Škoda Superb

Potujte v stilu

Škoda Superb vas zapelje s prefinjenim stilom. Pri njem je zabrisana meja med lepoto in funkcionalnostjo. Njegova eleganca in prostornost sta neverjetno skladni, zato je idealen za družinsko ali poslovno pot.

Oblika in udobje

Škoda Superb je odločen in izrazit, izdelan z ljubeznijo do podrobnosti. Poglede pritegne z ostrimi in mišičastimi potezami. Njegovi žarometi so najveličastnejše oči, ki osvetljujejo cesto pred seboj. Velikodušna udobna notranjost zagotavlja sproščeno potovanje.

Različice modelov, motorjev in menjalnikov

Škoda Superb je na voljo kot klasična limuzina, priljubljena je tudi karavanska različica (Superb Combi). Tisti, ki se navdušujete nad športno vožnjo, lahko izberete Superb Sportline, različica opreme Laurin in Klement pa je sinonim za najvišjo raven udobja.

Škoda Superb odlikuje nova generacija bencinskih in dieselskih motorjev, ki so odlična kombinacija užitka v vožnji in okoljskih zahtev.

0
različic in kombinacij
0
različic kombinacij motorjev in menjalnikov
0
vrsti menjalnikov – ročni ali avtomatski

Vožnja je varna in Simply Clever

Številni asistenčni sistemi omogočajo visoko raven udobja in varnosti v nepredvidenih situacijah. Parkirna asistenca z vzvratno kamero ponudi pomoč pri parkiranju in speljevanju.

Škoda Superb je opremljen je z zanimivimi SIMPLY CLEVER inovacijami in rešitvami, ki olajšajo vaše potovanje – npr. številna odlagalna mesta, držalo tabličnega računalnika, zložljiva vlečna kljuka, navidezno pedalo za odpiranje prtljažnika brez uporabe rok ipd.

Škoda Connect

S sistemom Škoda Connect Superb ponuja vse za komunikacijo, delo in zabavo. Vgrajena naprava za Wi-Fi za brezžični internet omogoča vsem potnikom, tudi tistim na zadnjih sedežih, odlično povezljivost na ločenih napravah.

Z novo aplikacijo lahko potniki na zadnjem sedežu upravljajo navigacijski in multimedijski sistem preko svojega tabličnega računalnika ali mobilnega telefona. Preko bluetooth povezave prenesejo glasbene datoteke in uživanje v izbrani glasbi se lahko prične.

Več informacij o Škoda Connect preberite tukaj!

Preverite še ostale modele Škoda!

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri storitvah in nakupih, ki veljajo samo za člane kluba! Zagotovite si aktualne vsebine in koristne nasvete o redni skrbi za vaš avto!

Postali smo pooblaščeni prodajalec električnih vozil MG in AIWAYS.

Akcija!

  • Škoda Scala - za nove izzive | Avtoline

Nova Škoda Scala

Bodite med prvimi! Izberite čisto novo Škodo Scala in osvojite nove izzive!

Vozila iz zaloge

Iz sveta Škode

Izboljšani Enyaq – z več moči in večjim dosegom

Daljši doseg, večja zmogljivost in krajši časi polnjenja. Kaj nam bo leto 2024 prineslo za električno družino Škoda? "Družina modelov Enyaq bo doživela manjše vizualne spremembe, ki bodo zagotovile skladnost z novo vizualno [...]