Avtoline je postal pooblaščeni prodajalec in serviser za vozila znamke Peugeot. Z novim salonom smo utrdili mesto največje avto hiše v Posavju, kar za voznike pomeni večjo izbiro in še bolj popolno vzdrževanje avtomobila na enem mestu. Peugeot v zadnjem obdobju navdušuje s svojim dizajnom, z novim logotipom, ki ga je razkril pred kratkim, pa obrača nov list v svoji dolgoletni zgodovini.

Nova vozila Peugeot od te pomladi dalje lahko izbirate v prodajnem salonu na Bohoričevi v Krškem, kjer si stavbo delijo z novimi vozili Citroen. Ko svoje vozilo Peugeot pripeljete na servis, vas sprejmemo v prostoru nekdanjih tehničnih pregledov na zgornjem nivoju dvorišča.

»Izjemno zadovoljni smo, da je odprt že 17. prodajno-servisni center Peugeot v Sloveniji in s tem popolnoma nov salon v posavski regiji. Krško in s tem celotna posavska regija je pridobila pestrejšo izbiro ponudbe jeklenih konjičkov in okrepila pozicijo na slovenskem avtomobilskem trgu.«

Adam Kavšek, direktor P Automobil Import, uvoznik za vozila Peugeot v Sloveniji

»Z velikim veseljem pozdravljamo vse, ki ste v zadnjem obdobju pogrešali prodajo in servis vozil Peugeot v Posavju! Dobrodošli v Avtoline v Krškem, kjer boste lahko odslej bližje in popolno poskrbeli za svoj Peugeot na enem mestu! Spoznajte mladostno podobo novih vozil Peugeot, pripeljite svojega na pooblaščeni servis, uveljavite garancijo ter izkoristite ugodnosti, ki smo jih pripravili ob otvoritvi!

Slavko Hotko, direktor Avtoline

  • Po nov Peugeot in na servis v Avtoline

Peugeot je v letu 2020 ohranil 5. mesto med prodanimi avtomobili v Sloveniji, zato je razširitev ponudbe zelo zanimiva, zaradi manjka prodaje vozil in servisa Peugeot v Posavju pa odlična priložnost, da voznikom ponudimo to, kar so nekaj časa pogrešali.

V Avtoline od te pomladi dalje torej lahko izbirate med celovito prodajno ponudbo novih osebnih avtomobilov in lahkih gospodarskih vozil, dodatne opreme in nadomestnih delov Peugeot. Na pooblaščenem servisu skrbite za redno in strokovno servisiranje ter uveljavljate garancijo, v škodnem centru na enem mestu uredite vse postopke in popravila v primeru nesreč ali poškodb vozila.

Zato, da je ponudba vzdrževanja avtomobila res popolna, pa v Avtoline opravite tudi tehnični pregled, registracijo avtomobila, homologacijo, pregled tahografa ter najbolj enostavno operete svoj avto v samopostrežni avtopralnici. Ker je vse bolj pomembna okolju prijazna mobilnost, smo popolnoma pripravljeni tudi na servisiranje električnih vozil.

»Več kot pol stoletja izkušenj v servisu ter skoraj toliko v prodaji avtomobilov različnih znamk so nam z ogromno pridobljenega znanja odličen temelj, da sprejmemo izziv z novo blagovno znamko. Naša ponudba novih vozil je s tem največja v Posavju, za stranke pa tudi zelo praktična, saj sedaj na istem dvorišču lahko izbirajo med novimi vozili treh zelo priljubljenih znamk na slovenskem trgu – Škoda, Citroen in Peugeot.

Slavko Hotko, direktor Avtoline

Prve stranke na servisu Peugeot so zelo zadovoljne z novo izkušnjo, tudi zato, ker se na pooblaščeni servis ne bo več treba peljati v Novo mesto ali še kam dlje. V salonu Peugeot smo konec marca že predali prvo novo vozilo. Gospa Ana je za svoj novi avto pogumno izbrala električni model Peugeot 208.

»Nad Peugeotom 208e sem navdušena, še posebej, ker je to zame prvi električni avto. Zelo je udoben, vožnja je super, povrhu vsega pa še izgleda zelo elegantno. Zelo hitro sem se ga navadila. Postopek nakupa je bil hiter, v Avtoline so zelo prijazni in dobila sem vse informacije, ki sem jih želela. Priporočam vsem!”

Ana M., Krško

  • Peugeot nosilec sprememb in v novi podobi

Peugeot je druga najstarejša znamka na svetu, ki se ponaša z 210 leti zgodovine in kar 140 leti avtomobilskih inovacij. Je znamka, ki je vseskozi v koraku s časom oz. celo korak pred njim, saj spodbuja inovacije, vnaprej predvideva spremembe in utira spremembe v dizajnu zunanjosti in notranjosti vozil.

 

Konec februarja je Peugeot na svetovni premieri predstavil tudi nov logotip, ki še bolj okrepi njegovo osebnost in značaj, s tem pa obrača nov list v svoji zgodovini. Silhueto leva je zamenjala levja glava, s čimer ohranja duh znamke in njeno zgodovino, a jo prikaže v sodobni, mladostni podobi. Še bolje predstavlja mogočno osebnost, moč, prefinjenost, dinamičnost in mehkobo – za vse leve našega časa. V roku treh let bodo z novo podobo opremljeni vsi modeli vozil Peugeot.

 

  • Izkoristite ugodnosti ob otvoritvi

Za vse stranke Peugeot smo to pomlad pripravili posebne otvoritvene ugodnosti. Ob nakupu novega vozila Peugeot do konca junija vam podarimo 5 mesecev brezplačnega pranja v samopostrežni Avtopralnici Avtoline. Ob obisku servisa Peugeot prejmete darilo dobrodošlice – tekočino za pranje vetrobranskega stekla (1liter) ter drobno Avtoline pozornost. S tem, ko se pridružite Avtoline klubu, pridobite stalne ugodnosti pri nakupu, registraciji in servisu vozila.

Center rabljenih vozil Avtoline
kliknite tukaj!

Vas zanimajo nova vozila Peugeot?

Za informacije pokličite v salon Peugeot 07 4902 116!

kliknite tukaj!

 

Če potrebujete servis, se že lahko naročite na servisni termin – preko telefona ali še bolj enostavno – preko spletnega obrazca tu spodaj.

KLIKNITE GUMB in izpolnite obrazec!

KLIKNITE TUKAJ!

Prejmite darilo ob otvoritvi!

Darilo dobrodošlice ob nakupu novega vozila Peugeot ter na servisu Peugeot!

KLIKNITE TUKAJ!

Povejte še prijateljem!