Avtopralnica Šentjernej je odprta – v četrtek, 18.4.2019, se je kot peta pridružila naši družini samopostrežnih avtopralnic. Na otvoritvi smo doživeli zelo topel in prijazen sprejem. Vozniki iz Šentjerneja in okolice so zadovoljni preizkušali najbolj enostavno pranje avtomobilov, župan občine Šentjernej ter podjetniki iz industrijske cone pa so nam izrekli toplo dobrodošlico in zaželeli uspešno poslovanje.

  • Samopostrežna avtopralnica Šentjernej ponuja 5 pralnih mest

Nahaja se v Industrijski coni na Levičnikovi cesti v Šentjerneju. Objekt z dostopno cesto je bil zgrajen v samo dveh mesecih in je v obliki nadstrešnice s 5 pralnimi mesti. Vozniki tako svoj avto operejo hitro, brez čakalnih vrst, v zaščitenih pralnih mestih pa je pranje mogoče v vseh vremenskih razmerah. To je že peta samopostrežna Avtopralnica Avtoline – za Krškim, Brežicami, Sevnico in Novim mestom. To pomeni še dodatno prednost, saj lahko vozniki uporabijo iste žetone za pranje na vseh lokacijah.

Center rabljenih vozil Avtoline
  • Na enem mestu vse storitve za čist in urejen avto

Samopostrežna avtopralnica tudi v Šentjerneju ponuja celovito ponudbo storitev za pranje, čiščenje in nego vozil. Ker želimo ljudje v današnjem tempu življenja poenostaviti svoja dnevna opravila, nov način pranja avtomobilov voznikom prinaša veliko prednosti. Samopostrežno pranje je enostavno in hitro, na voljo 24 ur na dan, vse dni v letu, poleg tega pa avtomobilom nudi vrhunsko nego.

Najsodobnejša tehnologija pranja zagotavlja vrhunsko kakovost pranja avtomobilov in predstavlja pomembno pridobitev za vse prebivalce in podjetja v Šentjerneju. Dopolnjuje ponudbo kraja in občine s sodobno storitvijo, kot jo že dobro poznajo v vseh večjih evropskih mestih.

Slavko Hotko, direktor Avtoline
  • Najbolj enostavno pranje avtomobilov prinaša veliko prednosti

Pranje avtomobilov v samopostrežni avtopralnici je odlična rešitev za vse, ki živijo v stanovanjskih blokih ali imajo premajhno dvorišče kot tudi za tiste, ki ne marajo zamudnega pranja na domačem dvorišču. Je dobrodošla pridobitev za prebivalce Šentjerneja in okolice kot tudi za vse, ki dnevno prihajajo vanj. Posebno prednost prinaša obrtnikom in podjetjem z voznim parkom, ki pri svojem delu na prvo mesto postavljajo učinkovitost. Pranje službenih vozil v samopostrežni avtopralnici poenostavlja delovne procese, podjetjem pa prinaša velike prihranke.

Center rabljenih vozil Avtoline
  • Izredno topel sprejem na otvoritvi v Šentjerneju!

Na dan otvoritve smo vsem voznikom ponudili možnost brezplačnega pranja, kar so izkoristili številni Šentjernejčani. Naši fantje, svetovalci, so vsem pomagali pri prvem pranju in odgovarjali na številna vprašanja o uporabi avtopralnice. Vabilu na otvoritev so se odzvali tudi partnerji, izvajalci storitev pri gradnji, predstavniki občine in podjetniki iz industrijske cone. Radko Luzar, župan občine Šentjernej, se je v imenu občine zahvalil za dobro sodelovanje od začetka priprave projekta do zaključka gradnje. V znak dobrodošlice nam je podaril umetniško sliko petelina, ki je simbol Šentjerneja in predstavlja varnost  pred ognjem pa tudi strmenje navzgor, k razvoju in uspešnemu doseganju ciljev.

Center rabljenih vozil Avtoline

Prav ponosen sem, da imamo v Šentjerneju novo pridobitev, sodobno samopostrežno avtopralnico. Objekt je bil postavljen v rekordnem času in prinaša prednosti našim občanom, hkrati pa je spodbuda za nadaljnji razvoj podjetništva v Šentjerneju. Želim vam uspešno poslovanje in sem prepričan, da bomo tudi v prihodnje dobro sodelovali.

Radko Luzar, župan občine Šentjernej
  • Prvi Šentjernejčani zelo zadovoljni z novo pridobitvijo!

Na otvoritvi smo v video zbrali prve vtise Šentjernejčanov, ki so že poizkusili pranje avtomobila v samopostrežni avtopralnici. Dodali smo še nasvet Mateja, našega vodja vzdrževanja in svetovanja, ki je na kratko razložil najbolj učinkovit način pranja v samopostrežni avtopralnici.

Bi radi znali enostavno in najbolje oprati svoj avto?

Povejte še prijateljem!