Škoda Karoq

Z njim boste vedno našli svojo pot

Škoda Karoq vam pokaže svet nepozabnih doživetij. Odraža prefinjenost, ki združuje lepoto in moč. Pripravljen je, da razbije rutino in vas na cilj pripelje po poti, ki ste jo izbrali sami.

Oblika in udobje

Škoda Karoq je pripravljen izstopati, saj ga odlikujejo elegantne linije in dinamične oblike. Ko odprete vrata, vam izreče dobrodošlico osvetljen logotip, projiciran na tla in vas vabi v svet izjemnih dogodivščin. S sistemom zadnjih sedežev Vario-Flex ponuja uporabno prostorninsko kombinatoriko, tako da je v avtu dovolj prostora za vas in vaše življenje.

Različice modelov, motorjev in menjalnikov

Škoda Karoq je športni terenec z značajem. Prilagodite ga lahko po meri z ambition ali style opremo. Za tiste, ki ljubite športno vožnjo, lahko izberete tudi štirikolesni pogon in avtomatski menjalnik.

Izbirate lahko med bencinskim in dizelskim motorjem v več sodobnih, dinamičnih in ekonomičnih različicah. Vsi motorji izpolnjujejo zahtevne okoljske standarde Euro 6, odlikuje jih nizka poraba in dobre zmogljivosti na dolgih potovanjih.

0
različic in kombinacij
0
različice kombinacij motorjev in menjalnikov
0
vrsti menjalnikov – ročni ali avtomatski

Vožnja je varna in Simply Clever

Številni asistenčni sistemi vas opozarjajo na nevarnosti in pomagajo na hitrejši odziv v situacijah. Parkirna asistenca vam pomaga pri parkiranju v ozke parkirne prostore.

Škoda Karoq vsebuje zanimive SIMPLY CLEVER rešitve, ki povečajo praktičnost in uporabnost vozila –  npr. odpiranje prtljažnika z navideznim pedalom brez uporabe rok, preklopni sovoznikov sedež za prevoz daljših predmetov, veliko prostora za shranjevanje, zložljiva vlečna naprava ipd.

Škoda Connect

Popolnoma nov povezljivostni sistem omogoča spletno navigacijo, nadzor nekaterih funkcij avtomobila, povezavo s pooblaščenim servisom ter klic v sili.

Z aplikacijo Škoda OneApp lahko na mobilnem telefonu spremljate prek 40 različnih podatkov iz avta. Povežete se lahko preko USB ali kar pa kar preko brezžične povezave.

Preizkusite vozilo Škoda!

Spoznajte ga v živo in se zapeljite z njim po mestu! Izberite želeni model vozila in datum testne vožnje. Poklicali vas bomo nazaj in se skupaj dogovorili o terminu, ki vam bo najbolj ustrezal.

ŽELIM SE PRIJAVITI

Ste že izbrali svojo Škodo?

Izpolnite obrazec, dopišite želeno opremo vozila in poslali vam bomo ponudbo.

KLIKNITE ZA PONUDBO!
  • Oblikujte svoje vozilo v konfiguratorju>>>

  • Številko ponudbe (konfiguracije), ki se izpiše ob koncu, vnesite v obrazec in poslali vam bomo ponudbo.

  • Konfiguracijo lahko tudi natisnete in jo prinesete s seboj ob obisku našega salona. Alen vam bo pripravil natančno ponudbo.

KLIKNITE ZA PONUDBO!
  • Potrebujete dodatno vozilo za vikend?

  • Se odpravljate na poslovno pot?

  • Pričakujete večdnevne obiske ali poslovne partnerje?

Izberite svoj avto izmed vozili, ki so trenutno na zalogi, in ga najemite za en dan, za več dni ali za daljše obdobje.

Cene najema so odvisne od modela vozila in števila kilometrov, ki jih boste prevozili. Kliknite na gumb, izpolnite obrazec in poklicali vas bomo nazaj. Natančno se bomo dogovorili o razpoložljivih modelih in želenih terminih.

ŽELIM NAJETI VOZILO

Preverite še ostale modele Škoda!

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri storitvah in nakupih, ki veljajo samo za člane kluba! Zagotovite si aktualne vsebine in koristne nasvete o redni skrbi za vaš avto!

VEČ O KLUBU

Postali smo pooblaščeni prodajalec električnih vozil MG in AIWAYS.

PREVERITE PODROBNOSTI!

Akcija!

  • Škoda Scala - za nove izzive | Avtoline

Nova Škoda Scala

Bodite med prvimi! Izberite čisto novo Škodo Scala in osvojite nove izzive!

Vozila iz zaloge

Iz sveta Škode