Velika spomladanska čistilna akcija! 

Prejmi 5 + 3 žetone gratis!

To soboto, 23. aprila, se pridruži največji skupinski čistilni akciji avtomobilov!

Na vseh lokacijah prejmeš žetone in darilca, v žrebanju pa osvojiš največje nagrade doslej!

5 top razlogov, da sodeluješ:

Saj ne želiš zamuditi? Prijavi se in:

  • V svoj e-nabiralnik prejmeš kupon, s katerim boš v soboto, 23. aprila 2022, od 8. do 18.ure, v vseh samopostrežnih Avtopralnicah Avtoline ob nakupu vsakih 5 žetonov prejel-a še 3 brezplačne. (Jap – če jih kupiš 10, jih zraven prejmeš še 6. In tako dalje.)

  • Ker mora tipi topi očiščen avto dišat po svežini in pomladi, ti bomo podarili dišavo za avto. Če avto pereš v Posavju, pa še kupon za 30% popust na registracijo tvojega avta na tehničnih pregledih Avtoline.

  • V času akcije bodo v avtopralnicah naši svetovalci, kar je super tudi zate, če mogoče prideš prvič, saj ti bodo pokazali, kako res enostavno in hitro “spedenaš” svoj avto.

  • Da bo vse skupaj bolj zabavno, se bomo še malo igrali. Pri nagradnem vprašanju na Facebooku osvojiš 10 x 5 žetonov, ko deliš našo objavo in k sodelovanju povabiš svoje prijatelje, pa 10 x 20 žetonov (s katerimi boš 2 meseca pral-a svoj avto brezplačno!). Tisti z največ sreče se bo na koncu celo odpeljal na vikend vožnjo s čisto novim modelom Peugeot 308!

  • Se strinjaš, da je tokratna ponudba res – vau? Zato ne dolašaj, takoj oddaj svojo prijavo, pocrkljaj svoj avto in osvoji super nagrade!

Naj tvoj avto to pomlad – tako kot ti – zasije od zadovoljstva!

Sodeluj, prejmi žetone in osvoji nagrade!