Največja rojstnodnevna zabava v Sevnici!

Prejmi 5 + 3 žetone gratis!

Ta vikend, 23. in 24. oktobra, se pridruži praznovanju 3. rojstnega dne! V Sevnici obdarujemo prav vse, v žrebanju pa podarjamo še večje nagrade!


5 odličnih razlogov, da sodeluješ:

– ob nakupu vsakih 5 žetonov ti podarimo še 3

– prejmeš kupon za ekskluziven 30% popust za podaljšanje registracije tvojega avta

– v nagradni igri lahko osvojiš 5 x 20 žetonov

– v igri na Facebooku pa 5 x 5 žetonov

– za povrh te razveselimo še z dišavico za avto!

Kaj točno to pomeni? Prijavi se in:

  • Prejmi kupon, s katerim boš v soboto, 23.10., in nedeljo, 24.10.2021, od 9. do 18.ure, v samopostrežni Avtopralnici Avtoline v Sevnici (v industrijski coni) ob nakupu 5 žetonov ali več prejel-a še 3 brezplačn3.

  • V tem času bo v Avtopralnici Avtoline v Sevnici naš svetovalec, ki ti bo podaril kar dve praktični darili – kupon za ekskluziven, prazničen 30% popust na storitev registracije tvojega avtomobila na tehničnih pregledih Avtoline v Krškem, ter Avtoline dišavo za tvoj avto.

  • Svetovalec v avtopralnici bo tudi odlična priložnost tudi zate, ki boš morda tudi po treh letih prišel/prišla prvič, saj ti bo pomagal, kako enostavno, hitro in učinkovito opereš svoj avto.

  • Na Facebooku lahko v praznovanju sodeluješ pri nagradnih vprašanjih in osvojiš 5x 5 žetonov. Če deliš našo objavo in k sodelovanju povabiš prijatelje, pa sodeluješ še v žrebanju za 5 x 20 žetonov (s katerimi boš 2 meseca pral-a svoj avto brezplačno!).

  • Poleg tega boš na svoj e-naslov prejel-a čisto nov BREZPLAČEN video vodič z nasveti za najbolj enostavno pranje avtomobila. Če avtopralnico že uporabljaš, boš izvedel-a kak nov nasvet, če si šele začetnik /začetnica, pa boš izvedel-a vse, kar moraš vedeti preden začneš. V vsakem primeru pa boš znal-a odlično poskrbeti za svoj avto v vseh vremenskih razmerah in vseh letnih časih.

Dobrodošel /dobrodošla na največji rojstnodnevni zabavi v Sevnici! Pridruži se vsem, ki najbolj enostavno skrbijo za svoj avto!

Sodeluj in prejmi žetone!