Otvoritev avtopralnice v Dobovi!

Brezplačno pranje in odlične nagrade!

Še pred prazniki brezplačno operi avto, sodeluj v nagradni igri in osvoji 5 x 20 žetonov za 2 mesečno pranje svojega avtomobila!

3 top razlogi, da sodeluješ:

Saj ne želiš zamuditi? Prijavi se in:

  • V svoj e-nabiralnik prejmeš kupon, s katerim boš v četrtek, 22. decembra in v petek, 23. decembra 2022, od 11. do 16.ure v samopostrežni Avtopralnici Avtoline s 5 žetoni brezplačno opral-a svoj avto. Novo avtopralnico najdeš v Selah pri Dobovi, pri AFP.

  • V tem času bodo v samopostrežni avtopralnici v Dobovi naši svetovalci, ki ti bodo pomagali, kako enostavno, hitro in učinkovito opereš svoj avto. Odlična priložnost torej za vse, ki boste v samopostrežni avtopralnici prali prvič!

  • Poleg tega boš na svoj e-naslov prejel-a BREZPLAČNO video serijo z nasveti za pravilno pranje avtomobila, tako da boš znal-a odlično poskrbeti zanj v vseh vremenskih razmerah in vseh letnih časih.

  • Da bo vse skupaj bolj zabavno, se bomo še malo igrali. Izmed vseh prijavljenih, ki boste delili objavo na Facebooku, bomo izžrebali 5 srečnežev, ki boste prejeli 20 žetonov in kar 2 meseca prali svoj avto brezplačno!

  • Se strinjaš, da je tokratna ponudba odlična za prihajajoče praznike? Ne odlašaj, takoj oddaj svojo prijavo, pocrkljaj svoj avto in osvoji super nagrade!

Naj tvoj avto pred prazniki – tako kot ti – zasije od zadovoljstva!

Sodeluj, prejmi žetone in osvoji nagrade!