Škoda Octavia

Prenovljena legenda z osveženo podobo

Škoda Octavia je tako zelo priljubljena, saj z oblikovanjem, udobjem in tehnologijo zagotavlja užitek v vožnji in ponuja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Oblika in udobje

Oblika Škode Octavia je povzeta po češki tradiciji oblikovanja kristalov. Zaradi ostrih robov in štiriokega pogleda je prepoznavna na prvi pogled. V prtljažniku je prostora za vse, kar morate vzeti s seboj na poslovno pot, delo ali počitnice.

Različice modelov, motorjev in menjalnikov

Škoda Octavia je na voljo v klasični obliki kombilimuzine ali  karavanski različici (Octavia Combi). Za tiste, ki ljubite športno vožnjo, je tu Octavia RS, za adrenalinske navdušence pa Octavia Scout. Pri vseh modelih lahko izberete tudi štirikolesni pogon.

Izbirate lahko med bencinskim, dizelskim motorjem ter motorjem na zemeljski plin. Motorji izpolnjujejo zahtevne okoljske standarde Euro 6, najvarčnejši se pohvali s povprečno porabi pod štirimi litri na sto kilometrov.

0
različic in kombinacij
0
različice kombinacij motorjev in menjalnikov
0
vrsti menjalnikov – ročni ali avtomatski

Vožnja je varna in Simply Clever

Škoda Octavia vsebuje veliko asistenčnih sistemov za še varnejšo in udobnejšo pot. Tehnično je zelo dovršena in zadosti vsem, ki jih navdušujejo elektronske rešitve v avtomobilu.

Opremljena je z zanimivimi SIMPLY CLEVER rešitvami, ki povečajo praktičnost in uporabnost vozila –  npr. preklopni sovoznikov sedež za prevoz daljših predmetov, držala za parkirni listek in pametni telefon, strgalo za led, prostorska organizacija prtljažnega prostora, prostor za shranjevanje prtljažne police ob naslonjalu zadnje klopi, dvostranska preproga prtljažnika za čist in umazan tovor ipd.

Škoda Connect

Mobilne storitve Škoda Connect ponujajo številne možnosti za nadzor avtomobila, informacije, zabavo in glasbo. Paket Infotainment Online ponuja širok nabor pomembnih informacij na poti, klic v sili pa se ob prometni nesreči vzpostavi kar sam ter poveže na številko 112.

Več informacij o Škoda Connect preberite tukaj!

Preizkusite vozilo Škoda!

Spoznajte ga v živo in se zapeljite z njim po mestu! Izberite želeni model vozila in datum testne vožnje. Poklicali vas bomo nazaj in se skupaj dogovorili o terminu, ki vam bo najbolj ustrezal.

ŽELIM SE PRIJAVITI

Ste že izbrali svojo Škodo?

Izpolnite obrazec, dopišite želeno opremo vozila in poslali vam bomo ponudbo.

KLIKNITE ZA PONUDBO!
  • Oblikujte svoje vozilo v konfiguratorju>>>

  • Številko ponudbe (konfiguracije), ki se izpiše ob koncu, vnesite v obrazec in poslali vam bomo ponudbo.

  • Konfiguracijo lahko tudi natisnete in jo prinesete s seboj ob obisku našega salona. Alen vam bo pripravil natančno ponudbo.

KLIKNITE ZA PONUDBO!
  • Potrebujete dodatno vozilo za vikend?

  • Se odpravljate na poslovno pot?

  • Pričakujete večdnevne obiske ali poslovne partnerje?

Izberite svoj avto izmed vozili, ki so trenutno na zalogi, in ga najemite za en dan, za več dni ali za daljše obdobje.

Cene najema so odvisne od modela vozila in števila kilometrov, ki jih boste prevozili. Kliknite na gumb, izpolnite obrazec in poklicali vas bomo nazaj. Natančno se bomo dogovorili o razpoložljivih modelih in želenih terminih.

ŽELIM NAJETI VOZILO

Preverite še ostale modele Škoda!

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri storitvah in nakupih, ki veljajo samo za člane kluba! Zagotovite si aktualne vsebine in koristne nasvete o redni skrbi za vaš avto!

VEČ O KLUBU

Akcija!

  • Škoda Scala - za nove izzive | Avtoline

Nova Škoda Scala

Bodite med prvimi! Izberite čisto novo Škodo Scala in osvojite nove izzive!

Vozila iz zaloge

Iz sveta Škode