Vizitka podjetja

Osnovni podatki
Naziv:
Avtoline d.o.o.

Daljši naziv: Avtoline Krško prodaja in servis d.o.o.
Naslov: Bohoričeva 10, 8270 Krško

Matična številka: 5904323000
ID za DDV: SI69319634

PE Žadovinek
Žadovinek 37, 8273 Leskovec pri Krškem

Matična številka: 5904323004

Transakcijski računi
UniCredit Banka Slovenija d.d. : SI56 2900 0005 0667 710
Abanka d.d.: SI56 0510 0801 6669 830

Avtoline. Ker rad vozim. Varno in udobno.

Poslanstvo

Naše osnovno poslanstvo je skrb za udobno in zanesljivo vožnjo.

Uresničujemo ga s celovito ponudbo storitev za popolno vzdrževanje avtomobila na enem mestu. S prodajo novih vozil Škoda, Citroen in Peugeot, s pooblaščenim servisom ter prodajo nadomestnih delov, prodajo rabljenih vozil, tehničnimi pregledi in registracijami vozil, preverjanjem skladnosti, pregledi tahografov ter s pranjem vozil skrbimo za to, da avtomobili delujejo brezhibno, da so varni ter nudijo udobje v vožnji. Naše delo temelji na dolgoletnih izkušnjah in visokem strokovnem znanju, zato ga opravljamo kakovostno in s posluhom za potrebe naših kupcev.

Vizija

Postati želimo vodilno podjetje pri skrbi za varno mobilnost v širši regiji.

Utrditi želimo svoj položaj kakovostnega in zanesljivega partnerja pri prodaji novih in rabljenih vozil, servisu ter izvajanju tehničnih pregledov. Pri tem želimo čim bolje razumeti potrebe naših kupcev, se jim čim bolj približati s svežimi, sodobnimi pristopi ter jim zagotavljati konstantno kakovost. Z vlaganjem v rast in razvoj novih, dopolnjujočih storitev želimo sprejemati nove poslovne izzive.

Naša zgodba

Naša pot je dolga in bogata. Zelo smo ponosni nanjo, saj po njej vozimo že več kot 55 let. Polna je uspehov, padcev in ponovnih zmag. Pripeljala nas je natanko sem, kjer smo danes. Imamo veliko izkušenj in znanj ter veliko mero predanosti do svojega dela. Predvsem pa veliko elana in sveže energije za premagovanje izzivov sodobnega časa.

1964

V starem jedru Krškega, kjer delujemo še danes, je podjetje Slovenija avto odprlo svoj podružnični servis. Bil je prvi v Krškem, na njem pa so se izvajala popravila vozil vseh blagovnih znamk.

1971

Podjetje je kot prvo v Posavju pridobilo koncesijo za opravljanje tehničnih pregledov ter registracij vozil. Na dvorišču servisa se je za ta namen zgradila nova hala. V 70 – tih letih je podjetje delovalo kot poslovna enota Zastava avta.

Tehnični pregledi z najdaljšo tradicijo | Avtoline 55 let

1992

Podjetje je postalo pooblaščeni prodajalec in serviser vozil blagovne znamke Škoda. Ob cesti je bil zgrajen velik salon, v katerem so danes Citroenova vozila. Podjetje je delovalo kot poslovna enota Avtoline Ljubljana.

1996

Podjetje se je pravno osamosvojilo ter obdržalo ime Avtoline Krško.

2003

Avtoline je postal pooblaščeni prodajalec in serviser vozil blagovne znamke Citroen. Citroenovi avtomobili so se naselili v nekdanji Škodin salon, za prodajo vozil Škoda pa je bil narejen nov salon, na lokaciji, kjer je še danes.

2005

Avtoline je prejel laskavo priznanje uvoznika – Škodin trgovec leta. To je za podjetje pomenilo, da dela zares dobro in je na pravi poti.

2014

Avtoline je praznoval častitljivih 50 let delovanja in prejel priznanje Občine Krško za uspešno rast podjetja in razvoj avtoservisnih dejavnosti.

2015

Podjetje je zamenjalo lastnika in se podalo na novo pot razvoja. Posodobilo je celostno grafično podobo in začelo uporabljati nov logotip.

2016

Družini Avtoline se je pridružila prva samopostrežna avtopralnica v Posavju – v Krškem, v naslednjih štirih letih pa jih je sledilo še sedem – v Brežicah, Sevnici, Novem mestu, Šentjerneju, Metliki, Laškem in Črnomlju.

2017

Avtoline je odprl Center rabljenih vozil, največji center z rabljenimi vozili v Posavju.

Danes

Danes podjetje Avtoline odlikuje odlična ekipa mladih strokovnjakov. Radi imamo avtomobile, zato zanje poskrbimo z veliko ljubezni. Radi imamo svoje delo, zato za vsak problem najdemo rešitev. Radi se učimo, zato se redno izobražujemo in osvajamo novosti.

Radi imamo svoje stranke, zato se vsak dan trudimo, da vam nudimo le najboljše. Zato, da bo vaša pot udobna, vožnja varna.

Avtoline 55 let praznovanje

Kje nas najdete?