Na kaj pomislite, ko izbirate rabljeno vozilo? Na veliko in pestro izbiro, ugodno ceno in manjšo izgubo vrednosti? Se vam obenem že pojavlja nešteto vprašanj, na katera si ne znate odgovoriti? Lahko zaupam prodajalcu? V kakšnem stanju je avto, je redno servisiran? Naj pripeljem na ogled mehanika? Kaj, če se čez en mesec začne kvariti motor?

Ste vedeli, da se tovrstnim dvomom lahko izognete, če rabljen avto izberete pri pooblaščenem trgovcu? V Avtoline v Krškem, na primer, kjer smo v zadnjih letih postali največji trgovec z rabljenimi vozili v Posavju. In ne samo to. Rabljenim vozilom dodajamo vrednost, vam pa jamčimo, da izbran rabljen avto odpeljete brez kančka dvoma. Kako?

Brez dvoma o izvoru in zgodovini vozil!

Večina rabljenih avtomobilov v Avtoline ponudbi je iz uvoza, pri dobavi pa sodelujemo s preverjenimi partnerji – velikimi finančnimi hišami proizvajalskih koncernov iz Nemčije, Francije ali Belgije. Vozila imajo znan izvor ter servisno zgodovino, iz katere so razvidna opravljena vzdrževalna dela ter realni prevoženi kilometri.

Center rabljenih vozil Avtoline

»Slabe prakse nekaterih trgovcev nam ne koristijo, morda pa so razlog, da še bolj gradimo na visoki profesionalnosti in dolgoročnem odnosu s kupci. Vsakršno prikrivanje napak, prevoženih kilometrov ali dokumentov bi bil tek na kratke proge, kar dobro vemo vsi, ki se resno ukvarjamo z rabljenimi vozili. Vsa vozila v našem parku imajo tudi preverjeno in urejeno dokumentacijo ter poravnane vse dajatve.«

Damijan Božič, vodja Avtoline centra rabljenih vozil

Center rabljenih vozil Avtoline

Brez dvoma o kakovosti vozila

Tudi vam največ dvomov predstavlja strah pred morebitnimi skritimi napakami ali poškodbami vozila? Dobro vas razumemo, zato temeljito preverimo vsak avto preden ga vključimo v svoj prodajni park. Avtoline se že skoraj šestdeset let ukvarjamo s pooblaščenim servisom avtomobilov, danes smo pooblaščeni serviser za Škodo, Citroen in Peugeot. Avtomobile zato pregledajo naši servisni strokovnjaki po vseh kontrolnih točkah, naredijo potrebna popravila ali zamenjajo izrabljene nadomestne dele. Na koncu vsak avto še generalno očistimo, tako da je res dobro pripravljen na novega voznika.

Center rabljenih vozil Avtoline

Brez dvoma o morebitnih napakah in okvarah

V Avtoline kupljen rabljen avto se močno razlikuje od kupljenega pri zasebnem ponudniku, tveganje pri nakupni odločitvi pa lahko še zmanjšate in se otresete vprašanjem v smislu – kaj pa če? »Najbolj pomembno je, da kot prodajalec nikamor ne izginemo,« se pošali Božič in resno nadaljuje: »Tukaj smo, vedno na voljo, tudi potem, ko se z avtom že odpeljete. Ob nakupu rabljenega vozila, starega do deset let, z do 200.000 prevoženimi kilometri, pa zagotovimo še 12 mesečno Avtoline jamstvo. Kaj to pomeni? Če se kljub temu v roku enega leta pojavijo napake, vam jih v okviru jamstva rešimo brezplačno. Poleg tega vas povabimo v Avtoline klub, kjer prejmete še ugodnosti pri registraciji, servisu in pranju, tako da v celotni življenjski dobi avtomobila zanj popolno skrbite pod eno streho.”

Center rabljenih vozil Avtoline

»Izbira rabljenih vozil pri nas še nikoli ni bila tako pestra kot danes. Na velikem parkirišču pri tehničnih pregledih Avtoline v Žadovinku lahko izbirate med približno 90 vozili vseh blagovnih znamk, modelov in cenovnih razredov. Največ zanimanja je za družinske avtomobile in enoprostorce, na voljo so vozila višjega cenovnega razreda z veliko dodatne opreme, pa tudi manjši in bolj osnovni modeli avtomobilov. V primeru, da imate stranke specifične želje, avto pripeljemo po naročilu

Damijan Božič, vodja Avtoline centra rabljenih vozil

Center rabljenih vozil Avtoline

BREZ DVOMA – 12 mesečno Avtoline jamstvo GRATIS!

Zato, da bo odločitev še lažja, vam do konca meseca decembra ob nakupu rabljenega avta, starega do 10 let in z do 200.000 prevoženimi kilometri, Avtoline jamstvo za 12 mesecev podarimo!

PREVERITE ZALOGO!

Rabljena vozila BREZ DVOMA!

To poletje vam 12 mesečne Avtoline jamstvo PODARIMO!

PREVERITE ZALOGO!
PREVERITE ZALOGO VOZIL!

Center rabljenih vozil

Za informacije pokličite 041 655 373!

PREVERITE ZALOGO VOZIL!