Škoda Karoq

Z njim boste vedno našli svojo pot

Škoda Karoq vam pokaže svet nepozabnih doživetij. Odraža prefinjenost, ki združuje lepoto in moč. Pripravljen je, da razbije rutino in vas na cilj pripelje po poti, ki ste jo izbrali sami.

Oblika in udobje

Škoda Karoq je pripravljen izstopati, saj ga odlikujejo elegantne linije in dinamične oblike. Ko odprete vrata, vam izreče dobrodošlico osvetljen logotip, projiciran na tla in vas vabi v svet izjemnih dogodivščin. S sistemom zadnjih sedežev Vario-Flex ponuja uporabno prostorninsko kombinatoriko, tako da je v avtu dovolj prostora za vas in vaše življenje.

Različice modelov, motorjev in menjalnikov

Škoda Karoq je športni terenec z značajem. Prilagodite ga lahko po meri z ambition ali style opremo. Za tiste, ki ljubite športno vožnjo, lahko izberete tudi štirikolesni pogon in avtomatski menjalnik.

Izbirate lahko med bencinskim in dizelskim motorjem v več sodobnih, dinamičnih in ekonomičnih različicah. Vsi motorji izpolnjujejo zahtevne okoljske standarde Euro 6, odlikuje jih nizka poraba in dobre zmogljivosti na dolgih potovanjih.

0
različic in kombinacij
0
različice kombinacij motorjev in menjalnikov
0
vrsti menjalnikov – ročni ali avtomatski

Vožnja je varna in Simply Clever

Številni asistenčni sistemi vas opozarjajo na nevarnosti in pomagajo na hitrejši odziv v situacijah. Parkirna asistenca vam pomaga pri parkiranju v ozke parkirne prostore.

Škoda Karoq vsebuje zanimive SIMPLY CLEVER rešitve, ki povečajo praktičnost in uporabnost vozila –  npr. odpiranje prtljažnika z navideznim pedalom brez uporabe rok, preklopni sovoznikov sedež za prevoz daljših predmetov, veliko prostora za shranjevanje, zložljiva vlečna naprava ipd.

Škoda Connect

Popolnoma nov povezljivostni sistem omogoča spletno navigacijo, nadzor nekaterih funkcij avtomobila, povezavo s pooblaščenim servisom ter klic v sili.

Z aplikacijo Škoda OneApp lahko na mobilnem telefonu spremljate prek 40 različnih podatkov iz avta. Povežete se lahko preko USB ali kar pa kar preko brezžične povezave.

Preverite še ostale modele Škoda!

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri storitvah in nakupih, ki veljajo samo za člane kluba! Zagotovite si aktualne vsebine in koristne nasvete o redni skrbi za vaš avto!

Postali smo pooblaščeni prodajalec električnih vozil MG in AIWAYS.

Akcija!

  • Škoda Scala - za nove izzive | Avtoline

Nova Škoda Scala

Bodite med prvimi! Izberite čisto novo Škodo Scala in osvojite nove izzive!

Vozila iz zaloge

Iz sveta Škode

Izboljšani Enyaq – z več moči in večjim dosegom

Daljši doseg, večja zmogljivost in krajši časi polnjenja. Kaj nam bo leto 2024 prineslo za električno družino Škoda? "Družina modelov Enyaq bo doživela manjše vizualne spremembe, ki bodo zagotovile skladnost z novo vizualno [...]