Ta vikend te obdarujemo v Krškem!

2 + 2 žetona gratis!

Pridruži se praznovanju 4.rojstnega dne prve samopostrežne Avtopralnice Avtoline – v Krškem! Prejmi 2 brezplačna žetona in osvoji nagrade!

Prijavi se in:

ob nakupu najmanj 2 žetonov prejmi še 2 žetona brezplačno!

– prejmi video serijo z nasveti za pravilno pranje avtomobila!

deli objavo med prijatelje in sodeluj v žrebanju za 5 x 20 žetonov!

Kaj točno to pomeni? Sodeluj in:

  • Prejmi kupon, s katerim boš ta vikend – v soboto, 5.9.2020, in nedeljo, 6.9.2020, od 9. do 19.ure v samopostrežni avtopralnici v Krškem ob nakupu 2 žetonov ali več prejel-a še 2 brezplačna. Če morda še ne veš – samopostrežno avtopralnico najdeš v industrijski coni Žadovinek v Krškem.

  • V tem času bodo v samopostrežni Avtopralnici Avtoline v Krškem naši svetovalci, pri katerih boš prejel-a dva žetona. Če boš mogoče prišel prvič, ti bodo pomagali, kako enostavno, hitro in učinkovito opereš svoj avto.  Odlična priložnost torej, da prvič v avtopralnico s seboj pripelješ svojo mamo, sodelavca, ali soseda, ki še vedno ni poizkusil najbolj enostavnega pranja avtomobila.

  • Poleg tega boš na svoj e-naslov prejel-a BREZPLAČNO video serijo z nasveti za pravilno pranje avtomobila. Če pralnico uporabljaš že dlje časa, boš preveril-a , če pravilno pereš svoj avto, če si šele začetnik/začetnica, pa boš izvedel vse, kar moraš vedeti preden začneš. V vsakem primeru pa boš znal-a odlično poskrbeti za svoj avto v vseh vremenskih razmerah in vseh letnih časih.

  • Za piko na i pa še deli objavo na Facebooku in sodeluj v žrebanju za 5 x 20 žetonov! Morda boš prav ti eden izmed petih, ki bodo 2 meseca prali svoj avto brezplačno!

Pridruži se praznovanju v Krškem!

Prijavi se in pridi na praznovanje!