Novi prihaja, legenda ostaja

Citroën je z modelom Berlingo pred 22 leti ustanovil segment vozil za prosti čas. Značilna oblika karoserije simpatičnega videza je kmalu postala priznana v svetu avtomobilizma. Danes predstavlja prenovljen model, ki ohranja vse adute prejšnjih generacij, poleg tega pa ponuja še več modernih funkcij.

Novi Citroen Berlingo se je spremenil. Postal je večji, bolj dinamičen in bolj odločen.

Berlingo je prava legenda avtomobilskega segmenta družinskih enoprostorcev, saj je bilo prodanih že več kot 1,7 milijonov primerkov. Do danes si je prisvojil tak položaj, da v nekaterih državah po njem celo poimenujejo segment vozil. Skozi leta je predstavil številne inovacije, s katerimi je odstopal od tekmecev. Prestal je mnoge prenove, v okviru katerih je pridobil več stila, udobja in voznih lastnosti na ravni limuzine za daljša potovanja.

Novi Citroën Berlingo prinaša inovativen in drzen odgovor z vidika dizajna, modularnosti in praktičnosti.

Novi Citroen Berlingo se spreminja skladno z najnovejšimi Citroënovimi modeli. Zaradi svojega dizajna in udobja je postal bolj moderen in svež, pa tudi trpežen in gostoljuben. Predstavlja pameten nakup za družine ali starejše, ki v njem najdejo idealnega partnerja za svoje aktivno življenje. Namenjen je vsem, ki imajo radi nekoliko drugačne, simpatične in nebahave avtomobile, iščejo dovolj prostora in več uporabnosti, pri tem pa pričakujejo več dizajna, udobja in modernosti.

Novi Citroen Berlingo

Odlike novega Citroena Berlingo:

  • prepoznaven stil, dinamična oblika in barvni detajli

  • 24 možnih barvnih kombinacij

  • optimalna modularnost in prostor za vse potnike

  • do 4.000 litrov prostornine prtljažnega prostora

  • napredno udobje za popolno brezskrbnost (Advanced Comfort)

  • 19 sistemov za večje udobje in varnost

  • 8-palčni zaslon na dotik in štiri tehnologije za vzpostavitev povezave

  • prvovrstno zmogljivi in okolju prijazni motorji.

Tretja generacija modela prinaša številne inovacije in praktične rešitve ter ostaja nepogrešljivi partner za prostočasne dejavnosti vseh družin.

Novi tudi Citroen Berlingo za poklicne uporabnike

Različica legendarnega Berlinga, gospodarsko vozilo Berlingo, namenjeno poklicnim uporabnikom, je bilo od leta 1996 prodano v več kot 1,5 milijonov primerkih. Z novo generacijo Berlinga prihaja tudi tretja generacija, poimenovana Citroën Berlingo VAN. Predstavlja velik generacijski preskok z vidika stilske zasnove in opreme. Vzdržljivo vozilo, ki je usklajeno z identiteto znamke Citroën, bo ponujalo še več funkcij za udobje in večjo modularnost. Na voljo bosta dve velikosti, M in XL, s katerima bo po meri ukrojeno za vse vrste poklicev. Pričakovanja kupcev bo zadovoljil z dvema izvedenkama “Worker” in “Driver”, ki se medsebojno razlikujeta po tipu podvozja, nivoju opreme in zaščite ter sta primerni za različne vrste uporabe.

Dodatne informacije

Za dodatne informacije, ogled in testno vožnjo pokličite Mitjo v salon Citroen na 07 4902 117!

Preverite najnovejše modele Citroën!

Povejte še prijateljem!

Povejte še prijateljem!