Škoda Rapid

Lepo praktičen in praktično lep

Škoda Rapid je privlačen, eleganten in dinamičen. Je močan in najprivlačnejši med vozili v svojem razredu.Videti je kot kompakten eleganten avtomobil, pa vendar udobje notranjosti in veliko tehnologije preseže vsa vaša pričakovanja.

Oblika in udobje

Škoda Rapid prepriča s svojimi športno elegantnimi zunanjimi potezami. Določajo ga linije, povzete po oblikah kristalov. Odlikuje ga prostorna in estetska notranjost ter presenetljivo velik in prilagodljiv prtljažni prostor.

Različice modelov, motorjev in menjalnikov

Škoda Rapid lahko izberete z active ali ambition opremo. Rapid Style vas bo posebej presenetil s svojim stilom, Rapid Dynamic pa s športno notranjostjo. Rapid Monte Carlo je povsem neobičajen, ognjevit z divjim videzom in edinstvenim slogom.

Zmogljivi in ekonomični motorji izpolnjujejo pričakovanja vseh vrst voznikov. Start-stop sistem varčuje z gorivom, tako da motor samodejno ugasne, ko čakate na zeleno luč na semaforju.

0
različic in kombinacij
0
različic kombinacij motorjev in menjalnikov
0
vrsti menjalnikov – ročni ali avtomatski

Vožnja je varna in Simply Clever

Škoda Rapid vsebuje asistenčnih sistemov, s katerimi je potovanje varnejše. Zaznavanje utrujenosti voznika zmanjšuje tveganje za pojav nevarnih situacij. Aktivni tempomat kombinira klasični tempomat z radarskim nadzorom razdalje med vozili. Kamera za pomoč pri vzvratni vožnji je odlična tudi kot parkirni asistent.

Škoda Rapid je opremljen s številnimi SIMPLY CLEVER premišljenimi majhnimi funkcijami, ki povečajo praktičnost in uporabnost vozila –  npr. številni odlagalni prostori in predali, strgalo za led v pokrovu rezervoarja, naslonjalo za roke, predal za dežnik, ipd.

Preizkusite vozilo Škoda!

Spoznajte ga v živo in se zapeljite z njim po mestu! Izberite želeni model vozila in datum testne vožnje. Poklicali vas bomo nazaj in se skupaj dogovorili o terminu, ki vam bo najbolj ustrezal.

ŽELIM SE PRIJAVITI

Ste že izbrali svojo Škodo?

Izpolnite obrazec, dopišite želeno opremo vozila in poslali vam bomo ponudbo.

KLIKNITE ZA PONUDBO!
  • Oblikujte svoje vozilo v konfiguratorju>>>

  • Številko ponudbe (konfiguracije), ki se izpiše ob koncu, vnesite v obrazec in poslali vam bomo ponudbo.

  • Konfiguracijo lahko tudi natisnete in jo prinesete s seboj ob obisku našega salona. Alen vam bo pripravil natančno ponudbo.

KLIKNITE ZA PONUDBO!
  • Potrebujete dodatno vozilo za vikend?

  • Se odpravljate na poslovno pot?

  • Pričakujete večdnevne obiske ali poslovne partnerje?

Izberite svoj avto izmed vozili, ki so trenutno na zalogi, in ga najemite za en dan, za več dni ali za daljše obdobje.

Cene najema so odvisne od modela vozila in števila kilometrov, ki jih boste prevozili. Kliknite na gumb, izpolnite obrazec in poklicali vas bomo nazaj. Natančno se bomo dogovorili o razpoložljivih modelih in želenih terminih.

ŽELIM NAJETI VOZILO

Preverite še ostale modele Škoda!

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri storitvah in nakupih, ki veljajo samo za člane kluba! Zagotovite si aktualne vsebine in koristne nasvete o redni skrbi za vaš avto!

VEČ O KLUBU

Postali smo pooblaščeni prodajalec električnih vozil MG in AIWAYS.

PREVERITE PODROBNOSTI!

Akcija!

  • Škoda Scala - za nove izzive | Avtoline

Nova Škoda Scala

Bodite med prvimi! Izberite čisto novo Škodo Scala in osvojite nove izzive!

Vozila iz zaloge

Iz sveta Škode