Škoda Rapid

Lepo praktičen in praktično lep

Škoda Rapid je privlačen, eleganten in dinamičen. Je močan in najprivlačnejši med vozili v svojem razredu.Videti je kot kompakten eleganten avtomobil, pa vendar udobje notranjosti in veliko tehnologije preseže vsa vaša pričakovanja.

Oblika in udobje

Škoda Rapid prepriča s svojimi športno elegantnimi zunanjimi potezami. Določajo ga linije, povzete po oblikah kristalov. Odlikuje ga prostorna in estetska notranjost ter presenetljivo velik in prilagodljiv prtljažni prostor.

Različice modelov, motorjev in menjalnikov

Škoda Rapid lahko izberete z active ali ambition opremo. Rapid Style vas bo posebej presenetil s svojim stilom, Rapid Dynamic pa s športno notranjostjo. Rapid Monte Carlo je povsem neobičajen, ognjevit z divjim videzom in edinstvenim slogom.

Zmogljivi in ekonomični motorji izpolnjujejo pričakovanja vseh vrst voznikov. Start-stop sistem varčuje z gorivom, tako da motor samodejno ugasne, ko čakate na zeleno luč na semaforju.

0
različic in kombinacij
0
različic kombinacij motorjev in menjalnikov
0
vrsti menjalnikov – ročni ali avtomatski

Vožnja je varna in Simply Clever

Škoda Rapid vsebuje asistenčnih sistemov, s katerimi je potovanje varnejše. Zaznavanje utrujenosti voznika zmanjšuje tveganje za pojav nevarnih situacij. Aktivni tempomat kombinira klasični tempomat z radarskim nadzorom razdalje med vozili. Kamera za pomoč pri vzvratni vožnji je odlična tudi kot parkirni asistent.

Škoda Rapid je opremljen s številnimi SIMPLY CLEVER premišljenimi majhnimi funkcijami, ki povečajo praktičnost in uporabnost vozila –  npr. številni odlagalni prostori in predali, strgalo za led v pokrovu rezervoarja, naslonjalo za roke, predal za dežnik, ipd.

Preverite še ostale modele Škoda!

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri storitvah in nakupih, ki veljajo samo za člane kluba! Zagotovite si aktualne vsebine in koristne nasvete o redni skrbi za vaš avto!

Postali smo pooblaščeni prodajalec električnih vozil MG in AIWAYS.

Akcija!

  • Škoda Scala - za nove izzive | Avtoline

Nova Škoda Scala

Bodite med prvimi! Izberite čisto novo Škodo Scala in osvojite nove izzive!

Vozila iz zaloge

Iz sveta Škode

Izboljšani Enyaq – z več moči in večjim dosegom

Daljši doseg, večja zmogljivost in krajši časi polnjenja. Kaj nam bo leto 2024 prineslo za električno družino Škoda? "Družina modelov Enyaq bo doživela manjše vizualne spremembe, ki bodo zagotovile skladnost z novo vizualno [...]