KAKO V VAŠEM PODJETJU PERETE SLUŽBENA VOZILA?

Se vsakič znova sprašujete – kako, kdaj in kje jih oprati, ko organizirate svoj delovni dan? Vam skrb za čista vozila vzame preveč časa?

Si želite boljšo, bolj učinkovito in ugodnejšo rešitev?

Izberite tisto, s katero prihranite svoj čas in zmanjšate stroške za pranje službenih vozil!

Službena vozila operite v samopostrežni
Avtopralnici Avtoline!

Pranje službenih vozil še nikoli ni bilo tako enostavno!

Prihranite čas, energijo in denar!

Več kot 1.000 podjetij in obrtnikov pere v samopostrežni avtopralnici!

Zakaj podjetja vsakič znova izberejo samopostrežno pranje?

V samopostrežni Avtopralnici Avtoline je pranje hitro, enostavno in kvalitetno, nam pa je predvsem pomembno to, da lahko avtomobile operemo ob katerekoli uri v dnevu.

Marjan D., Rival varovanje d.o.o.

Tu peremo predvsem pozimi, ker so pogoji za pranje v zimskih razmerah najboljši. Zelo nam ustreza, da je pranje na voljo 24 ur na dan, saj so tudi naše ekipe na terenu 24 ur na dan, vse leto. Pribor za pranje je že pripravljen, vozila operemo enostavno, hitro in ugodno.

Barbara L., Zdravstveni dom Krško

Ker sem veliko na cesti, rad poskrbim za čistočo svojega vozila, saj s tem pokažem tudi odnos do naših strank. Pranje v Avtopralnicah Avtoline je enostavno in hitro, vse kar potrebuješ za čistočo svojega vozila je na enem mestu. Zelo mi je všeč črnilo za pnevmatike in možnost odišavljenja avtomobila. Prihranek časa pa je več kot očiten. Priporočam vsem podjetnikom!

Miha R., Klet Albiana

S kombijem prevažam pekovske izdelke, zato mora biti vedno čist. Perem ga 2 do 3 krat na teden, ob slabem vremenu celo večkrat. To naredim kvalitetno, hitro, v odprtem pralnem mestu, brez čakanja, največkrat že zjutraj, preden grem na pot. Super je, ker je lokacij več in zapeljem v tisto, ki je najbližje moji poti, povsod pa uporabim iste žetone.

Andreja B., Pekarna Pečjak

Samopostrežna Avtopralnica Avtoline v Novem mestu je na odlični, dostopni lokaciji. Nikoli ni čakalne vrste, tako da vozilo operemo takoj in ga na istem mestu tudi posesamo. Tako prihranimo čas, pa tudi denar, naše stranke (rent a car) pa dobijo zelo dobro očiščeno vozilo.

ABC Rent a car, Novo mesto

Po vsaki uporabi avtodom najlažje in najbolj kvalitetno očistimo v samopostrežni Avtopralnici Avtoline. Po pranju ga ni treba zbrisati, kar pomeni velik prihranek časa, saj vse kapljice brez sledu izginejo. Pranje je tudi neškodljivo v primerjavi s krtačami, ki puščajo sledi. V odprtem pralnem mestu brez strehe avtodom tako odlično očistimo, in prepričani smo, da ga tako enostavno in ugodno ni mogoče oprati v nobeni drugi avtopralnici, še manj pa doma.

Urška G., Granturs d.o.o., Sevnica

Avto v samopostrežni avtopralnici operem takrat, ko imam čas za to, pa čeprav je to ob kakšni bolj neobičajni uri.  Opran je v nekaj minutah in takoj pripravljen za nadaljnjo uporabo. Prihranek časa je glede na druge avtopralnice občuten.

Iztok S., Odvetniška družba GSP d.o.o.

Vsa vozila avtošole peremo v samopostrežni Avtopralnici Avtoline, ker nam to bistveno skrajša čas pranja vozila. Na enem mestu avtomobile operemo in posesamo ter tako poskrbimo, da je vozilo za zgled bodočim voznikom.

Kristjan K., Šola vožnje Inti Prah

Pranje v samopostrežni avtopralnici je super, ker tako prihraniš čas, ki ga v gostinstvu tako vedno primanjkuje, in lažje organiziraš svoje delo. Nikomur se ni potrebno prilagajat, avto opereš takrat, ko ti ustreza, pranje je enostavno in hitro.

Nejc K., Gostilna Kunst

Samopostrežna Avtopralnica Avtoline je zelo praktična za uporabo, pranje je hitro in enostavno, v njej pa peremo osebna in tovorna vozila, občasno tudi delovne stroje. Ponavadi jo vozniki uporabijo ob koncu delovnega dne, tako da se vrnejo na sedež podjetja z očiščenimi vozili.

Zoran O., Kostak d.d.

Zakaj je samopostrežno pranje vozil najboljša rešitev za vaše podjetje?

video nasveti za pranje | Avtopralnica Avtoline

Dobrodošli v samopostrežni Avtopralnici Avtoline!

”Podjetniki, obrtniki ali večja podjetja, ki poizkusijo pranje v samopostrežni avtopralnici, vozil ne želijo več prati drugače. Zaradi enostavne uporabe, sijajnega učinka, lažje organizacije dela in velikih prihrankov.

Matej Drnovšek, vodja vzdrževanja v samopostrežni Avtopralnici Avtoline

Izkoristite POSEBNO PONUDBO za podjetja!

aplikacija Ready2wash | Avtoline

Se vam zdi uporaba žetonov nepraktična?

Izberite e-žetone v aplikaciji Ready2wash in jih imejte vedno pri roki – oz. na telefonu.

E-žetone prejmite na vaš uporabniški račun v aplikaciji, jih enostavno porazdelite med svoje sodelavce in jih uporabite z le nekaj kliki na telefonu.

Izberite paket po vaši meri in prihranite pri naročilu žetonov!

Prejmite 100% garancijo na zadovoljstvo!

Če se za nakup žetonov odločate prvič in po nekaj pranjih ugotovite, da ta način ne ustreza vašemu podjetju, vam povrnemo vrednost porabljenih žetonov, vi pa nam vrnete neporabljene.

Lahko ste 100% brez skrbi, saj mi prevzamemo vse tveganje. Prepričani smo v kakovost pranja, saj nam zaupajo že številna podjetja, ki jim je žal le za to, da samopostrežne avtopralnice niso začela uporabljati že prej.

Z istimi žetoni skrbite za službena vozila na več lokacijah po Sloveniji:

Samopostrežna avtopralnica Avtoline - Krško
Samopostrežna avtopralnica Avtoline - Brežice
Samopostrežna avtopralnica Avtoline - Brežice
Samopostrežna avtopralnica Avtoline - Brežice
Samopostrežna avtopralnica Avtoline - Brestanica
Samopostrežna avtopralnica Avtoline - Sevnica
Samopostrežna avtopralnica Avtoline - Šentjernej
Samopostrežna avtopralnica Avtoline - Šentjernej
Samopostrežna avtopralnica Avtoline -Mestinje
Samopostrežna avtopralnica Avtoline - Šentjernej
Samopostrežna avtopralnica Avtoline - Novo mesto
Samopostrežna avtopralnica Avtoline - Metlika
Samopostrežna avtopralnica Avtoline - Črnomelj
preventivni pregled | Avtoline

Brezplačen preventivni pregled vozil!

Ob naročilu večjih paketov žetonov prejmete bon za BREZPLAČEN preventivni pregled vozila na servisu Avtoline!

Servisni strokovnjaki pooblaščenega servisa pregledajo vaše vozilo po 20 ključnih točkah ter vam svetujejo, kako ga vzdržujete, da se izognete nevšečnostim na cesti in tako nemoteno opravljate svojo dejavnost.

Izberite paket po vaši meri in prihranite pri naročilu žetonov!