Jesensko brezplačno pranje avtomobilov!

Prejmi 3 brezplačne žetone!

Pridi na jesenski festival čistih avtomobilov – v Metliko, Črnomelj in Laško! Od 24.septembra do 1.oktobra obdarujemo prav vse, v žrebanju pa podarjamo še privlačne nagrade!

5 odličnih razlogov, da sodeluješ:

podarimo ti 3 žetone, s katerimi brezplačno opereš avto

– v posebni ponudbi ti pri nakupu najmanj 5 žetonov podarimo še 3

– v nagradni igri lahko osvojiš 9 x 20 žetonov

– v igrah na Facebooku pa 9 x 5 žetonov

– za povrh te razveselimo še z dišavico za avto!

Kaj točno to pomeni? Prijavi se in:

  • Prejmi kupon, s katerim boš od petka, 24.9., do petka, 1.10.2021, od 10. do 18.ure, v samopostrežni Avtopralnici Avtoline v Metliki (v Mestnem logu, pred mejnim prehodom), v Črnomlju (na Belokranjski cesti, za Sparom) in Laškem (v Spodnji Rečici, pri Eurospinu) prejel-a 3 žetone, s katerimi boš brezplačno opral-a svoj avto in ga tako odlično pripravil-a na jesen.

  • V tem času bo v Avtopralnici Avtoline v Metliki, Črnomlju in Laškem naš svetovalec, ki ti bo podaril Avtoline dišavo za tvoj avto, v posebni ponudbi pa boš pri nakupu najmanj 5 žetonov prejel-a še 3 brezplačne (ja, s tem bo brezplačno tudi naslednje pranje).

  • Svetovalec v avtopralnici bo odlična priložnost tudi zate, ki boš mogoče prišel/prišla prvič, saj ti bo v živo pokazal, kako v samopostrežni avtopralnici enostavno, hitro in učinkovito opereš svoj avto.

  • Na Facebooku lahko v nagradni igri sodeluješ tudi, če nisi iz teh treh krajev, in osvojiš 9 x po 5 žetonov. Če deliš našo objavo in k sodelovanju povabiš prijatelje, pa sodeluješ še v žrebanju za 9 x 20 žetonov (s katerimi boš 2 meseca pral-a svoj avto brezplačno!).

  • Poleg tega boš na svoj e-naslov prejel-a BREZPLAČEN video vodič z nasveti za najbolj enostavno pranje avtomobila. Če avtopralnico že uporabljaš, boš izvedel-a kak nov nasvet, če si šele začetnik /začetnica, pa boš izvedel-a vse, kar moraš vedeti preden začneš. V vsakem primeru pa boš znal-a odlično poskrbeti za svoj avto v vseh vremenskih razmerah in vseh letnih časih.

Dobrodošel /dobrodošla na jesenskem festivalu čistih avtomobilov!

Pridruži se vsem, ki najbolj enostavno skrbijo za svoj avto!

Sodeluj in prejmi brezplačno pranje!