Tehnični pregledi

Zanesljivo na poti. Brez skrbi.

Pripeljite vozilo na temeljit tehnični pregled in si zagotovite varno in zanesljivo vožnjo. Pregledali in preizkusili bomo vitalne dele vozila, ugotovili stanje predpisanih naprav in opreme vozila ter preverili izpolnjevanje drugih pogojev, ki so določeni z zakonskimi predpisi.

Tehnični pregled opravite za:

Pogosto vas zanima

Kdaj moram opraviti tehnični pregled vozila?

Za motorna in priklopna vozila, razen izjem (navedenih v 49.členu ZMV-1), opravite prvi tehnični pregled štiri leta po prvi registraciji, nato pa vsaki dve leti do osmega leta starosti. Ko je avto starejši od osem let, tehnični pregled opravite vsako leto. Za mopede, pri katerih konstrukcijsko določena hitrost ne presega 25 km/h, opravite tehnični pregled vsakih pet let.

Kako opravim tehnični pregled?

Zelo enostavno, v 4 korakih:

  • z vozilom zapeljete do vhoda na stezo;
  • kontrolorju predate dokumente in vozilo;
  • kontrolor pregleda vozilo po natančno določenem postopku;
  • v sprejemni pisarni potrdimo tehnični pregled, vam uredimo zavarovanje vozila in podaljšanje registracije.

Kaj potrebujem za tehnični pregled?

Za tehhnični pregled poleg vozila potrebujete prometno dovoljenje, za podaljšanje registracije pa še osebni dokument in zavarovalno polico vozila.

Kaj pa v primeru, da tehničnega pregleda ne opravim?

V primeru, da avto ne ustreza predpisom, imate za popravilo 5 delovnih dni časa. To lahko opravite enostavno, na našem servisu. Naročite se takoj, popravila uredimo v ustreznem roku, vi pa brez doplačil opravite tehnični pregled. Pokličite 07 4902 113 na servis in se dogovorite za termin! Vse storitve servisa preverite tukaj!

Za več informacij pokličite 07 4902 112! Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Preverite še ostale storitve!

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri storitvah in nakupih, ki veljajo samo za člane kluba! Zagotovite si aktualne vsebine in koristne nasvete o redni skrbi za vaš avto!

VEČ O KLUBU

Postali smo pooblaščeni prodajalec električnih vozil MG in AIWAYS.

PREVERITE PODROBNOSTI!

Kaj je novega?