V Avtoline se s tretjim valom epidemije v času od 1. do 11.aprila zapirajo nekatere storitve. Opravili boste lahko servis avtomobila, ne pa tudi tehničnega pregleda in registracije, zaprti bodo tudi prodajni saloni vozil. Preverite, kako vam lahko pomagamo v tem obdobju in kako v primeru, če vam prometno dovoljenje poteče v tem času.

Nemoteno in v običajnem delovnem času lahko opravite:

  • vse storitve na servisu vozil,

  • v trgovini nadomestnih delov lahko izberete nadomestne dele ali dopolnilno opremo.

V času od 1. do 11.aprila ne morete opraviti:

  • tehničnega pregleda, registracije avtomobila ter pregleda tahografov,

  • ne morete si v živo ogledati ponudbe novih in rabljenih vozil v salonih Škoda, Citroen in Peugeot.

Na servis vozila se naročite prek spleta!

Vse storitve na servisu vozil lahko opravite nemoteno, ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov, na svoj termin pa je najbolje, da se naročite po telefonu ali še enostavneje – preko spletnega obrazca. Poklicali vas bomo nazaj in se dogovorili za termin, ki vam najbolj ustreza.

Izkoristite čas, ko boste več doma, da opravite menjavo zimskih za letne pnevmatike, svetujemo vam, da obenem opravite tudi optiko vozila, si zagotovite manjšo obrabo pnevmatik ter večjo varnost na cesti! Opravite lahko redni servis, uredite postopke v zvezi s poškodbami vozila ali izberete dopolnilno opremo.

Center rabljenih vozil Avtoline

Za rezervacijo termina pokličite 07 4902 113 ali kliknite spodnji gumb!

Tehnični pregledi vozil, registracije vozil in druge storitve so v tem času zaprti

Tehnični pregledi v Žadovinku (pri samopostrežni avtopralnici) so v obdobju od 1. do 11.aprila zaprti. V tem času ne morete opraviti tehničnega pregleda, registracije, pregleda tahografov ali katere od drugih storitev.

Če vam veljavnost prometnega dovoljenja in zavarovanje avtomobila potečeta v obdobju do 30 dni pred zaprtjem vse do 11. aprila 2021, se njegova veljavnost podaljša do 9. maja 2021. Čas za tehnični pregled, obnovo zavarovanja in podaljšanje registracije imate v tem primeru vse do 9.maja. Letna dajatev za uporabo cest bo tudi v tem primeru obračunana od poteka veljavnosti dalje.

 

Za vsa vprašanja v zvezi s tehničnim pregledom, registracijo in drugimi postopki smo na voljo na e-naslovu!

Center rabljenih vozil Avtoline


Saloni novih in rabljenih vozil so do 11.aprila zaprti

Prodajni saloni novih in rabljenih vozil so v času od 1. do 11.aprila zaprti, na voljo smo vam za vse informacije na daljavo:

Odgovorili vam bomo čimprej ali vas poklicali, če boste pustili svojo telefonsko številko. 

Center rabljenih vozil Avtoline

 

Povejte še prijateljem!