Stara lokacija. Nova zgodba.

Otvoritev v Šmarju in Mestinju!

Brezplačno operi svoj avto in osvoji nagrade!

Samo v petek, 16. junija 2023, od 11. do 21. ure!

5 top razlogov, da sodeluješ:

Operi avto za čisto desetko! Prijavi se in:

  • V svoj e-nabiralnik prejmeš kupon, s katerim boš v petek, 16. junija 2023, od 11. do 21.ure v prenovljeni samopostrežni Avtopralnici Avtoline v Šmarju pri Jelšah (Obrtniška ulica) in v Mestinju (nasproti MOL-a) prejel-a 5 žetonov in brezplačno opral-a svoj avto.

  • V tem času bodo tam svetovalci, pri katerih prejmeš žetone in še kak dodaten nasvet za pranje. Odlično zate, ki želiš biti med prvimi v novi zgodbi in še posebej zate, ki se boš v petek prvič odločil-a za samopostrežno pranje avta.

  • Za malo več zabave se bomo še malo igrali. Prijavi se in povabi k sodelovanju svoje prijatelje na Facebooku – tako sodeluješ v žrebanju za 5 x 20 in 5 x 10 žetonov.

  • Kaj je še novega? Na svoj e-naslov boš prejel-a BREZPLAČNO video serijo z nasveti za pranje avtomobila, tako da boš odlično poskrbel-a zanj v vseh vremenskih razmerah in vseh letnih časih.

  • In ker odpiranje dveh avtopralnic naenkrat res ni kar tako, te bomo razveselili še z Avtoline dišavo za avto, da bo vonj po svežini trajal dlje.

  • Se strinjaš, da je otvoritvena ponudba v Šmarju in Mestinju za čisto desetko? Ne odlašaj, oddaj svojo prijavo, pocrkljaj svoj avto in osvoji super nagrade!

     

Bodi del nove zgodbe pranja avtomobilov v Šmarju in Mestinju!

Prijavi se, prejmi žetone in osvoji nagrade!