Pranje službenih vozil – posebna ponudba2019-02-01T10:21:15+00:00

Kako v vašem podjetju skrbite za službena vozila?

Vam njihovo redno pranje predstavlja težave, ko organizirate svoj delovni dan?

Operite službena vozila v samopostrežni
Avtopralnici Avtoline!

 • Izberite najbolj enostavno pranje avtomobila!

  Službena vozila operite hitro in učinkovito!

 • Vrnite sijaj vašim službenim vozilom!

  Kombinacija vroče vode, čistila v prahu, voska in osmozne vode opravi vrhunsko delo, brez brisanja.

 • Avto operite sami, kadar želite!

  Ker se voda razprši na mikrokapljice, lahko perete tudi v poslovni obleki ali visokih petah. 24 ur na dan, vse dni v letu.

 • Vozilo imejte vedno na voljo in ne čakajte na vrsto!

  Pripeljite, operite in se odpeljite dalje – ne zamudite na obisk k stranki ali na pomemben sestanek.

 • Na enem mestu celovito poskrbite za urejenost vozil!

  Svoje avtomobile tudi posesajte, očistite madeže, nalijte čistilo za vetrobransko steklo, nanesite vonj za notranjost ali črnilo za gume.

 • Prihranite svoj čas, energijo in denar!

  Poenostavite skrb za vozila, prihranite najmanj 1 uro svojega časa in zvišajte učinkovitost delovnih procesov v vašem podjetju!

KLIKNITE TUKAJ IN PRIHRANITE PRI NAROČILU ŽETONOV!

Pranje službenih vozil še nikoli ni bilo tako enostavno!

Poenostavite pranje in zvišajte učinkovitost vaših delovnih procesov!

Izkoristite prednosti in prihranite!

Svoj avto temeljito operite v samo 7 minutah in pol!

Pri enem pranju prihranite najmanj eno uro!

Pri rednem pranju enega vozila v enem letu prihranite več kot 50 ur!

 • Povečajte učinkovitost svojega delovnega procesa!

  Si predstavljate, kaj vse bi še lahko naredili, če bi vam nekdo podaril 50 delovnih ur oz. več kot 1 delovni teden? Toliko svojega dragocenega časa prihranite v enem letu z rednim pranjem enega vozila. Če skrbite za več službenih vozil, prihranite še tolikokrat več. Zato se odločite modro, svoj čas pa porabite za uresničevanje poslovnih idej!

 • Prihranite s samopostrežnim načinom pranja!

  Samopostrežno pranje je že samo po sebi ugodnejše od običajnega pranja v ročnih avtopralnicah. Za enak denar kot avto v ročni avtopralnici operete enkrat, ga tu operete vsaj 3- ali celo 5-krat (odvisno od primerjanih ponudb in od tega, kako natančni se). Zato se odločite varčno in za vaše podjetje izberite ugodnejšo rešitev!

 • Prejmite račun na podjetje in uveljavite strošek!

  V primeru menjave žetonov v samopostrežni avtopralnici ne morete prejeti računa na podjetje. Ko naročite žetone preko spletnega obrazca (modri gumb spodaj), pa vam najprej pošljemo predračun, ob prevzemu žetonov pa prejmete račun, ki se glasi na vaše podjetje. Tako tudi pranje v samopostrežni avtopralnici v podjetju uveljavite kot strošek.

samopostrežna Avtopralnica Avtoline - odprto pralno mesto

Enostavno operite dostavna, tovorna ali gradbena vozila!

Pozabite na zamudno pranje na dvorišču za vašo poslovno stavbo! Zapeljite v odprto pralno mesto brez strehe z višje postavljeno roko za pranje. Enostavno boste oprali avtodom, traktor, tovornjak pa tudi avtobus!

KLIKNITE TUKAJ IN PRIHRANITE PRI NAROČILU ŽETONOV!

Pridružite se številnim podjetjem, ki že perejo v
samopostrežni avtopralnici!

Preverite izkušnje podjetnikov s samopostrežnim pranjem:

Samopostrežno Avtopralnico Avtoline uporabljamo zelo pogosto in smo zelo zadovoljni z vsemi storitvami, ki jih ponuja. Pranje je hitro, enostavno in kvalitetno. Z našimi avtomobili smo zelo veliko na cesti, zato nam je tak način pranja zelo praktičen.

Marjan D., Rival varovanje d.o.o.

V naši avtošoli vsa vozila operemo na enem mestu, 7 dni v tednu, 24 ur na dan, torej praktično kadarkoli. To je pri našem načinu dela zelo velika prednost. Zadovoljni smo tudi z rezultatom pranja in čistočo naših avtomobilov, saj so tako naša vozila na cesti vedno čista in urejena.

Robert M., Šola vožnje Inti Prah

Zelo smo zadovoljni s samopostrežno Avtopralnico Avtoline v Novem mestu. Je na odlični lokaciji, dostop je hiter in lahek. Nikoli ni čakalne vrste, tako da vozilo operemo takoj in ga na istem mestu tudi posesamo. S pranjem v samopostrežni avtopralnici prihranimo čas, pa tudi denar, naše stranke (rent a car) pa lahko hitro dobijo zelo dobro očiščeno vozilo.

ABC Rent a car, Novo mesto

V Kostaku že dlje časa uporabljamo samopostrežno Avtopralnico Avtoline. Je zelo praktična za uporabo, pranje je hitro in enostavno. Ker vsak dan obiskujemo uporabnike naših storitev na terenu, nam je pomembno, da so naša vozila redno očiščena. Ponavadi pralnico uporabljamo ob koncu delovnega dne, tako da se zaposleni vrnejo na sedež podjetja z očiščenimi avtomobili.

Zoran O., Kostak d.d.

V samopostrežni Avtopralnici Avtoline peremo predvsem pozimi, ker so tu pogoji za pranje v zimskih razmerah najboljši. Zelo nam ustreza, da je pranje na voljo 24 ur na dan, saj so tudi naše ekipe na terenu 24 ur na dan, vse leto. Pribor za pranje je že pripravljen, vozila operemo enostavno, hitro in ugodno.

Barbara L., Zdravstveni dom Krško

Zelo nam je pomembno, da naše stranke dobijo v uporabo sijoč avtodom. Zato ga po vsaki uporabi najlažje, najhitreje, zelo kvalitetno in ugodno očistimo v samopostrežni Avtopralnici Avtoline. Pranje ne zahteva nobenega brisanja, vse kapljice brez sledu izginejo. Zato je pranje tudi časovno učinkovito in neškodljivo v primerjavi s krtačami, ki puščajo sledi na avtu. V odprtem pralnem mestu, primernem za višja vozila, avtodom s sedmimi do osmimi žetoni popolnoma očistimo vse umazanije, ga povoskamo in speremo, kar ni mogoče v nobeni drugi avtopralnici, še manj pa doma.

Urška G., Granturs d.o.o., Sevnica

Uporaba samopostrežne avtopralnice je za podjetnike in samozaposlene še posebej dobrodošla, saj je odprta 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Avto lahko operem takrat, ko imam čas za to, pa čeprav je to ob kakšni bolj neobičajni uri. Ob tem mi ni potrebno čakati in izgubljati dragocenega časa. Avto je opran v nekaj minutah in takoj pripravljen za nadaljnjo uporabo. Prihranek časa je glede na druge avtopralnice občuten.

Iztok S., Odvetniška družba GSP d.o.o.
KLIKNITE TUKAJ IN PRIHRANITE PRI NAROČILU ŽETONOV!
pranja avta pozimi

Izkoristite prednosti samopostrežnega pranja v ZIMSKIH MESECIH!

Ohranjajte čiste avtomobile v dežju in vetru, blatu in snegu! Zaščitena pralna mesta, vroča voda in ogrevane pralne ploščadi vam zagotavljajo enostavno pranje v vseh vremenskih razmerah.

KLIKNITE TUKAJ IN PRIHRANITE PRI NAROČILU ŽETONOV!

Ne zamudite POSEBNE PONUDBE za podjetja!

 • Izberite 100 žetonov in prejmite 10% popust!

  Priporočamo vam, da izberete to možnost, posebej če skrbite za več službenih vozil. Pa tudi če imate samo eno službeno vozilo, boste te žetone porabili v približno 3 ali 4 mesecih in boste dlje časa brez skrbi za nabavo novih. Z naročilom 100 žetonov si zagotovite optimalen prihranek!

 • Izkoristite posebno ponudbo za podjetja in prejmite darilo!

  Ob naročilu 100 žetonov ali več  boste prejeli temeljit PREVENTIVNI PREGLED vozila na servisu Avtoline!  Za vsakih 100 naročenih žetonov bomo brezplačno pregledali eno vaše službeno vozilo, torej bomo ob naročilu npr. 300 žetonov preverili stanje 3 vaših vozil. Zagotovite si, da boste zimske mesece varni na cesti in svojo dejavnost opravljajte brez skrbi.

 • Prejmite 100% garancijo na zadovoljstvo!

  Prepričani smo v kakovost naših storitev, zato boste gotovo z njimi zadovoljni tudi vi. V primeru, da se za nakup žetonov odločate prvič in po nekaj pranjih ugotovite, da ta način ne ustreza vašemu podjetju, vam povrnemo vrednost porabljenih žetonov, vi pa nam vrnete neporabljeneLahko ste torej 100% brez skrbi, saj vse tveganje prevzamemo mi. Zakaj? Ker nam zaupajo številna podjetja, ki jim je žal le za to, da samopostrežne avtopralnice niso začela uporabljati že prej. Prepričajte se tudi vi!

KLIKNITE TUKAJ IN PRIHRANITE PRI NAROČILU ŽETONOV!
preventivni pregled vozila

Izkoristite posebno ponudbo ZA PODJETJA!

Pri naročilu 100 žetonov vam podarimo PREVENTIVNI PREGLED vozila na servisu Avtoline (pregled enega vozila za vsakih 100 naročenih žetonov). Zagotovite si, da boste to zimo varni na cesti in svojo dejavnost opravljajte brez skrbi!

KLIKNITE TUKAJ IN PRIHRANITE PRI NAROČILU ŽETONOV!

Žetone boste lahko uporabili v katerikoli izmed samopostrežnih Avtopralnic Avtoline!

Samopostrežna avtopralnica Krško
Samopostrežna avtopralnica Brežice
Samopostrežna avtopralnica Novo mesto
Samopostrežna avtopralnica Sevnica
KLIKNITE TUKAJ IN PRIHRANITE PRI NAROČILU ŽETONOV!