Škoda Citigo

Premeten, toda na svoj način

Škoda Citigo je majhen, a ima velik značaj. Je odziven in brez težav drvi skozi ozke ulice, zapelje v najožje parkirno mesto ali s prijatelji pobegne iz mesta. Zaradi prostorne notranjosti, zanesljivosti in varnosti ga je voziti pravi užitek.

Oblika in udobje

Škoda Citigo ima inovativen in svež videz, z linijami, značilnimi za družino Škoda. Ponuja optimalni izkoristek notranjega prostora. Dobra ergonomija, sedalno udobje in številni odlagalni prostori so zagotovilo za eno najbolj dodelanih notranjosti med majhnimi avtomobili.

Različice modelov, motorjev in menjalnikov

Škoda Citigo je na voljo v active, ambition, style in dynamic opremi. Citigo Monte Carlo dolikuje neverjeten edinstven športen stil. Barve karoserije in strehe lahko kombinirate in tako oblikujete avto po svojem okusu.

Škoda Citigo odlikuje nova generacija bencinskih in dieselskih motorjev, ki združuje užitek v vožnji in varstvo okolja.

0
različic in kombinacij
0
različic kombinacij motorjev in menjalnikov
0
vrsti menjalnikov – ročni ali avtomatski

Vožnja je varna in Simply Clever

Škoda Citigo je najvarnejši Citigo doslej, saj ima vgrajenih celo vrsto aktivnih in pasivnih varnostnih elementov. Sistem City Safe je namenjen za vožnjo po mestih z gostim prometom, zaznava promet 10 metrov pred sabo ter celo sam prepreči nalet. Odlikuje ga tudi čvrsta karoserijska stuktura, kar je ključni element varnosti.

Škoda Citigo je opremljen s kupom uporabnih SIMPLY CLEVER rešitev, ki povečujejo njegovo praktičnost – npr. inteligentni predali, predalčki in nosilci – za telefon, kozarec, steklenice, pod sedežem pa se v posebnem predalu skriva tudi Škoda dežnik.

Preverite še ostale modele Škoda!

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri storitvah in nakupih, ki veljajo samo za člane kluba! Zagotovite si aktualne vsebine in koristne nasvete o redni skrbi za vaš avto!

Postali smo pooblaščeni prodajalec električnih vozil MG in AIWAYS.

Akcija!

  • Škoda Scala - za nove izzive | Avtoline

Nova Škoda Scala

Bodite med prvimi! Izberite čisto novo Škodo Scala in osvojite nove izzive!

Vozila iz zaloge

Iz sveta Škode

Izboljšani Enyaq – z več moči in večjim dosegom

Daljši doseg, večja zmogljivost in krajši časi polnjenja. Kaj nam bo leto 2024 prineslo za električno družino Škoda? "Družina modelov Enyaq bo doživela manjše vizualne spremembe, ki bodo zagotovile skladnost z novo vizualno [...]