Izberite svojo!

ŠKODA, ČE NE BI.

Zakaj boste izbrali Škodo?

Izbirajte med najnovejšimi modeli Škoda!

KODIAQ

Škoda Kodiaq

SUPERB

Škoda Karoq

OCTAVIA

Škoda Karoq

ENYAQ

Škoda Karoq

KAROQ

Škoda Octavia

KAMIQ

Škoda Fabia

SCALA

Škoda Rapid

FABIA

Škoda Fabia

Po Škodo v Avtoline!

Preglejte ponudbo takoj dobavljivih vozil!

Radi vozimo Škodo!

Danes odpeljem že 8. Škodo po vrsti iz salona Avtoline. Z vsemi sem zelo zadovoljen, še posebej z zadnjimi tremi, ko sem izbral avtomatski menjalnik. Prodajalec Alen je zelo prijazen in mi vedno razloži vse o uporabi novih tehnologij v avtu. V Avtoline hodim redno tudi na servis, super je, ker si vedno izberem mehanika Jožkota, ki zelo dobro pozna moje avtomobile in moje želje. Ko bom naslednjič izbiral avto, bo to spet Škoda iz salona Avtoline!

Fuat M., Krško

Za Škodo in za njen nakup v Avtoline sem se odločil po priporočilu prijatelja. Z novo Octavio sem zelo zadovoljen, prav tako s celotno storitvijo v podjetju Avtoline. Osebje je strokovno in prijazno, vsi se vedno potrudijo in prilagodijo mojim željam. Največ mi pomeni dobra komunikacija v času servisov, saj mi primanjkuje časa, da bi vse urejal sam. Nakup Škode in vse storitve podjetja Avtoline danes z veseljem priporočam tudi sam.

Peter Š., Vodateh d.o.o.

Škoda Kodiaq je bila odlična odločitev pri nakupu varnega in udobnega družinskega avta. Zelo sem vesela, da smo upoštevali nasvete, predloge in izkušnje prodajalca Alena, ki nam je pri nakupu pomagal. Izbiranje opreme v prijetnem salonu Avtoline je bil za celotno družino pravo doživetje. Vsakič, ko sedem v avto, vem, da smo izbrali prav.

Saša O., Šmarje pri Jelšah

Škodo vozim že štiri leta, Octavia je moj drugi povsem nov avtomobil te znamke. Izoblikoval sem ga po lastnih željah in sem po prvih mesecih uporabe brez besed. Avto je takšen, kot mora biti, vožnja pa varna, udobna in sproščujoča. Iskreno predlagam nakup Škode, saj je to avto, kjer se dobi največ za denar.

Tomi D., Krško

Za nakup Škode Octavia  sem se odločila zaradi izbire modela Scout s posebno opremo. Vožnja je zelo udobna in je pravi družinski avto. Ima odličen štirikolesni pogon, ki mi je še posebej v letošnji zimi zelo koristil. Avto je zanesljiv, saj ga vozim že dve leti, pa v tem času nisem imela z njim nobenih težav. Zelo sem zadovoljna tudi z bližino kakovostnega servisa, prijaznim osebjem in prilagodljivim naročanju na servis. Avto pa rada operem tudi v samopostrežni avtopralnici.

Sabina V., Raka

Ste podjetje ali obrtnik?

Potrebujete avto za svojo poklicno dejavnost? Je prišel čas za menjavo vašega vozila ali za širitev voznega parka?

Izberite osebna vozila Škoda, ki so predelana za uporabo v poslovne dejavnosti.
Za dodatne informacije pokličite Alena v salon Škoda 07 4902 120!

Škodi zaupajo

Vprašajte Alena!

Z nasmehom bo odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Alen Tomažin

vodja prodaje vozil Škoda

T: 07 4902 120
E: alen.tomazin@avtoline.si

Delovni čas:

pon. – pet.: 8:00 – 17:00
sob.: 8:00 – 12:00

Vabljeni v naš salon Škoda!
”Svetoval vam bom pri izbiri modela, opreme in načinu financiranja, tako da boste izbrali avto, ki bo prilagojen vašim željam in potrebam.”

Alen

Potrebujete nadomestne dele ali dopolnilno opremo Škoda?

Škoda je v akciji!

  • Škoda Scala - za nove izzive | Avtoline

Nova Škoda Scala

Bodite med prvimi! Izberite čisto novo Škodo Scala in osvojite nove izzive!

Akcija Škoda nadomestnih delov

Vas zanima še več o vozilih Škoda? Poglejte Škodino spletno stran >>>

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite diamanten izbor ugodnosti, posebnih ponudb in strokovnih nasvetov za popolno vzdrževanje vašega avtomobila!