Če vozite avto, potem najmanj enkrat na leto obiščete servis. Se tudi vi težko odločite, komu bi ga zaupali? Mnogi se odločijo samo na podlagi končne cene storitev, kar pa ni nujno najboljša odločitev. Avtomobili imajo čedalje več elektronike, asistenčnih in komunikacijskih sistemov, zato je treba dobro premisliti, komu jih zaupamo. Kaj je tisto, kar loči servis avta pri pooblaščenem servisu od zasebne delavnice ali nizkocenovne servisne verige?

Katere so prednosti, ki jih bo vam in vašemu avtu prineslo servisiranje na pooblaščenem servisu?

  1. Pooblaščeni servis na vsakem koraku skrbi za vaše zadovoljstvo

Na pooblaščenem servisu so stranke vedno na prvem mestu. Na servisni termin se vedno naročite na točno uro, lahko tudi preko spleta. Na sprejemu vas pričaka prijazen in profesionalen servisni svetovalec. Ker je avto vaša občutljiva lastnina, ga pooblaščeni servis zaščiti in skrbno varuje ves čas, ko je v rokah njegovih serviserjev. Nudi vam nadomestno vozilo ali kako drugače poskrbi za nadomestni prevoz. Delo opravi čim hitreje oz. na način, da v čim krajšem možnem času svoj avto lahko spet prevzamete. Poštenost je ena izmed osnovnih vrednot pooblaščenega servisa, ki jo po natančnih zahtevah redno letno preverjata tudi uvoznik in matična tovarna. Pooblaščen servis je specialist za določene znamke avtomobilov, vendar z enako mero kakovosti poskrbi za vaš avto katerikoli znamke.

Center rabljenih vozil Avtoline

2. Pooblaščeni servis za vaš avto skrbi z najnovejšimi znanji

Pooblaščeni servis zaposluje ekipo najboljših serviserjev, saj vzdrževanje avtomobilov danes zahteva veliko specialnih znanj. Serviserji na pooblaščenem servisu so strokovnjaki svojega področja, večkrat letno pridobivajo nova znanja na izobraževanjih pri uvozniku in so običajno specializirani za določeno znamko. So ključni za kvalitetno opravljene storitve in znajo rešiti vsak, še tako zapleten problem. Postopki servisiranja so natančno predpisani, strokovno podporo pa nudi tudi tehnična služba matične tovarne. Pooblaščeni servis torej najbolje pozna vaš avto in naredi vse, kar je mogoče, za njegovo pravilno in varno delovanje.

Center rabljenih vozil Avtoline

3. Pooblaščeni servis z vrhunsko opremo nudi najboljšo nego vašemu avtu

Pooblaščeni servis v skladu z zahtevami matične tovarne vsako leto nameni veliko sredstev v posodabljanje specialnega orodja in delavniške opreme. Vsako leto poskrbi za pregled, umerjanje in certificiranje vseh orodij in naprav, s čimer zagotovi natančno in strokovno opravljanje popravil. Le s kvalitetno opremo in sodobno računalniško diagnostiko hitro odkrije napake na vašem avtomobilu, jih v čim krajšem možnem času odpravi ter zagotovi kakovost svojih storitev na najvišjem nivoju.

Center rabljenih vozil Avtoline

4. Pooblaščeni servis vgrajuje originalne nadomestne dele in skrbi za vašo varnost

Pooblaščeni servis v vaš avto vgradi originalne nadomestne dele, ki omogočajo brezhibno ujemanje z vsakim sklopom avta posebej. Izkušnje dokazujejo, da vozila z originalnimi nadomestnimi deli delujejo bolj suvereno in imajo daljšo življenjsko dobo. Na vgrajene nadomestne dele prejmete 2 leti garancije, poleg tega pa še 2 leti garancije na opravljeno delo. Še najpomembneje pa je, da z originalnimi nadomestnimi deli najbolje poskrbite za svojo varnost, varnost vaših sopotnikov in drugih udeležencev v prometu.

Center rabljenih vozil Avtoline

5. Pooblaščen servis je jamstvo in podaljšana roka tovarne

Pooblaščeni servis sodeluje z matično tovarno pri skrbi za vaš avto, v primeru, da ga tam redno vzdržujete. Vaše vozilo je tako vključeno v brezplačne tovarniške akcije in vpoklice ob morebitnih težavah modela. Ohranjate tudi jamstvo mobilnosti skozi celotno življenjsko dobo vozila, kar pomeni, da imate na voljo brezplačno avto vleko in pomoč v primeru prometne nesreče ali okvare na cesti.

»S pooblaščenim servisom Avtoline zelo dobro sodelujemo že vrsto let. Predvsem cenimo odzivnost ter hitro in kvalitetno tehnično podporo pri vzdrževanju naših službenih avtomobilov. Vedno so pripravljeni prisluhniti, svetovati in nam pomagati, da lahko nemoteno izvajamo svojo dejavnost na terenu.«

Marina Novak Rabzelj, direktorica CSD Krško

6. Pooblaščeni servis vam nudi popolno podporo v primeru nezgode

Pooblaščeni servis je partnerski servis zavarovalnic, kar pomeni, da v primeru nezgode z njimi sodeluje neposredno in namesto vas. Ko se obrnete nanj v primeru nesreče, za vas naredi prijavo škodnega primera, opravi cenitev poškodovanega vozila, popravi vozilo v avtomehanični, avtokleparski in avtoličarski delavnici ter poskrbi za poplačilo škode s strani zavarovalnice. Namesto vas torej reši škodni primer od začetka do konca, vam pa prihrani neprijetne skrbi.

Center rabljenih vozil Avtoline

7. Na pooblaščenem servisu pridobite potrjeno servisno knjigo

S servisiranjem avta na pooblaščenem servisu se vsak obisk zabeleži v servisno knjigo (klasično in elektronsko). Ko želite tako vzdrževan avto prodati, bo dlje časa obdržal višjo vrednost.

»S servisiranjem avta na pooblaščenem servisu Avtoline sem zelo zadovoljen, ker delo opravijo profesionalno in se držijo obljubljenih rokov. Moj avto je vedno tehnično brezhiben, za kar serviserji v Avtoline skrbijo že 6 let. resnično ga priporočam vsem! «

Jurij K., Šentjernej

Center rabljenih vozil Avtoline

8. Pooblaščen servis je vaš prijatelj, ki mu zaupate

Na pooblaščen servis se običajno obrnete, ko se vam na cesti ali v avtu zgodi neprijeten dogodek, zato vam prisluhne, razume vaše težave in vam svetuje. Vse informacije o vašem avtu, o narejenih popravilih in vzdrževalnih delih ima zabeležene, zato vaš avto zelo dobro pozna. Pri prevzemu avta vam podrobno in kakovostno razloži opravljena popravila, najbolje vam svetuje, kako zanj skozi leto skrbite sami ter vam predlaga potrebna vzdrževalna dela ali servisne ukrepe. Ker se pooblaščen servis zaveda, kako pomemben je oseben odnos, že ob nakupu novega avtomobila v salonu spoznate servisnega svetovalca, na katerega se kasneje obrnete, ko potrebujete pomoč.

Center rabljenih vozil Avtoline

8. Pooblaščen servis nagrajuje zvestobo

Pooblaščen servis kot je Avtoline skrbno nagrajuje zvestobo svojih strank. Vozniki Škode in Citroena se razveselite prednosti Porsche Group Card oz. kluba MyCitroën plus, vsi vozniki pa se lahko pridružite Avtoline klubu, ne glede na to, katere znamke avto vozite. V Avtoline klubu pridobite stalen popust na storitve servisa, nadomestne dele, podaljšanje registracije, na izdelke meseca prejemate poseben akcijski popust, poleg tega pa vas ob vpisu razveseli še darilo – pranje v samopostrežni avtopralnici.

Center rabljenih vozil Avtoline
VEČ O KLUBU

Pridružite se Avtoline klubu!

Pridobite ekskluzivne ugodnosti in nasvete za vzdrževanje svojega avtomobila ter prihranite!

VEČ O KLUBU

Za rezervacijo servisnega termina pokličite 07 4902 113 ali kliknite spodnji gumb!

Povejte še prijateljem!