ORIGINALNI NOSILCI ZA KOLESA

Kolesarska sezona je tukaj. Zato vam na našem pooblaščenem servisu Peugeot ponujamo 20% popusta pri nakupu originalnih nosilcev za kolesa.

Kolesarski izleti že dolgo niso več hobi posameznikov, temveč so postali prava osvežitev družinskih počitnic, alternativa pohodniškim izletom in sinonim sprostitve v naravi. Da smo pri iskanju novih kolesarskih poti in raziskovanju okolice s kolesom lahko še bolj fleksibilni, pa so v pomoč originalni strešni nosilci za kolesa ali originalni nosilci za kljuko, ki omogočajo hitro, enostavno in varno pritrditev koles na osebno vozilo.

Originalni nosilci za kolesa

Originalni nosilci za kolo so izdelani iz visoko kakovostnih materialov, ki zagotavljajo trpežnost in odpornost na vremenske vplive. Poleg tega so ergonomsko oblikovani in enostavni za namestitev ter odstranitev, kar vam omogoča hitro in učinkovito pripravo na kolesarske avanture.

Na pooblaščenih servisih Peugeot boste pri nakupu originalnih nosilcev za kolesa prihranili kar 20 %*.

*Ponudba velja do 31.8.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za vse originalne nosilce za kolesa (marketinška skupina 966), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot in na tej povezavi.