V Avtoline tudi v novem letu ostajamo odprti z večino dejavnosti, še vedno ostajajo zaprti prodajni saloni vozil, pranje v samopostrežni avtopralnici je dovoljeno samo za pravne osebe. Preverite, kako vam lahko pomagamo pri težavah z avtomobili ter kje dobite informacije o novih vozilih.

Nemoteno in v običajnem delovnem času lahko opravite:

  • vse storitve na servisu vozil,

  • tehnični pregled, registracijo, pregled tahografov in ostale storitve

  • podjetniki operete vozila v vseh samopostrežnih avtopralnicah.

Žal pa so zaprti:

  • prodajni saloni Škoda, Citroen in Center rabljenih vozil

  • samopostrežno pranje za fizične osebe ni dovoljeno.

Na servis vozila se naročite prek spleta!

Ker na servisu zagotavljamo vašo varnost v prometu, lahko vse storitve na servisu vozil opravite nemoteno, ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov, na svoj termin pa se naročite po telefonu ali še enostavneje – preko spletnega obrazca. Poklicali vas bomo nazaj in se dogovorili za termin, ki vam najbolj ustreza.

Za rezervacijo termina pokličite 07 4902 113 ali kliknite spodnji gumb!

Center rabljenih vozil Avtoline
  • V akciji meseca opravite optiko ter zamenjajte akumulator z akcijskim popustom!

Priporočamo vam, da ob obisku servisa opravite tudi optiko vozila, s tem preprečite obrabo pnevmatik in prispevate k še večji varnosti na cesti. Tudi v mesecu januarju v akciji meseca optiko opravite s 15% popustom. Ta mesec še posebej veliko pozornosti namenjamo akumulatorjem, saj novega izberete s kar 40% popustom.

Tehnični pregledi vozil, registracije vozil in druge storitve se izvajajo po običajnem delovnem času.

Na novih tehničnih pregledih v Žadovinku (pri samopostrežni avtopralnici) vse storitve opravite nemoteno. Zato, da skrajšate postopke pri okencu, lahko zavarovanje avtomobila obnovite od doma. Izpolnite spodnji obrazec, pripnite fotografijo obstoječe police, mi pa vam bomo pripravili najugodnejšo ponudbo. Plačilo zavarovanja boste opravili preko elektronske banke, pri okencu pa opravili samo še podaljšanje registracije (oz. po potrebi opravili tehnični pregled).

Ko v Avtoline obnovite zavarovanje pri katerikoli od štirih zavarovalnic (Sava, Generali, Triglav, Croatia zavarovanje), vam podarimo 3 žetone za pranje v samopostrežni avtopralnici. Pri vsaki storitvi, ki jo opravite, vam podarimo še kuponček za kavico v kavarni in slaščičarni Sladka zapeljivost ter kupon za popust v trgovini Prva Liga Fashion v Krškem. Vse ugodnosti boste lahko uporabili tudi v času njihovega ponovnega odprtja.

Obnovite zavarovanje od doma!

Center rabljenih vozil Avtoline


Lahko dobim ponudbo za nova ali rabljena vozila?

Prodajni saloni so sicer zaprti, vendar pa vam je ekipa na voljo za vaša vprašanja, povpraševanja in različne informacije o novih in rabljenih vozilih.

Odgovorili vam bomo čimprej ali vas poklicali, če boste pustili svojo telefonsko številko. Dobava in prevzem že naročenih vozil poteka nemoteno, prav tako registracije novih vozil.

Center rabljenih vozil Avtoline

 

Nova vozila Škoda

Za informacije o vozilih Škoda pokličite 07 4902 120!

Nova vozila Citroen

Za informacije o vozilih Citroen pokličite 07 4902 117!

PREVERITE ZALOGO VOZIL!

Center rabljenih vozil

Za informacije pokličite 041 655 373!

PREVERITE ZALOGO VOZIL!


Kako je s pranjem avtomobilov v samopostrežni avtopralnici?

Pranje avtomobilov je ponovno dovoljeno le za pravne osebe.

Če ste podjetnik, obrtnik, organizacija ali društvo z lastnimi avtomobili, lahko žetone naročite v spletni trgovini. Izbirate med različnimi paketi žetonov, pri katerih prejmete količinski popust, žetone pa vam brezplačno dostavimo na dogovorjeno lokacijo, do 5 km oddaljeno od vaše najbližje samopostrežne avtopralnice.

Voda se razprši na mikrokapljice

Izberite najbolj enostavno pranje službenih vozil – tudi v času epidemije!

Povejte še prijateljem!