Škoda Kodiaq

Močan kot medved

Škoda Kodiaq predstavlja novo vizijo terenskega vozila. Mišičasti lepotec izžareva veličastno medvedjo moč. S svojim štirikolesnim pogonom z lahkoto premaguje vse vrste terena, zaradi številnih funkcij povezljivosti, prostornosti in udobja pa je nadvse primeren za nepozabna družinska doživetja.

Oblika in udobje

Škoda Kodiaq je robusten in estetsko dovršen. Odlikujejo ga elegantne linije, dinamične krivulje in samozavesten nastop. Sedem sedežev in največji prtljažni prostor v razredu zagotavljata družini prijazno notranjost. Ambientalna osvetlitev poskrbi za odlično počutje na poti in naredi vožnjo še bolj prijetno.

Različice modelov, motorjev in menjalnikov

Škoda Kodiaq lahko izberete z ambition ali style opremo, adrenalinski navdušenci pa boste z različico Kodiaq Scout ali Kodiaq Sportline doživeli posebno brezmejno navdušenje. Z inteligentnim štirikolesni pogonom, izjemno čvrsto karoserijo ter prilagodljivimi off-road asistenčnimi sistemi za vožnjo po brezpotju vas bo Kodiaq pripeljal, kamor boste želeli.

Izbirate lahko med bencinskim in dizelskim motorjem s 5 različicami in kombinacijami. Vsi motorji ponujajo dinamičnost v kombinaciji z odlično porabo goriva.

0
različic in kombinacij
0
različic kombinacij motorjev in menjalnikov
0
vrsti menjalnikov – ročni ali avtomatski

Vožnja je varna in Simply Clever

Škoda Kodiaq zagotavlja najboljšo možno zaščito potnikov, kar dokazuje najvišja možna ocena 5 zvezdic Euro NCAP. Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika ter mnogi drugi asistenčni in varnostni sistemi pomembno zmanjšujejo tveganje za nesreče.

Škoda Kodiaq se ponaša z mnogimi SIMPLY CLEVER rešitvami, ki povečajo njegovo praktičnost in uporabnost – npr. virtualno pedalo za odpiranje prtljažnika brez uporabe rok, zložljiva vlečna kljuka, zaščita vrat, zračenje sprednjih sedežev,elektronska otroška ključavnica ipd.

Škoda Connect

S Škoda Connect je Kodiaq popolnoma povezan avtomobil. Ponuja vam prave informacije na poti, predlaga navigacijske rešitve, prek njega nadzorujete nekatere funkcije avtomobila kar s pametnim telefonom, povežete se s servisom ter opravite klic v sili.

Preko Wi-fi ali USB povezave lahko s sistemom telemetrije spremljate prek 40 podatkov iz avta z aplikacijo Škoda OneApp. Phonebox omogoča brezžično polnjenje mobilnih telefonov.

Več informacij o Škoda Connect preberite tukaj!

Preizkusite vozilo Škoda!

Spoznajte ga v živo in se zapeljite z njim po mestu! Izberite želeni model vozila in datum testne vožnje. Poklicali vas bomo nazaj in se skupaj dogovorili o terminu, ki vam bo najbolj ustrezal.

ŽELIM SE PRIJAVITI

Ste že izbrali svojo Škodo?

Izpolnite obrazec, dopišite želeno opremo vozila in poslali vam bomo ponudbo.

KLIKNITE ZA PONUDBO!
  • Oblikujte svoje vozilo v konfiguratorju>>>

  • Številko ponudbe (konfiguracije), ki se izpiše ob koncu, vnesite v obrazec in poslali vam bomo ponudbo.

  • Konfiguracijo lahko tudi natisnete in jo prinesete s seboj ob obisku našega salona. Alen vam bo pripravil natančno ponudbo.

KLIKNITE ZA PONUDBO!
  • Potrebujete dodatno vozilo za vikend?

  • Se odpravljate na poslovno pot?

  • Pričakujete večdnevne obiske ali poslovne partnerje?

Izberite svoj avto izmed vozili, ki so trenutno na zalogi, in ga najemite za en dan, za več dni ali za daljše obdobje.

Cene najema so odvisne od modela vozila in števila kilometrov, ki jih boste prevozili. Kliknite na gumb, izpolnite obrazec in poklicali vas bomo nazaj. Natančno se bomo dogovorili o razpoložljivih modelih in želenih terminih.

ŽELIM NAJETI VOZILO

Preverite še ostale modele Škoda!

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri storitvah in nakupih, ki veljajo samo za člane kluba! Zagotovite si aktualne vsebine in koristne nasvete o redni skrbi za vaš avto!

VEČ O KLUBU

Postali smo pooblaščeni prodajalec električnih vozil MG in AIWAYS.

PREVERITE PODROBNOSTI!

Akcija!

  • Škoda Scala - za nove izzive | Avtoline

Nova Škoda Scala

Bodite med prvimi! Izberite čisto novo Škodo Scala in osvojite nove izzive!

Vozila iz zaloge

Iz sveta Škode