Tehnični pregledi, registracije, zavarovanja vozil, pa tudi nove storitve vam bodo že kmalu na voljo v novih prostorih, na odlični, enostavno dostopni lokaciji – ob samopostrežni avtopralnici v Žadovinku. Gradnja novega objekta, s katero smo začeli lansko leto julija, se preveša v zaključno fazo.

Jeseni smo praznovali 55 let opravljanja servisa avtomobilov, kar nas uvršča med redka podjetja z več kot pol stoletja dolgo zgodbo. Najdaljša tradicija servisa v Krškem, pa tudi izvajanja tehničnih pregledov, so dragocena popotnica, ki smo jo prejeli v minulih letih. Visoka obletnica predstavlja tudi pomembno prelomnico v razvoju podjetja.

Lokacija v starem mestnem jedru ter dotrajani objekti nam ne nudijo več optimalnih pogojev za izvajanje storitev, prilagojenih sodobnim voznikom. Zato smo se odločili, da poleg samopostrežne avtopralnice v Krškem zgradimo nov objekt, v katerega bomo preselili dejavnost tehničnih pregledov.

Slavko Hotko, direktor Avtoline
Center rabljenih vozil Avtoline

Hala za tehnične preglede v starem delu Krškega je bila zgrajena v 70-ih letih prejšnjega stoletja.

 

  • Na novih tehničnih pregledih tudi nove storitve

Tehnične preglede lahko opravite v starem jedru Krškega že skoraj 50 let, kar je najdlje v Posavju. Pred pol stoletja so jih izvajali kar v avtomehanični delavnici, nad kanalom, sredi sedemdesetih let pa je bila zgrajena hala s stezo za tehnične preglede. Kmalu zatem ste lahko na istem mestu opravili tudi registracije in vse druge upravne postopke. Razvoj nas pelje dalje, zato bomo na novi lokaciji obstoječe storitve dopolnili z novimi, ki bodo zaokrožile celovito ponudbo tehničnega preverjanja vozil.

Vozniki boste na novi lokaciji lahko opravili tudi preverjanje skladnosti (homologacijo) predelav vozil, podjetniki pa opravili tehnični pregled tovornih vozil in pregled tahografov.

Davorin Naglič, vodja tehničnih pregledov Avtoline