Samopostrežna avtopralnica v Brestanici je odprta, deseta po vrsti. S tem je samopostrežno pranje avtomobilov bližje novemu krogu voznikov, Avtoline pa je utrdili svoje mesto največje verige avtopralnic v Sloveniji.

Samopostrežna avtopralnica v Brestanici se nahaja ob glavni cesti skozi Brestanico, v bližini bazena ali tovarne DS Smith. O njeni gradnji se je govorilo že dolgo, zato so jo prebivalci Brestanice in okolice težko pričakovali. Priprava potrebne dokumentacije je trajala malo dlje, zgrajena pa je bila zelo hitro, v dveh mesecih.

Center rabljenih vozil Avtoline

»Samopostrežna avtopralnica predstavlja pomembno pridobitev za Brestanico in okolico, saj dopolnjuje ponudbo kraja s sodobno storitvijo. Poleg tega pranje približa tako širšemu zaledju prebivalcev – vse do Senovega in Kozjega kot tudi vsem tistim, ki se skozi Brestanico vsak dan vozijo na delo. Pranje olajša vsem, ki so prej uporabljali avtopralnico v Krškem, tam pa skrajšuje vrste, posebej ob vikendih in pred prazniki.«

Slavko Hotko, direktor Avtoline

Center rabljenih vozil Avtoline
  • V Brestanici štiri pralna mesta, 24 ur na dan

Avtopralnica v Brestanici ima 4 pralna mesta in tako kot na drugih lokacijah na enem mestu 24 ur na dan ponuja vse storitve za pranje. »Tudi v Brestanici vozniki enostavno, hitro in učinkovito poskrbijo za svoj avto. Sami ga temeljito operejo s kombinacijo različnih programov, brez uporabe krtač, ki bi lahko poškodovale površino avta. Na istem mestu pospravijo notranjost, ga posesajo, otresejo in operejo tepihe, nanesejo vonj za notranjost in črnilo za gume.« pravi Matej Drnovšek, vodja vzdrževanja Avtopralnic Avtoline.

»Avtopralnica v Brestanici prinaša tudi dve novi storitvi, ki smo ju prvič predstavili v Dobovi. Prva je aktivna pena, ki raztopi, zmehča zastarano umazanijo ali mrčes na avtomobilu in se odlično obnese v zimskih in spomladanskih mesecih. Druga novost je izpihovanje – na aparatu za sesanje, s tem programom pa izpihamo večjo količine prahu v avtu ali odvečno vodo, ki po pranju ostane na pragih ali ogledalih avtomobila.«

Matej Drnovšek, vodja vzdrževanja Avtopralnic Avtoline

Center rabljenih vozil Avtoline
  • Pred šestimi leti prva samopostrežna avtopralnica v Krškem

Samopostrežno pranje avtomobilov je bilo do pred nekaj let v Sloveniji še nepoznano – Avtoline je svojo prvo tovrstno avtopralnico odprl septembra 2016 v Krškem, kar je bila šele peta tovrstna avtopralnica proizvajalca Adriateh v Sloveniji. Prvi so sledile avtopralnice v Brežicah, Novem mestu, Sevnici, Šentjerneju, zatem v Laškem, Metliki in Črnomlju, minulega decembra v Dobovi in zdaj deseta v Brestanici. Ta način pranja so zelo dobro sprejeli vsi, ki radi dobro skrbijo za avto, »brestaniška desetka« pa podjetju Avtoline predstavlja okroglo prelomnico in napoveduje nadaljnjo rast ter širitev verige.

Center rabljenih vozil Avtoline

»Naša vizija je najbolj enostaven način pranja ponuditi v še več slovenskih krajih. Lahko potrdim, da so v teku aktivnosti za novo avtopralnico, s katero se vračamo nazaj v Krško oz. na Videm in bo še malo razbremenila vedno polno avtopralnico v Žadovinku. Pomaknili pa se bomo tudi v malo bolj oddaljene slovenske kraje in večja mesta. Najverjetneje bodo prve naslednje lokacije malo višje na Štajerskem.«

Slavko Hotko, direktor Avtoline

  • Prvi Brestaničani zelo zadovoljni z novo pridobitvijo!

Na dan otvoritve se je skozi Brestanico ves dan vila kača vozil, saj je bilo pranje brezplačno, s tem pa so mnogi tudi prvič poizkusili ta način pranja. Prvi vozniki so novo pridobitev komentirali z besedami – »odlično, da ne bo več treba prat’ doma ali pa se vozit’ v Krško,« kar potrjuje, da je bila odločitev za Brestanico prava.

Center rabljenih vozil Avtoline
 

Tudi ti operi avto za čisto desetko! Kako?

Povej še prijateljem!