Prihaja 10. samopostrežna avtopralnica!

Kam? – V Brestanico!

Brezplačno operi svoj avto in osvoji 10 + 1 nagrado!

Samo v petek, 10. marca 2023, od 11. do 17. ure!

5 top razlogov, da sodeluješ:

Saj ne želiš zamuditi? Prijavi se in:

  • V svoj e-nabiralnik prejmeš kupon, s katerim boš v petek, 10. marca 2023, od 11. do 17.ure v novi samopostrežni Avtopralnici Avtoline v Brestanici s 5 žetoni brezplačno opral-a svoj avto.

  • V tem času bodo v samopostrežni avtopralnici v Brestanici naši svetovalci, ki ti bodo pomagali, kako enostavno, hitro in učinkovito opereš svoj avto. Odlična priložnost torej še posebej za vse, ki morda še vedno niste poizkusili samopostrežnega pranja.

  • Ker odpiranje 10. avtopralnice res ni kar tako, te bomo razveselili še s kuponom za kar 30% popust na naslednjo registracijo tvojega avta na Avtoline tehničnih pregledih v Krškem.

  • Poleg tega boš na svoj e-naslov prejel-a BREZPLAČNO video serijo z nasveti za pravilno pranje avtomobila, tako da boš znal-a odlično poskrbeti zanj v vseh vremenskih razmerah in vseh letnih časih.

  • Da bo vse skupaj bolj zabavno, se bomo še malo igrali. Izmed vseh prijavljenih, ki boste delili objavo na Facebooku, bomo izžrebali 5 srečnežev, ki boste prejeli 20 žetonov in kar 2 meseca prali svoj avto brezplačno! S sodelovanjem pri nagradnem vprašanju na Facebooku pa osvojiš še 5 x 5 žetonov.

  • Se strinjaš, da je tokratna ponudba res odlična? Kako ne, ko pa odpiramo že 10. Avtopralnico Avtoline! Ne odlašaj, takoj oddaj svojo prijavo, pocrkljaj svoj avto in osvoji super nagrade!

Čista desetka! Se vidimo v Brestanici! Pri bazenu.

Sodeluj, prejmi žetone in osvoji nagrade!