KAKO V VAŠEM PODJETJU PERETE SLUŽBENA VOZILA?

Vam njihovo pranje predstavlja težave, ko organizirate svoj delovni dan?

Izberite najbolj enostaven način, prihranite svoj čas in zmanjšajte stroške za pranje službenih vozil!

KAKO? čisto enostavno!

Operite službena vozila v samopostrežni
Avtopralnici Avtoline!

 • Izberite najbolj enostavno pranje avtomobila!

  Službena vozila operite hitro in učinkovito!

 • Vrnite sijaj vašim službenim vozilom!

  Kombinacija vroče vode, čistila v prahu, voska in osmozne vode opravi vrhunsko delo, brez brisanja.

 • Avto operite sami, kadar želite!

  Ker se voda razprši na mikrokapljice, lahko perete tudi v poslovni obleki ali visokih petah. 24 ur na dan, vse dni v letu.

 • Vozilo imejte vedno na voljo in ne čakajte na vrsto!

  Pripeljite, operite in se odpeljite dalje – ne zamudite obiska stranke ali pomembnega sestanka.

 • Na enem mestu celovito poskrbite za urejenost vozil!

  Svoje avtomobile tudi posesajte, očistite madeže, nalijte čistilo za vetrobransko steklo, nanesite vonj za notranjost ali črnilo za gume.

 • Prihranite svoj čas, energijo in denar!

  Poenostavite skrb za vozila, prihranite najmanj 1 uro svojega časa in zmanjšajte stroške za pranje vozil v vašem podjetju!

KLIKNITE TU IN IZBERITE PAKET ŽETONOV!

V videu preverite vse prednosti samopostrežnega pranja službenih vozil iz prve roke!

 • Kako poenostavite pranje v vašem podjetju?

 • Kako prihranite svoj dragoceni čas?

 • Kako zmanjšate stroške za pranje službenih vozil?

 • Kako na varen način poskrbite, da so vaša vozila vedno čista in urejena?

 • In kako so se mnoga podjetja za vselej poslovila od umazanih službenih vozil?

KLIKNITE TU IN IZBERITE PAKET ŽETONOV!

Pranje službenih vozil še nikoli ni bilo tako enostavno!

Za koga je primerno samopostrežno pranje službenih vozil?

 • Za podjetnike, obrtnike, društva in organizacije

  Za vse, ki radi dobro načrtujete svoje delo in se zavedate, da je vaš čas dragocen!

 • Za vse, ki imate nepredvidljiv delovni urnik

  Morda pa ste med tistimi, ki še zjutraj ne veste natančno, kako bo potekal vaš delovni dan in aktivnosti čez dan sproti prilagajate.

 • Za vse, ki morate velikokrat oprati svoja vozila

  Veliko ste na cesti, ali pa vozite po neurejenih terenih in gradbiščih.

 • Za vse, ki veste, da so službena vozila ogledalo podjetja

  Zato želite, da so vaši avtomobili vedno čisti in urejeni.

 • Za vse, ki radi dobro skrbite za svoja vozila

  Za vaša vozila je dobro le najboljše. So vaše pomembno osnovno sredstvo, zato želite, da dlje časa ohranijo svojo vrednost.

 • Za vse, ki znižujete stroške v svojem podjetju

  Navdušujete se nad enostavnimi rešitvami, s katerimi lahko v podjetju veliko prihranite.

KLIKNITE TU IN IZBERITE PAKET ŽETONOV!
pranje večjih vozil | Avtopralnica Avtoline

Enostavno operite tudi večja in višja vozila!

Tudi če vozite višja vozila, lahko za vedno pozabite na zamudno pranje kot ste ga poznali do sedaj!

Zapeljite v odprto pralno mesto brez strehe in z višje postavljeno roko za pranje!

Enostavno boste oprali dostavno ali tovorno vozilo, avtodom, traktor, gradbeni stroj pa tudi avtobus ali potujočo knjižnico!

Poenostavite pranje, prihranite čas in znižajte stroške za pranje!

Vaš čas je dragocen, kajne?

Svoj avto temeljito operete v samo 7 minutah in pol!

Pri enem pranju prihranite najmanj eno uro!

Pri rednem pranju enega vozila v enem letu prihranite več kot 50 ur!

 • Prihranite svoj čas!

  Si predstavljate, kaj vse bi lahko naredili, če bi vam nekdo podaril 50 delovnih ur, torej več kot jih je v delovnem tednu? Ravno toliko prihranite v enem letu z rednim tedenskim pranjem enega službenega avtomobila. V primeru, da imate več službenih vozil, prihranite še tolikokrat več. S samopostrežnim pranjem prihranite svoj čas in ga namenite uresničevanju svojih poslovnih idej!

 • Poenostavite pranje!

  Službena vozila operite takrat, ko vam najbolj ustreza – ob koncu delovnega dne, pred odhodom na službeno pot ali v času med obiskoma dveh strank. Potrebno ni niti čakanje na vrsto niti čakanje, da se vozilo vrne iz klasične avtopralnice. Zaposleni imajo vozilo na voljo ves dan, vaš delovni proces pa poteka nemoteno.

 • Znižajte stroške za pranje vozil!

  Pranje v samopostrežni avtopralnici je najbolj ugoden način pranja službenih avtomobilov. Pranje enega vozila je od 3 do celo 5 krat ugodneje kot v drugih avtopralnicah. Pri izbiri paketov žetonov za podjetja vaš prihranek še raste s količino naročenih žetonov. Poleg količinskega popusta prejmete še darilo in dodaten bonus.

Pridružite se številnim podjetjem, ki perejo v
samopostrežni avtopralnici!

Kaj pravijo podjetniki o samopostrežnem pranju?

Ker sem veliko na cesti, rad poskrbim za čistočo svojega vozila, saj s tem pokažem tudi odnos do naših strank. Pranje v Avtopralnicah Avtoline je enostavno in hitro, vse kar potrebuješ za čistočo svojega vozila je na enem mestu. Zelo mi je všeč črnilo za pnevmatike in možnost odišavljenja avtomobila. Prihranek časa pa je več kot očiten. Priporočam vsem podjetnikom!

Miha R., Klet Albiana

Samopostrežna avtopralnica je super, ker prihraniš čas, ki ga v gostinstvu tako vedno primanjkuje, in lažje organiziraš svoje delo. Nikomur se ni potrebno prilagajat, avto opereš takrat, ko ti ustreza, pranje je enostavno in hitro.

Nejc K., Gostilna Kunst

Zelo nam je pomembno, da naše stranke dobijo v uporabo sijoč avtodom. Zato ga po vsaki uporabi najlažje in najbolj kvalitetno očistimo v samopostrežni Avtopralnici Avtoline. Pranje ne zahteva nobenega brisanja, vse kapljice brez sledu izginejo. Pranje je neškodljivo v primerjavi s krtačami, ki puščajo sledi na avtu. V odprtem pralnem mestu brez strehe avtodom popolnoma očistimo vse umazanije, ga povoskamo in speremo s sedmimi do osmimi žetoni. Tako ugodno ga ni mogoče oprati v nobeni drugi avtopralnici, še manj pa doma.

Urška G., Granturs d.o.o., Sevnica

Samopostrežna avtopralnica je za podjetnike in samozaposlene še posebej dobrodošla, saj je odprta 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Avto lahko operem takrat, ko imam čas za to, pa čeprav je to ob kakšni bolj neobičajni uri.  Avto je opran v nekaj minutah in takoj pripravljen za nadaljnjo uporabo. Prihranek časa je glede na druge avtopralnice občuten.

Iztok S., Odvetniška družba GSP d.o.o.

Zelo smo zadovoljni s samopostrežno Avtopralnico Avtoline v Novem mestu. Je na odlični lokaciji, dostop je hiter in lahek. Nikoli ni čakalne vrste, tako da vozilo operemo takoj in ga na istem mestu tudi posesamo. S pranjem v samopostrežni avtopralnici prihranimo čas, pa tudi denar, naše stranke (rent a car) pa lahko hitro dobijo zelo dobro očiščeno vozilo.

ABC Rent a car, Novo mesto

V samopostrežni Avtopralnici Avtoline peremo predvsem pozimi, ker so tu pogoji za pranje v zimskih razmerah najboljši. Zelo nam ustreza, da je pranje na voljo 24 ur na dan, saj so tudi naše ekipe na terenu 24 ur na dan, vse leto. Pribor za pranje je že pripravljen, vozila operemo enostavno, hitro in ugodno.

Barbara L., Zdravstveni dom Krško
Samopostrežno Avtopralnico Avtoline uporabljamo zelo pogosto in smo zelo zadovoljni z vsemi storitvami, ki jih ponuja. Pranje je hitro, enostavno in kvalitetno. Nam pa je predvsem pomembno to, da lahko avtomobile operemo ob katerekoli uri v dnevu.
Marjan D., Rival varovanje d.o.o.

V Kostaku že dlje časa uporabljamo samopostrežno Avtopralnico Avtoline. Je zelo praktična za uporabo, pranje je hitro in enostavno, v njej pa peremo osebna in tovorna vozila, občasno tudi delovne stroje. Ponavadi jo zaposleni uporabljajo ob koncu delovnega dne, tako da se vrnejo na sedež podjetja z očiščenimi vozili.

Zoran O., Kostak d.d.

S kombijem prevažam pekovske izdelke, zato mora biti vedno čist. Poleg tega je polepljen in je v bistvu naša potujoča oglasna tabla. Perem ga 2 do 3 krat na teden, ob slabem vremenu celo večkrat. V samopostrežni avtopralnici to naredim kvalitetno, hitro, brez čakanja, največkrat že zjutraj, preden grem na pot. Super je, ker je lokacij več in ko je umazan, samo zapeljem v tisto, ki je najbližje moji dnevni poti – v Novem mestu, Krškem ali Sevnici, v vseh pa uporabim iste žetone. Avtopralnico uporabljamo že tri leta, kombi pa operem na zunanjem, odprtem pralnem mestu.

Andreja B., Pekarna Pečjak

V naši avtošoli vsa vozila operemo v samopostrežni Avtopralnici Avtoline.  Zelo smo zadovoljni, saj nam to bistveno skrajša čas pranja vozila. Na enem mestu avtomobile operemo, posesamo in popolno poskrbimo, da je vozilo za zgled bodočim voznikom.

Kristjan K., Šola vožnje Inti Prah
pranja avta pozimi

Vozila najbolj enostavno operite v VSEH VREMENSKIH RAZMERAH!

Čiste avtomobile ohranjajte vse leto! Ne glede na to ali vozite po prahu ali blatu, ali je zunaj dež, veter in celo zimski sneg.

Zaščitena pralna mesta, topla voda in ogrevane pralne ploščadi vam zagotavljajo enostavno pranje v vseh vremenskih razmerah!

 

Izkoristite POSEBNO PONUDBO za podjetja!

 • Izberite PAKET ŽETONOV po vaši meri in izkoristite do 20% popust!

  Z naročilom večjega paketa žetonov raste tudi % popusta. Če skrbite za več službenih vozil, izberite večji paket, saj si tako zagotovite optimalen prihranek. Poleg tega ste brez skrbi, da bi jih zmanjkalo ravno ob nepravem času.

 • Prejmite DARILO – BREZPLAČNO serijo video nasvetov za pranje!

  Ob prvem naročilu žetonov vas naučimo pravilno uporabljati samopostrežno avtopralnico. V seriji 5 videoposnetkov vam Matej, vodja vzdrževanja in svetovanja, svetuje, kako najbolj enostavno, hitro in učinkovito operete svoja vozila. V primeru, da boste naročili 200 žetonov ali več, se vam bo Matej posvetil osebno v eni izmed samopostrežnih Avtopralnic Avtoline po vaši izbiri.

 • Prejmite dodaten BONUS – preverite stanje vozil!

  Za vsakih 100 naročenih žetonov vam podarimo BREZPLAČNI preventivni pregled službenega vozila na servisu Avtoline! Ob naročilu npr. 300 žetonov bomo torej preverili stanje 3 vaših vozil. Zagotovite si, da boste vse leto varni na cesti in svojo dejavnost opravljajte brez skrbi!

KLIKNITE TU IN IZBERITE PAKET ŽETONOV!
video nasveti za pranje | Avtopralnica Avtoline

Dobrodošli v samopostrežni Avtopralnici Avtoline!

”Vsak, ki poizkusi pranje v samopostrežni avtopralnici, vozil ne želi več prati drugače. Zaradi enostavne uporabe, sijajnega učinka in velikih prihrankov. Če se za naročilo odločate prvič, vam za lažjo uporabo pošljem še serijo uporabnih nasvetov, v katerih boste spoznali, kako se za vedno poslovite od umazanih službenih vozil.

Matej Drnovšek, vodja vzdrževanja in svetovanja v samopostrežni Avtopralnici Avtoline

Izberite paket po vaši meri in prihranite pri naročilu žetonov!

Prejmite 100% garancijo na zadovoljstvo!

V primeru, da se za nakup žetonov odločate prvič in po nekaj pranjih ugotovite, da ta način ne ustreza vašemu podjetju, vam povrnemo vrednost porabljenih žetonov, vi pa nam vrnete neporabljeneLahko ste torej 100% brez skrbi, saj vse tveganje prevzamemo mi.  Prepričani smo v kakovost naših storitev, saj nam zaupajo že številna podjetja, ki jim je žal le za to, da samopostrežne avtopralnice niso začela uporabljati že prej.

KLIKNITE TU IN IZBERITE PAKET ŽETONOV!

Z istimi žetoni operete svoje avtomobile v devetih

Avtopralnicah Avtoline po Sloveniji:

Samopostrežna avtopralnica Avtoline - Krško
Samopostrežna avtopralnica Avtoline - Brežice
Samopostrežna avtopralnica Avtoline - Brežice
Samopostrežna avtopralnica Avtoline - Sevnica
Samopostrežna avtopralnica Avtoline - Sevnica
Samopostrežna avtopralnica Avtoline - Sevnica
KLIKNITE TU IN IZBERITE PAKET ŽETONOV!
preventivni pregled | Avtoline

Izkoristite POSEBNO DARILO! 

Ob naročilu večjih paketov žetonov prejmete tudi bon za BREZPLAČEN preventivni pregled vozila na servisu Avtoline!

Servisni strokovnjaki pooblaščenega servisa pregledajo vaše vozilo po 6 ključnih točkah ter vam svetujejo, kako ga vzdržujete, da se izognete nevšečnostim na cesti.

Z nakupom žetonom torej še brezplačno skrbno poskrbite za svoj vozni park in nemoteno opravljate svojo dejavnost!

Izberite paket po vaši meri in prihranite pri naročilu žetonov!