Z velikim veseljem pozdravljamo vse, ki ste v zadnjem obdobju pogrešali prodajo in servis vozil Peugeot v Posavju! Dobrodošli v Avtoline v Krškem, kjer boste lahko odslej bližje in popolno poskrbeli za svoj Peugeot na enem mestu!

Spoznajte mladostno podobo vozil Peugeot in njihovo mogočno osebnost! Izberite vozilo po svoji meri in postanite lev našega časa! Pripeljite svojega na pooblaščeni servis, uveljavite garancijo ter izkoristite ugodnosti, ki smo jih pripravili ob otvoritvi!” pravi Slavko Hotko, direktor Avtoline.

Za vse, ki se boste odločili za obisk servisa Peugeot ali nakup novega vozila Peugeot od 1. aprila do 31. decembra, smo pripravili posebne otvoritvene ugodnosti:

  • Ob nakupu novega vozila Peugeot vam podarimo 5 mesecev brezplačnega pranja v samopostrežni Avtopralnici Avtoline. Za ta namen prejmete bon za 50 žetonov v aplikaciji Ready2Wash, ki omogoča pranje avtomobila brez uporabe kovanih žetonov.

  • Ob obisku servisa Peugeot prejmete darilo dobrodošlice – tekočino za pranje vetrobranskega stekla (1liter) ter dišavo Avtoline.

Dobrodošli v salonu in servisu vozil Peugeot na Bohoričevi 10 v Krškem! Vozila Peugeot si ogledate novem salonu – v stavbi, ki si jo deli z vozili Citroen. Sprejem servisa najdete v nekdanjih prostorih tehničnih pregledov na zgornjem nivoju dvorišča Avtoline.

darilo dobrodošlice | servis Peugeot Avtoline

Če potrebujete servis, se že lahko naročite na servisni termin – preko telefona ali še bolj enostavno – preko spletnega obrazca tu spodaj.

KLIKNITE GUMB in izpolnite obrazec!

PREVERITE VOZILA PEUGEOT!

Vas zanimajo nova vozila Peugeot?

Za informacije pokličite v salon Peugeot 07 4902 116!

PREVERITE VOZILA PEUGEOT!

Pridružite se Avtoline klubu!

VEČ O KLUBU
VEČ O KLUBU

Pridobite diamantne ugodnosti pri servisu, registraciji in nakupu vozil!