Splošni pogoji poslovanja

1 ) Avtorske pravice

Vse na tem spletnem mestu prikazane slike, teksti, cene in ostale storitve ustrezajo prodajnemu programu podjetja Avtoline v času njegove izdelave in predstavljajo neobvezujočo informacijo. Pridržujemo si pravico do kasnejših sprememb brez predhodnega obvestila. Avtoline ne prevzema nikakršne odgovornosti za napake. Pridržujemo si pravico do sprememb lastnosti izdelkov in vsebine storitev. Vse navedene cene so neobvezujoče, informativne in vključujejo DDV.

Vse pravice pridržane. Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletni strani izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletne strani (na primer kopiranje, reproduciranje, distribuiranje…) v komercialne namene je prepovedana.

Avtoline vam je na razpolago za vsa vaša vprašanja o izdelkih in storitvah, predstavljenih na tem spletnem mestu.

2 ) Varovanje podatkov

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani www.avtoline.si nam je zelo pomembna. Več informacij o varovanju podatkov, najdete na naši strani Varstvo podatkov.

3 ) Nadbesedilne povezave

Pred postavitvijo nadbesedilne povezave na spletno mesto www.avtoline.si je treba pridobiti pisno predhodno soglasje Avtoline. Avtoline v nobenem primeru ne odgovarja za vsebino ter izdelke ali storitve, ki jih nudijo spletna mesta, ki vsebujejo nadbesedilno ali kakršnokoli drugačno povezavo do spletnega mesta www.avtoline.si.

4 ) Omejitev odgovornosti

Spletno mesto www.avtoline.si uporabljate izključno in v celoti na lastno odgovornost. Družba Avtoline d.o.o. in povezana podjetja ne odgovarjajo za neposredno ali posredno škodo, kot je materialna škoda, izguba podatkov ali programske opreme in finančna škoda, ki bi nastale zaradi uporabe tega spletnega mesta ali z njim povezanih spletnih mest.

5 ) Posodabljanje

Družba Avtoline d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja in posodobitve splošnih pogojev in/ali vseh elementov, izdelkov in storitev, predstavljenih na tem spletnem mestu, brez predhodnega opozorila.

Zaradi vseh teh sprememb morajo uporabniki prebrati te splošne pogoje ob vsaki prijavi v sistem.

6 ) Pravo, ki se uporablja in pristojno sodišče

Za morebitne spore iz naslova uporabe spletne strani se uporablja slovenska zakonodaja. Za rešitev morebitnih sporov je pristojno sodišče v Krškem.

To pravno obvestilo lahko Avtoline kadarkoli spremeni brez predhodnega obvestila. Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in da se z njimi strinja.

7 ) Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Družba Avtoline d.o.o. v skladu s tretjim odstavkom 32. člena Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov obvešča, da nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov ne priznava kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Spletno platformo Evropske komisije za spletno reševanje sporov najdete na naslednji povezavi: http://ec.europa.eu/odr   Naročilo vozila oziroma rezervacija pri prodajalcu.

September 2018

Avtoline d.o.o.

Slavko Hotko, direktor