Škoda Octavia

Prenovljena legenda z osveženo podobo

Škoda Octavia je tako zelo priljubljena, saj z oblikovanjem, udobjem in tehnologijo zagotavlja užitek v vožnji in ponuja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Oblika in udobje

Oblika Škode Octavia je povzeta po češki tradiciji oblikovanja kristalov. Zaradi ostrih robov in štiriokega pogleda je prepoznavna na prvi pogled. V prtljažniku je prostora za vse, kar morate vzeti s seboj na poslovno pot, delo ali počitnice.

Različice modelov, motorjev in menjalnikov

Škoda Octavia je na voljo v klasični obliki kombilimuzine ali  karavanski različici (Octavia Combi). Za tiste, ki ljubite športno vožnjo, je tu Octavia RS, za adrenalinske navdušence pa Octavia Scout. Pri vseh modelih lahko izberete tudi štirikolesni pogon.

Izbirate lahko med bencinskim, dizelskim motorjem ter motorjem na zemeljski plin. Motorji izpolnjujejo zahtevne okoljske standarde Euro 6, najvarčnejši se pohvali s povprečno porabi pod štirimi litri na sto kilometrov.

0
različic in kombinacij
0
različice kombinacij motorjev in menjalnikov
0
vrsti menjalnikov – ročni ali avtomatski

Vožnja je varna in Simply Clever

Škoda Octavia vsebuje veliko asistenčnih sistemov za še varnejšo in udobnejšo pot. Tehnično je zelo dovršena in zadosti vsem, ki jih navdušujejo elektronske rešitve v avtomobilu.

Opremljena je z zanimivimi SIMPLY CLEVER rešitvami, ki povečajo praktičnost in uporabnost vozila –  npr. preklopni sovoznikov sedež za prevoz daljših predmetov, držala za parkirni listek in pametni telefon, strgalo za led, prostorska organizacija prtljažnega prostora, prostor za shranjevanje prtljažne police ob naslonjalu zadnje klopi, dvostranska preproga prtljažnika za čist in umazan tovor ipd.

Škoda Connect

Mobilne storitve Škoda Connect ponujajo številne možnosti za nadzor avtomobila, informacije, zabavo in glasbo. Paket Infotainment Online ponuja širok nabor pomembnih informacij na poti, klic v sili pa se ob prometni nesreči vzpostavi kar sam ter poveže na številko 112.

Več informacij o Škoda Connect preberite tukaj!

Preverite še ostale modele Škoda!

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri storitvah in nakupih, ki veljajo samo za člane kluba! Zagotovite si aktualne vsebine in koristne nasvete o redni skrbi za vaš avto!

Akcija!

  • Škoda Scala - za nove izzive | Avtoline

Nova Škoda Scala

Bodite med prvimi! Izberite čisto novo Škodo Scala in osvojite nove izzive!

Vozila iz zaloge

Iz sveta Škode

Izboljšani Enyaq – z več moči in večjim dosegom

Daljši doseg, večja zmogljivost in krajši časi polnjenja. Kaj nam bo leto 2024 prineslo za električno družino Škoda? "Družina modelov Enyaq bo doživela manjše vizualne spremembe, ki bodo zagotovile skladnost z novo vizualno [...]