Ta vikend te obdarujemo v Šentjerneju!

Prejmi 2 + 2 žetona gratis!

Pridruži se praznovanju 2. rojstnega dna samopostrežne Avtopralnice Avtoline v Šentjerneju! Prejmi 2 brezplačna žetona in osvoji nagrade! 

Prijavi se in:

ob nakupu najmanj 2 žetonov prejmi še dva žetona brezplačno!

– prejmi čisto nov video vodič z nasveti za najbolj enostavno pranje avtomobila!

deli objavo med prijatelje in sodeluj v žrebanju za 5 x 20 žetonov in 3 x 5 žetonov!

Kaj točno to pomeni? Sodeluj in:

  • Prejmi kupon, s katerim boš ta vikend – v soboto, 24.4.2021 in nedeljo, 25.4.2021, od 9. do 19.ure, v samopostrežni Avtopralnici Avtoline v Šentjerneju ob nakupu 2 žetonov ali več prejel-a še 2 brezplačna.

  • V tem času bo v Avtopralnici Avtoline v Šentjerneju naš svetovalec, ki ti bo pomagal, kako enostavno, hitro in učinkovito opereš svoj avto. Odlična priložnost torej – še posebej, če boš morda prišel /prišla prvič!

  • Na praznovanju te bomo presenetili tudi s praznično dišečo pozornostjo.

  • Poleg tega boš na svoj e-naslov prejel-a čisto nov BREZPLAČEN video vodič z nasveti za najbolj enostavno pranje avtomobila. Če avtopralnico že uporabljaš, boš izvedel-a kak nov nasvet, če si šele začetnik /začetnica, pa boš izvedel-a vse, kar moraš vedeti preden začneš. V vsakem primeru pa boš znal-a odlično poskrbeti za svoj avto v vseh vremenskih razmerah in vseh letnih časih.

  • Ko boš delil-a objavo na Facebooku in k sodelovanju povabil-a prijatelje, boš sodeloval-a v žrebanju za 5 x 20 žetonov (s katerimi boš 2 meseca pral-a svoj avto brezplačno!) in 3 x 5 žetonov, s katerimi boš popolno poskrbel-a za svoj avto.

Dobrodošel /dobrodošla na praznovanju! Pridruži se vsem, ki najbolj enostavno skrbijo za svoj avto!

Prijavi se in sodeluj!