Največja rojstnodnevna zabava v Krškem!

Prejmi 2 + 2 žetona gratis!

Pridruži se praznovanju 5. rojstnega dna samopostrežne Avtopralnice Avtoline v Krškem! Ta vikend, od 3. do 5. septembra, obdarujemo prav vse, v žrebanju pa podarjamo še privlačne nagrade!

5 odličnih razlogov, da sodeluješ:

– ob nakupu najmanj 2 žetonov ti dva še podarimo

– prejmeš kupon za ekskluziven 30% popust za podaljšanje registracije tvojega avta

– v nagradni igri lahko osvojiš 5 x 20 žetonov

– v igrah na Facebooku pa 5 x 5 žetonov

– za povrh te razveselimo še z dišavico za avto!

 

Kaj točno to pomeni? Prijavi se in:

  • Prejmi kupon, s katerim boš od petka, 3.9., do nedelje, 5.9.2021, od 8. do 18.ure, v samopostrežni Avtopralnici Avtoline v Krškem (v industrijski coni Žadovinek) ob nakupu 2 žetonov ali več prejel-a še 2 brezplačna.

  • V tem času bo v Avtopralnici Avtoline v Krškem naš svetovalec, ki ti bo podaril kar dve praktični darili – kupon za ekskluziven, prazničen 30% popust na storitev podaljšanja registracije tvojega avtomobila na tehničnih pregledih Avtoline, ter Avtoline dišavo za tvoj avto.

  • Svetovalec v avtopralnici bo tudi odlična priložnost tudi zate, ki boš morda tudi po petih letih prišel/prišla prvič, saj ti bo pomagal, kako enostavno, hitro in učinkovito opereš svoj avto.

  • Na Facebooku lahko v praznovanju sodeluješ kar 5 dni in pri nagradnih vprašanjih osvojiš po 5 žetonov. Če deliš našo objavo in k sodelovanju povabiš prijatelje, pa sodeluješ še v žrebanju za 5 x 20 žetonov (s katerimi boš 2 meseca pral-a svoj avto brezplačno!).

  • Poleg tega boš na svoj e-naslov prejel-a čisto nov BREZPLAČEN video vodič z nasveti za najbolj enostavno pranje avtomobila. Če avtopralnico že uporabljaš, boš izvedel-a kak nov nasvet, če si šele začetnik /začetnica, pa boš izvedel-a vse, kar moraš vedeti preden začneš. V vsakem primeru pa boš znal-a odlično poskrbeti za svoj avto v vseh vremenskih razmerah in vseh letnih časih.

Dobrodošel /dobrodošla na največji rojstnodnevni zabavi v Krškem! Pridruži se vsem, ki najbolj enostavno skrbijo za svoj avto!

Sodeluj in prejmi žetone!