Novi Citroën C4 Spacetourer

Novo ime, ista odličnost

Citroen C4 Spacetourer je sodoben, inovativen enoprostorec, ki je v letu 2018 dobil novo ime. Njegove dinamične linije že na prvi pogled jasno izražajo njegovo osebnost. Udobje in modularnost, ki ga ponuja, vam bo na vseh poteh ustvarila edinstveno izkušnjo sobivanja in prijetnega vzdušja. Odlično združuje družino in užitek.

Oblika in udobje

Posodobljeno in dinamično novo vozilo je osnovano na edinstvenem in prepoznavnem dizajnu svojega predhodnika. Ima prenovljen prednji del, ki je postal bolj dinamičen in visokokakovosten. Dvobarvna streha poudari značaj in dinamičnost vozila, najnovejša možnost za individualizacijo podobe pa izpostavi obliko karoserije enoprostorskega vozila.

Posebnosti modela, vrste motorjev in menjalnikov

Notranjost ambienta C4 Spacetourer lahko oblikujete po svoje – izberete lahko športno dinamičen, prijetno udoben ali prefinjeno eleganten notranji ambient.

Različica modela Grand C4 SpaceTourer je enoprostorsko vozilo s sedmimi sedeži, s svojo zasnovo pa bo zadovoljil vse vaše potrebe po velikem prtljažniku, saj vam nudi velik in modularen prostor. Vanj lahko shranite vse svoje velike in male reči.

0
različici motorjev – bencinski Pure Tech ali varčni dizelski BlueHDi motor
0
vrsti menjalnikov – ročni ali avtomatski

Dobro počutje in varna vožnja

Vsi potniki potujejo v prvem razredu. Dobro počutje zagotavljajo mehkoba stikov in akustike, priročnost notranjega prostora, umirjen ambient in uporabna tehnologija. Prtljažna vrata s prostoročnim upravljanjem omogočijo enostavno odpiranje tudi takrat, ko imate polne roke stvari. Na razpolago so številni odlagalni prostori, v toplejših delih leta je še posebej praktičen hlajen predal spredaj pred sovoznikom.

Citroën C4 Spacetourer vsebuje kar 16 sistemov za varnost na cesti in pomoč pri vožnji, med drugim prilagodljiv tempomat, opozorilnik na nevarnost trka in opozorilnik utrujenosti voznika.

Napredna tehnologija

Citroen C4 Spacetourer nudi izjemno povezljivost s še bolj intuitivno tehnologijo. Vgrajen ima 7 palčni zaslon z upravljanjem na dotik, ponuja tudi možnost ločenega upravljanja večjega, 12 palčnega zaslona.

Najnovejši navigacijski sistem 3D omogoča upravljanje na dotik in povezavo v realnem času, pri katerem je zaradi izboljšanih zemljevidov iskanje poti še bolj enostavno.

Preverite še ostale modele Citroën!

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri storitvah in nakupih, ki veljajo samo za člane kluba! Zagotovite si aktualne vsebine in koristne nasvete o redni skrbi za vaš avto!

Postali smo pooblaščeni prodajalec električnih vozil MG in AIWAYS.

Peugeot je v akciji!

  • Dobrodošel Peugeot! | otvoritvena kampanja Avtoline

Dobrodošel Peugeot!

Dobrodošli v salonu in na servisu Peugeot v Krškem! Izkoristite ugodnosti, ki smo jih pripravili ob otvoritvi!

Akcija Peugeot nadomestnih delov