NAJBOLJ ENOSTAVNO PRANJE SLUŽBENIH VOZIL!

Poenostavite pranje in dragocen čas raje posvečajte svojim strankam!

NAROČITE PAKETE ŽETONOV!

Operite službena vozila v samopostrežni
Avtopralnici Avtoline!

 • Izberite najbolj enostavno pranje avtomobila!

  Službena vozila operite hitro in učinkovito!

 • Vrnite sijaj vašim službenim vozilom!

  Kombinacija vroče vode, čistila v prahu, voska in osmozne vode opravi vrhunsko delo, brez brisanja.

 • Avto operite sami, kadar želite!

  Ker se voda razprši na mikrokapljice, lahko perete tudi v poslovni obleki ali visokih petah. 24 ur na dan, vse dni v letu.

 • Vozilo imejte vedno na voljo in ne čakajte na vrsto!

  Pripeljite, operite in se odpeljite dalje – ne zamudite na obisk k stranki ali na pomemben sestanek.

 • Na enem mestu celovito poskrbite za urejenost vozil!

  Svoje avtomobile tudi posesajte, očistite madeže, nalijte čistilo za vetrobransko steklo, nanesite vonj za notranjost ali črnilo za gume.

 • Prihranite svoj čas, energijo in denar!

  Poenostavite skrb za vozila, prihranite najmanj 1 uro svojega časa in zvišajte učinkovitost delovnih procesov v vašem podjetju!

KLIKNITE TUKAJ IN PRIHRANITE PRI NAROČILU ŽETONOV!

Pranje službenih vozil še nikoli ni bilo tako enostavno!

Za koga je primerno samopostrežno pranje službenih vozil?

 • Za vse podjetnike in obrtnike, ki radi dobro načrtujete svoje delo in se zavedate, da je vaš čas dragocen!

 • Za vse, ki imate nepredvidljiv delovni urnik in ne veste natančno, kako bo potekal vaš delovni dan.

 • Za vse, ki ste veliko na cesti ali vozite po neurejenih terenih in gradbiščih in morate velikokrat prati svoja vozila.

 • Za vse, ki se zavedate, da so službena vozila ogledalo podjetja, zato želite, da so na cesti vedno urejena.

 • Za vse, ki želite najbolje poskrbeti za svoja službena vozila, tako da bodo dlje časa ohranila svojo vrednost.

 • Za vse, ki optimizirate procese v podjetju in iščete stroškovno učinkovite rešitve.

KLIKNITE TUKAJ IN PRIHRANITE PRI NAROČILU ŽETONOV!
samopostrežna Avtopralnica Avtoline - odprto pralno mesto

Enostavno operite dostavna, tovorna ali gradbena vozila!

Pozabite na zamudno pranje na dvorišču za vašo poslovno stavbo!

Zapeljite v odprto pralno mesto brez strehe z višje postavljeno roko za pranje!

Enostavno boste oprali dostavno ali tovorno vozilo, avtodom, traktor pa tudi avtobus!

Poenostavite pranje in zvišajte učinkovitost vaših delovnih procesov!

Izkoristite prednosti in prihranite!

Svoj avto temeljito operite v samo 7 minutah in pol!

Pri enem pranju prihranite najmanj eno uro!

Pri rednem pranju enega vozila v enem letu prihranite več kot 50 ur!

 • Zvišajte učinkovitost svojih delovnih procesov!

  Si predstavljate, kaj vse bi lahko naredili, če bi vam nekdo podaril 50 delovnih ur, torej več kot jih je v delovnem tednu? Ravno toliko prihranite v enem letu z rednim tedenskim pranjem enega službenega avtomobila. V primeru, da imate več službenih vozil, prihranite še tolikokrat več. Zato izberite samopostrežno pranje, prihranite svoj čas in ga namenite uresničevanju svojih poslovnih idej!

 • Prihranite s samopostrežnim načinom pranja!

  Pranje v samopostrežni avtopralnici je najbolj ugoden način pranja službenih avtomobilov. Pranje enega vozila je od 3 do celo 5 krat ugodneje kot v drugih avtopralnicah. Če izberete enega izmed novih, ugodnih paketov žetonov v POSEBNI PONUDBI ZA PODJETJA, vaš prihranek raste s količino naročenih žetonov, poleg količinskega popusta pa prejmete še darilo in dodaten bonus.

 • Prejmite račun in uveljavite strošek v podjetju!

  Pri menjavi posameznih žetonov v samopostrežni avtopralnici ne morete prejeti računa, ki bi se glasil na podjetje. Pri naročilu večje količine žetonov (gumb spodaj) pa najprej prejmete predračun, po prejemu plačila in prevzemu žetonov pa prejmete še račun. Tako lahko tudi samopostrežno pranje v podjetju uveljavite kot strošek. 

Pridružite se številnim podjetjem, ki že perejo v
samopostrežni avtopralnici!

Preverite izkušnje podjetnikov s samopostrežnim pranjem:

Samopostrežno Avtopralnico Avtoline uporabljamo zelo pogosto in smo zelo zadovoljni z vsemi storitvami, ki jih ponuja. Pranje je hitro, enostavno in kvalitetno. Z našimi avtomobili smo zelo veliko na cesti, zato nam je tak način pranja zelo praktičen.

Marjan D., Rival varovanje d.o.o.

V naši avtošoli vsa vozila operemo na enem mestu, 7 dni v tednu, 24 ur na dan, torej praktično kadarkoli. To je pri našem načinu dela zelo velika prednost. Zadovoljni smo tudi z rezultatom pranja in čistočo naših avtomobilov, saj so tako naša vozila na cesti vedno čista in urejena.

Robert M., Šola vožnje Inti Prah

Zelo smo zadovoljni s samopostrežno Avtopralnico Avtoline v Novem mestu. Je na odlični lokaciji, dostop je hiter in lahek. Nikoli ni čakalne vrste, tako da vozilo operemo takoj in ga na istem mestu tudi posesamo. S pranjem v samopostrežni avtopralnici prihranimo čas, pa tudi denar, naše stranke (rent a car) pa lahko hitro dobijo zelo dobro očiščeno vozilo.

ABC Rent a car, Novo mesto

V Kostaku že dlje časa uporabljamo samopostrežno Avtopralnico Avtoline. Je zelo praktična za uporabo, pranje je hitro in enostavno. Ker vsak dan obiskujemo uporabnike naših storitev na terenu, nam je pomembno, da so naša vozila redno očiščena. Ponavadi pralnico uporabljamo ob koncu delovnega dne, tako da se zaposleni vrnejo na sedež podjetja z očiščenimi avtomobili.

Zoran O., Kostak d.d.

V samopostrežni Avtopralnici Avtoline peremo predvsem pozimi, ker so tu pogoji za pranje v zimskih razmerah najboljši. Zelo nam ustreza, da je pranje na voljo 24 ur na dan, saj so tudi naše ekipe na terenu 24 ur na dan, vse leto. Pribor za pranje je že pripravljen, vozila operemo enostavno, hitro in ugodno.

Barbara L., Zdravstveni dom Krško

Zelo nam je pomembno, da naše stranke dobijo v uporabo sijoč avtodom. Zato ga po vsaki uporabi najlažje, najhitreje, zelo kvalitetno in ugodno očistimo v samopostrežni Avtopralnici Avtoline. Pranje ne zahteva nobenega brisanja, vse kapljice brez sledu izginejo. Zato je pranje tudi časovno učinkovito in neškodljivo v primerjavi s krtačami, ki puščajo sledi na avtu. V odprtem pralnem mestu, primernem za višja vozila, avtodom s sedmimi do osmimi žetoni popolnoma očistimo vse umazanije, ga povoskamo in speremo, kar ni mogoče v nobeni drugi avtopralnici, še manj pa doma.

Urška G., Granturs d.o.o., Sevnica

Uporaba samopostrežne avtopralnice je za podjetnike in samozaposlene še posebej dobrodošla, saj je odprta 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Avto lahko operem takrat, ko imam čas za to, pa čeprav je to ob kakšni bolj neobičajni uri. Ob tem mi ni potrebno čakati in izgubljati dragocenega časa. Avto je opran v nekaj minutah in takoj pripravljen za nadaljnjo uporabo. Prihranek časa je glede na druge avtopralnice občuten.

Iztok S., Odvetniška družba GSP d.o.o.
pranja avta pozimi

Izkoristite prednosti samopostrežnega pranja v VSEH VREMENSKIH RAZMERAH!

Čiste avtomobile ohranjajte vse leto! Ne glede na to ali vozite po prahu ali blatu, ali je zunaj dež, veter in celo zimski sneg.

Zaščitena pralna mesta, topla voda in ogrevane pralne ploščadi vam zagotavljajo enostavno pranje v vseh vremenskih razmerah!

 

Izkoristite POSEBNO PONUDBO za podjetja!

 • Izberite paket žetonov po vaši meri in izkoristite do 21% popust!

  Pripravili smo nove, zelo ugodne pakete žetonov, ki jih izberete glede na število vaših službenih vozil. Z naročilom večje količine žetonov raste tudi % popusta, ki ga prejmete. Če skrbite za več službenih vozil, vam priporočamo, da izberete večji paket, saj si tako zagotovite optimalen prihranek, poleg tega boste brez skrbi, da bi jih zmanjkalo ravno ob nepravem času.

 • Prejmite DARILO – BREZPLAČNO serijo video nasvetov za pranje!

  Ob prvem naročilu žetonov vas naučimo pravilno uporabljati samopostrežno avtopralnico. V seriji  5 videoposnetkov vam Matej, vodja vzdrževanja in svetovanja, enostavno razloži in pokaže, kako pravilno operete avtomobile, da dosežete najboljši učinek. V primeru, da boste naročili 200 žetonov ali več, se bo Matej posvetil samo vam in osebno odgovoril na vaša vprašanja v eni izmed samopostrežnih Avtopralnic Avtoline po vaši izbiri.

 • Prejmite dodaten BONUS – brezplačno preverite, ali so vaša vozila brezhibna!

  Za vsakih 100 naročenih žetonov vam podarimo BREZPLAČNI preventivni pregled vozila na servisu Avtoline!  Ob naročilu npr. 300 žetonov bomo torej preverili stanje 3 vaših vozil. Zagotovite si, da boste vse leto varni na cesti in svojo dejavnost opravljajte brez skrbi!

KLIKNITE TUKAJ IN PRIHRANITE PRI NAROČILU ŽETONOV!
Matej Drnovšek

Dobrodošli v samopostrežni Avtopralnici Avtoline!

”Ko boste oprali avto v samopostrežni avtopralnici, ga ne boste več prali drugače. Zaradi enostavne uporabe, sijajnega učinka in velikih prihrankov. V seriji videonasvetov, ki jo boste prejeli kot BONUS, vam bom razložil vse, kar morate vedeti o najbolj učinkovitem pranju avtomobila v samopostrežni avtopralnici! Zato ne odlašajte in žetone naročite že danes!

Matej Drnovšek, vodja vzdrževanja in svetovanja v samopostrežni Avtopralnici Avtoline

Izberite svoj paket in prihranite pri naročilu žetonov!

Prejmite 100% garancijo na zadovoljstvo!

V primeru, da se za nakup žetonov odločate prvič in po nekaj pranjih ugotovite, da ta način ne ustreza vašemu podjetju, vam povrnemo vrednost porabljenih žetonov, vi pa nam vrnete neporabljeneLahko ste torej 100% brez skrbi, saj vse tveganje prevzamemo mi.  Prepričani smo v kakovost naših storitev, saj nam zaupajo že številna podjetja, ki jim je žal le za to, da samopostrežne avtopralnice niso začela uporabljati že prej.

KLIKNITE TUKAJ IN PRIHRANITE PRI NAROČILU ŽETONOV!

Žetone boste lahko uporabili v katerikoli izmed samopostrežnih Avtopralnic Avtoline!

Samopostrežna avtopralnica Avtoline - Krško
Samopostrežna avtopralnica Avtoline - Brežice
Samopostrežna avtopralnica Avtoline - Sevnica
Samopostrežna avtopralnica Avtoline - Šentjernej
KLIKNITE TUKAJ IN PRIHRANITE PRI NAROČILU ŽETONOV!
preventivni pregled vozila

Izkoristite POSEBNO DARILO! 

Pripeljite službeno vozilo na BREZPLAČEN preventivni pregled na servis Avtoline! 

Servisni strokovnjaki pooblaščenega servisa bodo pregledali vaše vozilo po 6 ključnih točkah ter vam svetovali, kako ga vzdržujete, da se izognete nevšečnostim na cesti.

Odgovorno poskrbite za svoj vozni park in nemoteno opravljajte svojo dejavnost!

Izberite svoj paket in prihranite pri naročilu žetonov!