Stara lokacija. Novo ime.

Otvoritev v Trebnjem!

Brezplačno operi svoj avto in osvoji nagrade!

Samo v petek, 23. februarja 2024, od 11. do 18. ure!

Brezplačne žetone si lahko izkoristil-a samo na dan otvoritve od 11. do 18. ure.
Še vedno pa se lahko prijaviš spodaj in osvojiš 5 x 20 žetonov.
Rezultati žrebanja bodo objavljeni do petka, 1. marca 2024.

5 top razlogov, da sodeluješ:

Spedenaj avto za čisto desetko! Prijavi se in:

  • V svoj e-nabiralnik prejmeš kupon, s katerim boš v petek, 23. februarja, od 11. do 18.ure v prenovljeni samopostrežni Avtopralnici Avtoline v Trebnjem (Stari trg) prejel-a 5 žetonov in brezplačno opral-a svoj avto.

  • V tem času bodo tam svetovalci, pri katerih prejmeš žetone in še kak dodaten nasvet za pranje. Odlično zate, ki želiš biti med prvimi v novi zgodbi in še posebej zate, ki se boš v petek prvič odločil-a za samopostrežno pranje avta.

  • Da bo bolj zabavno, lahko osvojiš nagrade. Prijavi se in povabi k sodelovanju svoje prijatelje na Facebooku ali Instagramu – tako sodeluješ v žrebanju za 5 x 20 in 5 x 10 žetonov.

  • Kaj je še novega? Na svoj e-naslov boš prejel-a BREZPLAČNO video serijo z nasveti za pranje avtomobila, tako da boš odlično poskrbel-a zanj v vseh vremenskih razmerah in vseh letnih časih.

  • In ker odpiranje nove članice družine Avtoline res ni kar tako, te bomo razveselili še z Avtoline dišavo za avto, da bo vonj po svežini trajal dlje.

  • Se strinjaš, da je otvoritvena ponudba v Trebnjem za čisto desetko? Ne odlašaj, oddaj svojo prijavo, pocrkljaj svoj avto in osvoji super nagrade!

Bodi del nove zgodbe pranja avtomobilov v Trebnjem!

Prijavi se, prejmi žetone in osvoji nagrade!