Se tudi v vašem podjetju redno srečujete s problemom, kako oprati svoje avtomobile? Se sprašujete, kako ne izgubljati preveč dragocenega časa s puščanjem vozila v avtopralnici, kako oprati večja vozila, kdaj jih oprati, če se delo zavleče v temnejše ure dneva in podobno? Za vas imamo odlično rešitev – odločite se modro in izberite najbolj enostavno pranje službenih vozil – v samopostrežni avtopralnici.

Da bo vaša odločitev lažja, smo za vas zbrali 7 prednosti, ki jih bo vam in vašemu podjetju prineslo samopostrežno pranje vaših avtomobilov.

  1. Službena vozila boste oprali najbolj enostavno!

Ne glede na to, v kateri panogi delate in ne glede na to ali imate delovna, dostavna vozila ali limuzine – oprali jih boste zelo hitro in zelo učinkovito! Sami boste izbrali kombinacijo različnih programov, odvisno od tega, kako umazani bodo.

“Samopostrežno Avtopralnico Avtoline uporabljamo zelo pogosto in smo zelo zadovoljni z vsemi storitvami, ki jih ponuja. Pranje je hitro, enostavno in kvalitetno. Z našimi avtomobili smo zelo veliko na cesti, zato nam je tak način pranja zelo praktičen.«

Marjan D., Rival d.o.o., Krško

Center rabljenih vozil Avtoline

2. Vaši avtomobili bodo vedno sijoči!

Gotovo se zavedate, da so službena vozila ogledalo vašega podjetja, zato želite, da so vedno čista. V samopostrežni avtopralnici kombinacija vroče vode, čistila v prahu, voska in osmozne vode opravi vrhunsko delo. Ker je vse skupaj zelo hitro in enostavno, boste avtomobile lahko oprali večkrat in tako redno vzdrževali njihovo čistočo.

»Zelo nam je pomembno, da naše stranke dobijo v uporabo sijoč avtodom. Zato ga po vsaki uporabi najlažje, najhitreje, zelo kvalitetno in ugodno očistimo v samopostrežni Avtopralnici Avtoline. Pranje ne zahteva nobenega brisanja, vse kapljice brez sledu izginejo. Zato je pranje res enostavno, časovno učinkovito pa tudi neškodljivo v primerjavi s krtačami, ki puščajo sledi na avtu.«

Urška G., Granturs d.o.o., Sevnica

Center rabljenih vozil Avtoline

3. Službena vozila boste oprali sami, kadar boste želeli, 24/7!

Ker razmišljate podjetno, ste fokusirani na svoje delo in svojo energijo usmerjate k svojim strankam. Zato vam včasih zmanjka časa za manj nujne, a prav tako pomembne reči. Avtomobile torej operite takrat, ko vam to najbolj ustreza, kadarkoli v 24 urah dneva. Ponoči so pralna mesta osvetljena, tako da boste avto enako kvalitetno oprali pozno zvečer ali zgodaj zjutraj.

»Pranje v  samopostrežni Avtopralnici Avtoline nam ustreza, ker je na voljo 24 ur na dan, saj so tudi naše ekipe na terenu 24 ur na dan. Pribor za pranje je že pripravljen, vozila operemo enostavno, hitro in ugodno.«

Barbara L., Zdravstveni dom Krško

Center rabljenih vozil Avtoline

4. Vozila boste imeli vedno na voljo in ne boste čakali na vrsto!

Ni potrebno, da ste zaradi pranja uro ali več brez svojega vozila. Pripeljite v avtopralnico, povprečno umazan avto operite v samo 7 minutah in pol ter odpeljite dalje. Nikoli več ne boste zamudili na obisk k stranki ali na pomemben sestanek. Ker se voda razprši na mikrokapljice, boste lahko oprali avto tudi v poslovni obleki ali visokih petah. Pralnih mest je dovolj (od 6 do 12), zato vam ne bo treba nikoli čakati na vrsto.

»Zelo smo zadovoljni s samopostrežno Avtopralnico Avtoline v Novem mestu. Je na odlični lokaciji, dostop je hiter in lahek. Nikoli ni čakalne vrste, tako da vozilo operemo takoj in ga na istem mestu tudi posesamo. S pranjem v samopostrežni avtopralnici prihranimo čas, pa tudi denar, naše stranke (rent a car) pa lahko hitro dobijo zelo dobro očiščeno vozilo.«

ekipa ABC Rentacar, Novo mesto

Center rabljenih vozil Avtoline

5. Na enem mestu boste celovito poskrbeli za urejenost vozil!

Ne samo, da boste enostavno oprali svoje avtomobile, ampak jih boste na istem mestu lahko tudi posesali, očistili madeže, nalili čistilo za vetrobransko steklo, nanesli vonj za notranjost ali črnilo za gume.

»Samopostrežno Avtopralnica Avtoline je zelo praktična za uporabo, pranje je hitro in enostavno. Ker vsak dan obiskujemo uporabnike naših storitev na terenu, nam je pomembno, da so naša vozila redno očiščena. Po navadi pralnico uporabljamo ob koncu delovnega dne, tako da se zaposleni vrnejo na sedež podjetja z opranimi in posesanimi avtomobili.«

Zoran O., Kostak d.d., Krško

Center rabljenih vozil Avtoline

6. Enostavno boste oprali tudi večja in višja vozila!

Imate v vašem podjetju dostavna, tovorna ali gradbena vozila in jih zamudno perete kar na parkirišču za vašo poslovno stavbo? Za to porabite veliko časa in svoje energije, za vami pa ostane še umazano dvorišče? V samopostrežni avtopralnici imamo rešitev tudi za vas – odprto pralno mesto brez strehe z višje postavljeno roko za pranje.

»V odprtem pralnem mestu za višja vozila, naš avtodom z uporabo sedmih do osmih žetonov popolnoma očistimo vse umazanije, ga povoskamo in speremo, kar ni mogoče v nobeni drugi avtopralnici, še manj pa doma.«

Urška G., Granturs d.o.o., Sevnica

Center rabljenih vozil Avtoline

7. Prihranili boste svoj čas, energijo in denar!

Si predstavljate, kaj vse bi še lahko naredili, če bi vam nekdo podaril 50 delovnih ur oz. več kot 1 delovni teden? Toliko svojega dragocenega časa boste prihranili v enem letu z rednim pranjem samo enega vozila. Če skrbite za več službenih vozil, boste prihranili še tolikokrat več. Poleg tega boste prihranili tudi svoj denar. Za enak znesek kot avto v običajni ročni avtopralnici operete enkrat, ga boste tu oprali vsaj 3- ali celo 5-krat.

»Uporaba samopostrežne avtopralnice je za podjetnike in samozaposlene še posebej dobrodošla, saj je odprta 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Avto lahko operem takrat, ko imam čas za to, pa čeprav je to ob kakšni bolj neobičajni uri. Ob tem mi ni potrebno čakati in izgubljati dragocenega časa. Avto je opran v nekaj minutah in takoj pripravljen za nadaljnjo uporabo. Prihranek časa je glede na druge avtopralnice občuten.”

Iztok S., Odvetniška družba GSP d.o.o., Krško

Center rabljenih vozil Avtoline

8. Najbolj enostavno tudi v zimskih mesecih!

Ja, dodali smo še eno, osmo prednost, ki bo rešila vaš problem s pranjem vozil v zimskih mesecih. Nizke temperature, zmrzovanje vode na dvorišču in na avtomobilu, veter, ki še poveča občutek mraza. Vse to so lahko izgovori, zaradi katerih avtomobilov pozimi ne perete tako pogosto. V samopostrežni avtopralnici so pralna mesta v zavetju, ploščadi so ogrevane, voda je vroča in kroži v sistemu, tako da je pranje bolj enostavno kot kjerkoli drugje.

»V samopostrežni avtopralnici peremo predvsem pozimi, ker so tu pogoji za pranje v zimskih razmerah najboljši. V naši garaži zmrzuje, tu pa so ploščadi ogrevane, tako da ni strahu pred poledico, voda pa je vroča, tako da ne zmrzuje na površini vozila.«

Barbara L., Zdravstveni dom Krško

Center rabljenih vozil Avtoline