Samo ta vikend v Laškem, Metliki in Črnomlju!

Zimska čistilna akcija!

Prejmi 2 brezplačna žetona, sodeluj v nagradni igri in osvoji 5 x 20 žetonov za 2 mesečno pranje svojega avtomobila!

Prijavi se in:

ob nakupu najmanj 2 žetonov prejmi še dva žetona brezplačno!

– prejmi čisto nov video vodič z nasveti za najbolj enostavno pranje avtomobila!

deli objavo med prijatelje in sodeluj v žrebanju za 5 x 20 žetonov!

Kaj točno to pomeni? Sodeluj in:

  • Prejmi kupon, s katerim boš ta vikend – od sobote, 27.2.2021, do nedelje, 28.2.2021, od 8. do 18.ure v samopostrežni Avtopralnici Avtoline v Laškem, Metliki in Črnomlju ob nakupu 2 žetonov ali več prejel-a še 2 brezplačna.

  • V tem času bodo v samopostrežni Avtopralnici Avtoline v Laškem, Metliki in Črnomlju naši svetovalci, ki ti bodo pomagali, kako enostavno, hitro in učinkovito opereš svoj avto. Odlična priložnost torej – še posebej, če boš v samopostrežni avtopralnici morda pral-a prvič!

  • Poleg tega boš na svoj e-naslov prejel-a čisto novo BREZPLAČNO video serijo z nasveti za najbolj enostavno pranje avtomobila. Če avtopralnico že uporabljaš, boš izvedel-a kak nov nasvet, če si šele začetnik /začetnica, pa boš izvedel-a vse, kar moraš vedeti preden začneš. V vsakem primeru pa boš znal-a odlično poskrbeti za svoj avto v vseh vremenskih razmerah in vseh letnih časih.

  • Za piko na i pa deli objavo na Facebooku in sodeluj v žrebanju za 5 x 20 žetonov! Morda boš prav ti eden/ena izmed petih, ki bodo 2 meseca prali svoj avto brezplačno! Kaj praviš na to?

Prijavi se torej in tudi ti spoznaj najbolj enostavno pranje avtomobila!

Prijavi se in sodeluj!