Optika vozila – vsake toliko časa slišite o njej, pa ne veste prav dobro, kaj je in čemu je namenjena? Gre za geometrijsko nastavitev podvozja, ki jo priporočamo ob menjavi pnevmatik oz. takrat, ko čutite, da je vodljivost avta otežena. Morda ste prevozili robnik, večjo luknjo na cesti ali imeli prometno nesrečo. Z opravljeno optiko poskrbite za varnost, prihranite pri stroških vzdrževanja, v aktualni akciji meseca pa ob tem prejmete še posebno darilo.

“S kvalitetno opravljeno optiko boste zagotovili varno lego vozila na cesti, porabili manj goriva, skrajšali pot zaviranja, zmanjšali obrabo pnevmatik in prihranili pri vzdrževanju avtomobila.” pravi Andrej Zupančič, vodja servisa.

V Avtoline strokovno, odgovorno opravimo avtooptiko na najsodobnejših napravah!

  • Optično nastavimo vsa štiri kolesa,

  • preverimo smeri in kote nastavitve koles,

  • zagotovimo vam pravilno ohranjanje smeri vožnje.

To zimo pa z opravljeno optiko še temeljiteje poskrbite za avto – v ekskluzivni akciji meseca!

S tem, ko boste opravili optiko, boste prejeli BREZPLAČEN PREVENTIVNI PREGLED avtomobila! 

 

Kaj to pomeni?

  • Preverimo 20 ključnih, vitalnih kontrolnih točk vašega avtomobila po navodilih proizvajalcev – temeljito pregledamo vse dele podvozja, zavore in opravimo vse ključne diagnostične meritve.

  • Po pregledu vas opozorimo na morebitne napake, neskladja in vam svetujemo, kako jih odpravite.

  • S tem pridobite zelo jasno sliko o stanju svojega avta – izveste ali je dobro pripravljen na vse razmere na cesti ter vas gotovo ne bo pustil na cedilu ravno takrat, ko se vam bo najbolj mudilo.

  • V aktualni akciji meseca vam preventivni pregled v vrednosti 25 evrov ob tem, ko opravite optiko vozila, kar podarimo!

  • Še posebej odlična priložnost za vse, ki se vam zdi, da v zadnjem času zavore mogoče ne delajo najbolje, občasno slišite med vožnjo kak neobičajen zvok, ne morete ugotoviti, kaj pomeni lučka, ki že nekaj časa sveti oz. se želite prepričate, da je z vašim avtom res vse v redu. Ta mesec torej odlična priložnost, da bolje in ugodneje poskrbite zanj – z optiko in preventivnim pregledom.

  • Rezervirajte termin – KLIKNITE gumb ali nas pokličite!

Samo za člane Avtoline kluba!

VEČ O KLUBU
VEČ O KLUBU

Akcija meseca je ekskluzivna ugodnost, ki jo koristijo člani Avtoline kluba.