Škoda Fabia

Glavna v mestu

Škoda Fabia je drzna in samozavestna. Z atraktivno obliko in eleganco gradi čisto svojo, prepoznavno osebnost. Privlačna notranjost s kakovostnimi materiali in natančno izdelavo zagotavlja udobno počutje na vseh potovanjih.

Oblika in udobje

Škoda Fabia je avto, ki ga lahko oblikujete po svojem okusu. Upošteva vaše posebne potrebe in želje ter vam ponuja kar 110 načinov individualizacije. Svobodno lahko izbirate barve karoserije, notranjost in platišča ter se prepustite svoji domišljiji.

Različice modelov, motorjev in menjalnikov

Škoda Fabia je na voljo v ambition, action in style izvedbi. Fabia Combi je njena karavanska različica, Fabia Scoutilne je pripravljena za divje avanture, Fabia Monte Carlo pa je vznemirljiva in navdušuje s svojevrstnim slogom.

Škoda Fabia odlikuje nova generacija bencinskih in dieselskih motorjev, ki združuje užitek v vožnji in varstvo okolja.

0
različic in kombinacij
0
različic kombinacij motorjev in menjalnikov
0
vrsti menjalnikov – ročni ali avtomatski

Vožnja je varna in Simply Clever

Škoda Fabia je izjemno varna, kar dokazuje tudi vseh 5 zvezdic na zahtevnih Euro NCAP testih. Vzvratna kamera nadzoruje prostor za vozilom in olajša parkiranje. Radarski tempomat in sistem za zaznavanje utrujenosti voznika zmanjšujeta tveganja za nesreče.

Škoda Fabia je opremljena s številnimi SIMPLY CLEVER drobnimi podrobnosti, ki prinašajo velike razlike ter povečajo praktičnost in uporabnost vozila. Tu so številni odlagalni prostori, predali in žepi, nosilec za telefon, predalček za očala, držalo za parkirni listek, predal za dežnik, ipd.

Preverite še ostale modele Škoda!

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri storitvah in nakupih, ki veljajo samo za člane kluba! Zagotovite si aktualne vsebine in koristne nasvete o redni skrbi za vaš avto!

Postali smo pooblaščeni prodajalec električnih vozil MG in AIWAYS.

Akcija!

  • Škoda Scala - za nove izzive | Avtoline

Nova Škoda Scala

Bodite med prvimi! Izberite čisto novo Škodo Scala in osvojite nove izzive!

Vozila iz zaloge

Iz sveta Škode

Izboljšani Enyaq – z več moči in večjim dosegom

Daljši doseg, večja zmogljivost in krajši časi polnjenja. Kaj nam bo leto 2024 prineslo za električno družino Škoda? "Družina modelov Enyaq bo doživela manjše vizualne spremembe, ki bodo zagotovile skladnost z novo vizualno [...]