Tehnični pregledi, registracije, zavarovanja vozil, pa tudi nove storitve vam bodo že kmalu na voljo v novih prostorih, na odlični, enostavno dostopni lokaciji – ob samopostrežni avtopralnici v Žadovinku. Gradnja novega objekta, s katero smo začeli lansko leto julija, se preveša v zaključno fazo.

Jeseni smo praznovali 55 let opravljanja servisa avtomobilov, kar nas uvršča med redka podjetja z več kot pol stoletja dolgo zgodbo. Najdaljša tradicija servisa v Krškem, pa tudi izvajanja tehničnih pregledov, so dragocena popotnica, ki smo jo prejeli v minulih letih. Visoka obletnica predstavlja tudi pomembno prelomnico v razvoju podjetja.

Lokacija v starem mestnem jedru ter dotrajani objekti nam ne nudijo več optimalnih pogojev za izvajanje storitev, prilagojenih sodobnim voznikom. Zato smo se odločili, da poleg samopostrežne avtopralnice v Krškem zgradimo nov objekt, v katerega bomo preselili dejavnost tehničnih pregledov.

Slavko Hotko, direktor Avtoline
Center rabljenih vozil Avtoline

Hala za tehnične preglede v starem delu Krškega je bila zgrajena v 70-ih letih prejšnjega stoletja.

 

 • Na novih tehničnih pregledih tudi nove storitve

Tehnične preglede lahko opravite v starem jedru Krškega že skoraj 50 let, kar je najdlje v Posavju. Pred pol stoletja so jih izvajali kar v avtomehanični delavnici, nad kanalom, sredi sedemdesetih let pa je bila zgrajena hala s stezo za tehnične preglede. Kmalu zatem ste lahko na istem mestu opravili tudi registracije in vse druge upravne postopke. Razvoj nas pelje dalje, zato bomo na novi lokaciji obstoječe storitve dopolnili z novimi, ki bodo zaokrožile celovito ponudbo tehničnega preverjanja vozil.

Vozniki boste na novi lokaciji lahko opravili tudi preverjanje skladnosti (homologacijo) predelav vozil, podjetniki pa opravili tehnični pregled tovornih vozil in pregled tahografov.

Davorin Naglič, vodja tehničnih pregledov Avtoline
Center rabljenih vozil Avtoline

Z gradnjo novega objekta ob samopostrežni avtopralnici smo pričeli v mesecu juliju lansko leto.

 • Najvišja raven strokovnih znanj in oseben nasvet

Za preverjanje skladnosti in preglede tahografov smo morali izpolniti izjemno zahtevne standarde – za kontrolni organ ter pridobiti certifikate za opravljanje teh storitev. Pogoji so zelo zahtevni, saj te storitve predstavljajo najvišjo stopnjo usposobljenosti in kredibilnosti v državi. Ker pa večini voznikov dan tehničnega pregleda ni najljubši dan v letu, ga želimo nadgraditi v izkušnjo, srečanje s prijetnimi ljudmi, polnimi znanj in nasvetov.

Na pridobitev certifikatov smo se intenzivno pripravljali celo leto, postopke bomo izvajali posebej za to usposobljeni zaposleni s pomočjo najsodobnejše opreme.

Davorin Naglič, vodja tehničnih pregledov Avtoline
Center rabljenih vozil Avtoline

Ekipa posebej usposobljenih zaposlenih se bo na novi lokaciji še okrepila.

Naš osnovni namen je, da se vozniki na cesti počutite varno in udobno. Z velikim poudarkom z vami gradimo pristne, osebne odnose, tu smo za vas, ko potrebujete pomoč in strokoven nasvet. Naše ideje bodo na novi lokaciji lažje in bolje zaživele.

Slavko Hotko, direktor Avtoline

 • Gradnja se pomika v zaključno fazo

Gradnja novega objekta je večinoma potekala po načrtih, ves čas nam je bilo naklonjeno tudi vreme. Zunanja dela so v večini zaključena, narejena je že fasada, položen asfalt, dokončuje se zunanja ureditev. V prostorih se izvajajo inštalacijska dela, konec februarja načrtujemo začetek montaže opreme in pohištva.

 

Center rabljenih vozil Avtoline

Gradnja novega objekta poteka po načrtih, k čemur je prispevalo tudi lepo vreme.

Pritličje objekta bo v večji meri namenjeno tehničnim pregledom in registracijam vozil. V veliki, visoki hali bodo tri steze, namenjene tehničnemu pregledu osebnih vozil, tovornih vozil in pregledu tahografov. V sprednjem delu objekta bo sodoben sprejemni prostor, kjer boste opravili registracijo, zavarovanje, prepis in ostale upravne postopke.

Center rabljenih vozil Avtoline

Pritličje bo namenjeno izvajanju tehničnih pregledov in prodaji rabljenih vozil, nadstropja pa dejavnostim najemnikov.

V levi del pritličja bomo iz starega mesta preselili Center rabljenih vozil. Večje parkirišče nam bo omogočilo prostor za večjo zalogo, vam pa večjo izbiro vozil. V nadstropjih bodo svoje dejavnosti opravljali najemniki – tako se bo v 3. nadstropje iz obrtne cone preselil B-fit center s fitnesom in vodenimi skupinskimi vadbami.

Kaj vam prinašajo tehnični pregledi na novi lokaciji:

 

 • novi prostori bodo sodobni, udobni in prijetni;

 • lokacija ob novi obvoznici v Krškem in novem mostu čez Savo je odlična in lahko dostopna;

 • pri objektu bo na voljo veliko parkirnih mest, tako da s parkiranjem ne boste imeli več težav;

 • vse storitve boste opravili na enem mestu;

 • vsak vaš primer bodo reševali fantje in dekleta z najnovejšimi strokovnimi znanji;

 • povečana ekipa sodelavcev bo omogočila, da boste postopke opravili hitreje, brez čakanja;

 • v Avtoline klubu boste prejeli ugodnosti, ki jih boste izkoristili pri servisu vozil in v samopostrežni avtopralnici;

 • podjetniki, obrtniki, prevozniki boste opravili tehnični pregled za vsa vozila voznega parka ter preglede tahografov;

 • velika hala z visokimi vrati ter dovolj manevrirnega prostora bo omogočala enostaven dostop za vsa vozila.

 
Center rabljenih vozil Avtoline

V novi hali bodo tri steze, visoka vrata bodo omogočala enostaven dostop vozilom vseh velikosti.

 • Selitev v nove prostore predvidoma konec marca

Servis vozil bo zaenkrat ostal v starem delu mesta, pridobil pa bo več prostora. To pomeni, da se bomo še lažje in bolje posvetili vašim avtomobilom, čakalne dobe bodo krajše, vaša izkušnja pa še boljša. Na obstoječi lokaciji v starem Krškem zaenkrat ostajata tudi salona Škoda in Citroen, pa tudi uprava podjetja.

Selitev tehničnih pregledov in centra rabljenih vozil v nove prostore načrtujemo proti koncu marca, vendar je natančno napovedovanje zaenkrat izjemno nehvaležno. Poleg koordinacije in zaključevanja vseh obrtniških del ter pridobivanja dovoljenj nas čaka še tehnično izredno zahtevna selitev dela opreme in tehnologije, ter postopki prenosa upravnih dovoljenj za opravljanje storitev. Za natančni datum boste pravočasno izvedeli – tu, na spletni strani, na Facebook objavah ter v e-sporočilih v Avtoline klubu.

Center rabljenih vozil Avtoline

Novi objekt že pridobiva končno zunanjo podobo. 

V primeru, da si želite zagotoviti natančno informacijo o selitvi iz prve roke, vam priporočamo, da se pridružite Avtoline klubu! Tako boste prvi, ki boste po elektronski pošti prejeli sporočila o znanem datumu selitve pa tudi otvoritvenih ugodnostih.

To je še posebej primerno za vse, ki vas registracija ali tehnični pregled čakata v marcu ali aprilu. Pravočasno boste prejeli natančne informacije in boste prepričani, da se boste, ko bo to potrebno, odpravili na pravo lokacijo.

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Bodite prvi, ki boste izvedeli natančne informacije o selitvi! Prejmite darilo in izkoristite ugodnosti!

Povejte prijateljem!

Delite informacijo o novih tehničnih pregledih s prijatelji, sodelavci, znanci!