Kakšni so bili občutki, ko ste sedli v avto v prvih občutno toplejših dneh? Sta vas začela dušiti vročina in slab zrak? So se med vožnjo oblačila lepila na sedeže, vam pa je pot tekel po obrazu? Ste začeli odpirati okna, da ste lahko normalno zadihali? Potem je pravi čas, da poskrbite za klimatsko napravo – jo očistite in napolnite s plinom!

Zagotovite si prijetno in zdravo klimo v avtomobilu!

  • A veste, kaj se zgodi, če klimatska naprava ni ustrezno napolnjena s posebnim plinom? Ko je plina premalo, se v napravi začne nabirati vlaga, kar lahko privede do okvare kompresorja.

  • Ob večji vlagi se v klimatski napravi začnejo razmnoževati mikroorganizmi, tudi patogeni, ki jih naprava raznese po zraku po vsem avtomobilu in škodijo vsem, ki se vozijo v njem. Se spomnite, kako pogosto ob uporabi klimatske naprave v avtu začnete kihati?

  • Najbolj pa neustrezno delovanje klimatske naprave opazite, ko vožnja v avtu zaradi vročine postane nevzdržna, ko bi najraje odpirali okna, čeprav veste, da ne bo nič bolje.

  • Rešitev? Pravočasno in redno polnjenje klimatske naprave – na ta način poskrbite za udobnejšo vožnjo, za svoje zdravje, poleg tega pa zmanjšate obrabo klimatske naprave in celo znižate porabo goriva!

  • Svetujemo vam, da prepustite svoj avto strokovnjakom na pooblaščenem servisu, vi pa uživate v brezskrbni vožnji klub vročini!

Zato, da vas vročina ne prehiti, opravite kontrolo delovanja in polnjenje klimatske naprave do konca junija in v posebni akcijski ponudbi Avtoline kluba še prihranite!

Ujemite svežino poletja pravi čas pred poletjem – v akciji meseca!

Prejmite 15% popust na kontrolo delovanja in polnjenje klime!

Rezervirajte termin! Pokličite 07 4902 113 ali KLIKNITE gumb in izpolnite obrazec!

Samo za člane Avtoline kluba!

VEČ O KLUBU
VEČ O KLUBU

Akcija meseca je ekskluzivna ugodnost, ki jo koristijo člani Avtoline kluba. Včlanite se tako, da izpolnite prijavnico ob obisku servisa ali pa spletno prijavnico in kliknete zgornji moder gumb!