DOBRODOŠLI NA NOVIH TEHNIČNIH PREGLEDIH!

Bodite med prvimi, ki boste stopili skozi nova vrata v nove, najsodobnejše prostore! 

 

Sodelujte v nagradni igri, prejmite žetone za pranje in osvojite odlične nagrade! 

 

DOBRODOŠLI NA NOVIH TEHNIČNIH PREGLEDIH!

Sodelujte v nagradni igri, prejmite žetone za pranje in osvojite odlične nagrade! 

 

Bodite med prvimi, ki boste stopili skozi nova vrata v nove, najsodobnejše prostore! 

 

TO POMLAD SI OLAJŠAJTE SKRB ZA AVTOMOBILE!

Osvojite eno izmed 11 odličnih Avtoline nagrad!

redni servis | Avtoline

Glavna nagrada – redni servis avtomobila!

* Fotografije vseh nagrad so simbolične.

SODELUJTE V NAGRADNI IGRI!

PREJMITE DARILO – PRANJE V SAMOPOSTREŽNI AVTOPRALNICI!

Vsi, ki se prijavite v nagradno igro in opravite katerikoli postopek na novih tehničnih pregledih, prejmete 3 žetone za pranje v samopostrežni Avtopralnici Avtoline!

Kako do nagrad? Prijavite se in:

  • Prejmite kupon za brezplačno pranje v samopostrežni Avtopralnici Avtoline! Ko opravite postopek na registracijah, pokažite sporočilo s kuponom dekletom (na telefonu ali natisnjeno). Prejeli boste 3 žetone za pranje!

  • Sodelujte v žrebanju za eno izmed 3 velikih nagrad! Osvojite redni servis avtomobila (menjavo olja in filtra), menjavo pnevmatik ali kolesarski dres Avtoline! V žrebanju boste sodelovali vsi, ki se boste prijavili do 30. julija 2020.

  • Opravite postopek v novih prostorih, posnemite zabavno fotografijo v foto kotičku, jo delite na Facebooku in označite z #avlinovitp! Trije izmed vas, ki boste v tekočem mesecu s fotografijo prejeli največ odziva (všečkov, komentarjev in deljenj) boste prejeli polnjenje klime avtomobila na servisu Avtoline!

  • Izmed vseh prijavljenih, ki boste delili objavo o nagradni igri na Facebooku, bomo izžrebali 5 srečnežev, ki boste prejeli 10 žetonov in z njimi ves mesec brezplačno prali svoj avto!

  • Bodite z nami, v novem obdobju tehničnih pregledov, na novi lokaciji. Osvojite eno izmed 11 odličnih Avtoline nagrad in si to pomlad olajšajte skrb za svoje avtomobile!

DOBRODOŠLI! Komaj čakamo, da se vidimo!

Prijavite se in sodelujte!