V Novem mestu smo odprli največjo samopostrežno avtopralnico v Sloveniji s kar 12 pralnimi mesti. Pralnica voznikom nudi enostavno, hitro in učinkovito pranje vozila, odprta je 24 ur na dan, poleg pranja pa ponuja tudi druge storitve za nego in čiščenje vozila.

Slavko Hotko, direktor

Tik pred božičnimi prazniki 2017 smo v Novem mestu odprli največjo samopostrežno avtopralnico v Sloveniji. To je že tretja samopostrežna Avtopralnica Avtoline, za prvo v Krškem in drugo v Brežicah, ki sta bili odprti pred dobrim letom. Hkrati je največja samopostrežna avtopralnica v Sloveniji in ponuja celovito ponudbo storitev za pranje, čiščenje in nego osebnih avtomobilov.

Prebivalci Novega mesta in tisti, ki dnevno prihajate vanj, lahko odslej svoje avtomobile perete enostavneje in hitreje, v samopostrežni avtopralnici. Ta je namenjena vsem, ki imate radi čist in urejen avto, pa vendar vam v današnjem hitrem tempu za njegovo čiščenje velikokrat zmanjka časa.

Uporaba samopostrežne avtopralnice je prilagojena sodobnemu načinu življenja, zato prinaša veliko prednosti vsem, ki jo bodo uporabljali, način pranja pa je zelo prijazen tudi do avtomobilov.

Pranje avtomobilov v samopostrežni avtopralnici je dobrodošlo za vse:

  • ki živijo v stanovanjskih blokih,

  • imajo premajhno dvorišče ali ne marajo zamudnega pranja doma,

  • mlajše in starejše uporabnike, saj je njena uporaba zares enostavna,

  • obrtnike in podjetnike, kot tudi za večja podjetja, ki imajo velik vozni park, in pri svojem delu na prvo mesto postavljajo učinkovitost.