Največja rojstnodnevna zabava v Novem mestu!

Prejmi 5 + 3 žetone gratis!

Ta vikend, 18. in 19. decembra, se pridruži praznovanju 4. rojstnega dne!

V Novem mestu obdarujemo prav vse, v žrebanju pa podarjamo še večje nagrade!

4 odlični razlogi, da sodeluješ:

– ob nakupu vsakih 5 žetonov ti podarimo 3 brezplačne

– v nagradni igri lahko osvojiš 5 x 20 žetonov

– v igri na Facebooku 5 x 5 žetonov

– za povrh te razveselimo še z dišavico za avto!

Kaj točno to pomeni? Prijavi se in:

  • Prejmi kupon, s katerim boš v soboto, 18.12., in nedeljo, 19.12.2021, od 8. do 16.ure, v samopostrežni Avtopralnici Avtoline v Novem mestu (na Ljubljanski cesti) ob nakupu 5 žetonov ali več prejel-a še 3 brezplačne.

  • V tem času bo v Avtopralnici Avtoline v Novem mestu naš svetovalec, ki ti bo podaril dišeče praznično darilo za tvoj avto.

  • Svetovalec v avtopralnici bo tudi odlična priložnost tudi zate, ki boš morda po štirih letih prišel/prišla prvič, saj ti bo pomagal, kako enostavno, hitro in učinkovito opereš svoj avto.

  • Na Facebooku lahko v praznovanju sodeluješ pri nagradnem vprašanju in osvojiš 5x 5 žetonov. Če deliš našo objavo in k sodelovanju povabiš prijatelje, pa sodeluješ še v žrebanju za 5 x 20 žetonov (s katerimi boš 2 meseca pral-a svoj avto brezplačno!).

  • Poleg tega boš na svoj e-naslov prejel-a BREZPLAČEN video vodič z nasveti za najbolj enostavno pranje avtomobila. Če avtopralnico že uporabljaš, boš izvedel-a kak nov nasvet, če si šele začetnik /začetnica, pa boš izvedel-a vse, kar moraš vedeti preden začneš. V vsakem primeru pa boš znal-a odlično poskrbeti za svoj avto v vseh vremenskih razmerah in vseh letnih časih.

Dobrodošel /dobrodošla na največji rojstnodnevni zabavi v Novem mestu in pred prazniki temeljito ter brezplačno poskrbi za svoj avto!

Sodeluj in prejmi žetone!