Škoda Superb Combi je zdaj na voljo z dvema novima akcijskima paketoma opreme, ki ponujata več za manj: to sta Superb Combi Style Plus in Superb Combi Sportline Plus.

Superb Combi Style Plus

Linija opreme Style Plus je nadgradnja linije opreme Style z brezplačnimi kovinskimi barvami in paketom Navi. Tega sestavljajo: notranje vzvratno ogledalo s samodejnim zasenčenjem z USB-C , sistem Side assist – sistem za nadzor mrtvega kota, sistem Lane assist – pomoč pri ohranjanju smeri na voznem pasu, sistem za prepoznavanje prometnih znakov ter navigacijski sistem Amundsen + WEB radio.

Poleg elementov, ki so vključeni le v paket Style Plus, imajo modeli Superb Combi Style Plus tudi vse značilnosti opreme Style. Tako imajo aktivni tempomat ACC do hitrosti 210 km/h, avtomatsko 3-področno klimatsko napravo, dekorativne elemente Argenzo Zebrano s kromiranimi poudarki in ambientalno osvetlitvijo, električno nastavljiva prednja sedeža, sovoznikov sedež s stikalom za zadnje potnike, LED paket notranjosti in KESSY, sistem za zagon motorja, odklepanje in zaklepanje vozila brez uporabe ključa. Opremljen je s FUL LED matričnimi žarometi z napravo za čiščenje žarometov, s FULL LED zadnjimi lučmi z dinamičnima smernikoma, virtualnim pedalom za odpiranje prtljažnih vrat, vozniku pa za več varnosti pomaga sistem Side Assist s senzorjem za zaznavanje mrtvega kota z opozorilno lučko. Del opreme Style so tudi aluminijasta antracitna 17-colska platišča Drakon.

Superb Combi Sportline Plus

Linija opreme Sportline Plus je nadgradnja linije opreme Sportline z brezplačnimi kovinskimi barvami in paketom Navi. Tega sestavljajo: notranje vzvratno ogledalo s samodejnim zasenčenjem z USB-C, sistem Side assist – sistem za nadzor mrtvega kota, sistem Lane assist – pomoč pri ohranjanju smeri na voznem pasu, sistem za prepoznavanje prometnih znakov ter navigacijski sistem Amundsen + WEB radio.

Poleg elementov, ki so vključeni le v paket Sportline Plus, imajo modeli Superb Combi Sportline Plus tudi vse značilnosti opreme Sportline. Tako imajo 18-colska aluminijasta platišča Vela, ogrevani in poklopni zunanji ogledali s spominsko funkcijo, FUL LED matrične žaromete in FUL LED zadnje luči z dinamičnima smernikoma, Sun Set – dodatno zatemnjena stekla od B-stebrička naprej, aktivni tempomat ACC z avtomatskim uravnavanjem razdalje do hitrosti 210 km/h, črno Sportline notranjost, športni in ogrevan 3-kraki večfunkcijski volan (upravljanje radia, telefona in menjalnika (DSG)), ogrevana sprednja sedeža, električno nastavljiv voznikov sedež s spominsko funkcijo, Kessy – sistem za zagon motorja, odklepanje in zaklepanje vozila brez uporabe ključa ter sistem Side Assist – senzor za zaznavanje mrtvega kota z opozorilno lučko.