V Avtoline tudi ob strožjih ukrepih drugega vala epidemije ostajamo odprti z večino dejavnosti, zaprti pa so prodajni saloni vozil in avtopralnice. Preverite, kako vam lahko pomagamo na daljavo, kje dobite informacije o novih vozilih in kako podjetniki kljub zaprtih avtopralnicah lahko operete svoja službena vozila.

Nemoteno tudi od 16.11. dalje lahko opravite:

  • vse storitve na servisu vozil, vključno z menjavo pnevmatik

  • tehnični pregled, registracijo, pregled tahografov in ostale storitve

Žal pa so zaprti:

  • prodajni saloni Škoda, Citroen in Center rabljenih vozil

  • vse samopostrežne avtopralnice (pranje je mogoče za podjetja in obrtnike)

Na servis vozila ali menjavo pnevmatik se naročite prek spleta!

Vse storitve na servisu vozil lahko opravite nemoteno, ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov, na svoj termin pa se naročite po telefonu ali še enostavneje – preko spletnega obrazca. Poklicali vas bomo nazaj in se dogovorili za termin, ki vam najbolj ustreza.

Za rezervacijo termina pokličite 07 4902 113 ali kliknite spodnji gumb!

KLIKNITE IN REZERVIRAJTE TERMIN!
Center rabljenih vozil Avtoline
 
  • Še vedno lahko zamenjate pnevmatike, opravite optiko s 15% popustom!

Zakonski rok za menjavo pnevmatik je že mimo. Pa vendar jih še vedno lahko zamenjate ali izberete nove. Na pooblaščenem servisu vam bomo znali svetovati, kdaj lahko še uporabite stare zimske pnevmatike in kdaj je prišel čas, da izberete nove. Pomagamo vam tudi pri izbiri novih, glede na vaš avto in vozne potrebe. Priporočamo vam, da obenem opravite tudi optiko vozila, s tem preprečite obrabo pnevmatik in prispevate k še večji varnosti na cesti. V mesecu novembru v akciji meseca vsako od teh storitev opravite s 15% popustom.

Za rezervacijo termina pokličite 07 4902 113 ali kliknite spodnji gumb!

REZERVIRAJTE TERMIN MENJAVE PNEVMATIK!


Tehnični pregledi vozil, registracije vozil in druge storitve se izvajajo po običajnem delovnem času.

Zato, da skrajšate postopke pri okencu, lahko zavarovanje avtomobila obnovite od doma. Izpolnite spodnji obrazec, pripnite fotografijo obstoječe police, mi pa vam bomo pripravili najugodnejšo ponudbo. Plačilo zavarovanja boste opravili preko elektronske banke, pri okencu pa opravili samo še podaljšanje registracije (oz. po potrebi opravili tehnični pregled).

Ko v Avtoline obnovite zavarovanje pri katerikoli od štirih zavarovalnic (Sava, Generali, Triglav, Croatia zavarovanje), vam podarimo 3 žetone za pranje v samopostrežni avtopralnici.

Obnovite zavarovanje od doma!

IZPOLNITE OBRAZEC!
Center rabljenih vozil Avtoline
 
  • Jesenski termini tehničnih pregledov traktorjev na terenu bodo potekali po predvidenem razporedu

V tednu od 16. do 20. novembra bomo brez sprememb opravljali tehnične preglede traktorjev na terenu. To jesen ste dobrodošli na treh novih lokacijah – v Podgorju, na Mrtvicah in v Kostanjevici na Krki.

Center rabljenih vozil Avtoline

Tehnični pregled traktorja opravite v domačem kraju!

PREVERITE LOKACIJE IN TERMINE!


Lahko dobim ponudbo za nova ali rabljena vozila?

Prodajni saloni so sicer zaprti, vendar pa vam je ekipa na voljo za vaša vprašanja, povpraševanja in različne informacije o novih in rabljenih vozilih.

Odgovorili vam bomo čimprej ali vas poklicali, če boste pustili svojo telefonsko številko. Dobava in prevzem že naročenih vozil poteka nemoteno, prav tako registracije novih vozil.

Center rabljenih vozil Avtoline

 

Nova vozila Škoda

Za informacije o vozilih Škoda pokličite 07 4902 120!

Nova vozila Citroen

Za informacije o vozilih Citroen pokličite 07 4902 117!

PREVERITE ZALOGO VOZIL!

Center rabljenih vozil

Za informacije pokličite 041 655 373!

PREVERITE ZALOGO VOZIL!


Kako je s pranjem avtomobilov v samopostrežni avtopralnici?

Po odloku o začasni prepovedi prodaje blaga ali storitev pranje za fizične osebe v samopostrežni avtopralnici ni dovoljeno.

V času epidemije avtopralnico lahko uporabljajo samo podjetja, ki v času epidemije opravljajo svojo dejavnost. Če ste podjetnik, obrtnik, upravljate vozni park, organizacija ali društvo z lastnimi avtomobili, lahko žetone naročite v spletni trgovini. Izbirate med različnimi paketi žetonov, pri katerih prejmete količinski popust, žetone pa vam brezplačno dostavimo na dogovorjeno lokacijo, do 5 km oddaljeno od vaše najbližje samopostrežne avtopralnice.

Voda se razprši na mikrokapljice

Izberite najbolj enostavno pranje službenih vozil – tudi v času epidemije!

IZBERITE PAKET ŽETONOV PO VAŠI MERI!