CENTER RABLJENIH VOZIL NA NOVI LOKACIJI!

Od 20.4. dalje vas z veliko izbiro rabljenih vozil pričakujemo v novem salonu v Žadovinku!

PREGLEJTE PONUDBO!

Izbirajte enostavno, modro in varno!

Preglejte ponudbo takoj dobavljivih vozil!

Poiščite svoj avto v raznoliki ponudbi takoj dobavljivih vozil! Vsa vozila so pregledana, brezhibna in pripravljena, da jih odpeljete takoj.
In pohitite – da vam ga izpred nosu ne odpelje kdo drug!

PREGLEJTE PONUDBO!

Najbolj vroča ponudba ta hip!

Peugeot 3008 1.6 BlueHDi

Odlično ohranjen Peugeot 3008 z dizelskim motorjem in 6 stopenjskim menjalnikom. Navigacijski sitem in potovalni računalnik.

Letnik: 2015
Prevoženih km: 145.355 km
Cena: 11.190€

Volkswagen Passat Comfortline

Odlično ohranjen VW Passat z dizelskim motorjem in 6 stopenjskim menjalnikom. Udobje v vožnji in veliko prtljažnega prostora.

Letnik: 2015
Prevoženih km: 132.537 km
Cena: 16.990€

Citroen C4 Picasso S Seduction

Odlično ohranjen C4 Picasso z dizelskim motorjem in 6 stopenjskim menjalnikom. Idealen za družine, ima 3 udobne enako velike sedeže v zadnji vrsti.

Letnik: 2015
Prevoženih km: 138.723 km
Cena: 10.390€

Zmanjšajte tveganje nakupa rabljenega vozila!

Zaupamo rabljenim vozilom

Z izkušnjo nakupa rabljenega vozila v Avtoline sem izjemno zadovoljen – s sprejemom, svetovanjem in hitrostjo izpeljave nakupa. S prodajalcem Damijanom sva vse uredila hitro, enostavno in brez težav. Na vsako postavljeno vprašanje sem dobil prijazen, korekten in točen odgovor. Moje staro vozilo so vzeli v odkup, zanj sem dobil korektno ceno. Z veseljem priporočam in vse pohvale ekipi.

Matija Š., Krško

Zelo sem zadovoljen z nakupom rabljenega avtomobila v Centru rabljenih vozil Avtoline. Zakaj? Moj nakup se je začel s prvim klicem, kjer me je takoj presenetila pozitivna komunikacija prodajalca. Iskal sem VW passat in ga našel med vozili na zalogi. Avto je super, z njim sem zelo zadovoljen, poleg tega pa so moj stari avto vzeli v račun. Priporočam vsem.

Dejan C., Ljubljana

Z nakupom rabljenega vozila v Avtoline sem zelo zadovoljen. Za nakup sem se odločil, ker zaupam strokovnjakom in ker avto resnično izgleda in se vozi kot nov. Priporočam vsem.

Damjan B., Vipava

Vprašajte Damijana!

Prisluhnil vam bo in vam svetoval pri izbiri.

Damijan Božič

vodja prodaje rabljenih vozil

M: 041 655 373

T: 07 4902 130

E: rabljenavozila@avtoline.si

Delovni čas:

pon. – pet.: 8:00 – 17:00
sob.: 8:00 – 12:00

”Izkoristite prednosti nakupa rabljenega vozila – velika izbira, nižja cena ter manjša izguba vrednosti. Izbirajte enostavno, modro in varno!”
Damijan

Ne spreglejte!

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite diamanten izbor ugodnosti, posebnih ponudb in strokovnih nasvetov za popolno vzdrževanje vašega avtomobila!

VEČ O KLUBU