Citroën Berlingo Multispace

Legendarno vozilo za prosti čas

Citroën Berlingo Multispace je Citroenov model s tradicijo, zato vsakdo prepozna njegovo značilno obliko. Je moderen, enostaven za bivanje in udoben, da se boste z njim odpravili na številna potovanja. Je vaš idealen partner za prostočasne dejavnosti ali delovne obveznosti.

Oblika in udobje

Citroën Berlingo Multispace se ponaša z značilno obliko karoserije simpatičnega videza, ki je postala priznana v svetu avtomobilizma. Novo generacijo odlikujejo še bolj izrazit dizajn, prepoznavna in harmonično oblika, udobna notranjost, številni asistenčni sistemi ter pametne tehnologije.

Posebnosti modela, vrste motorjev in menjalnikov

Citroën Berlingo Multispace je na voljo v štirih izvedenkah, ki jih nemudoma prepoznamo – z nivoji opreme LIVE, FEEL, SHINE, XTR.

Po zaslugi sistema pseudo-McPherson je krmiljenje novega Berlinga izjemno natančno, vožnja pa zelo udobna. Grip Control je napreden sistem, ki izboljša njegovo vlečno moč v različnih razmerah.

0
različici motorjev – bencinski Pure Tech ali varčni dizelski BlueHDi motor
0
vrsti menjalnikov – ročni ali avtomatski

Dobro počutje in varna vožnja

Novo udobje v Berlingu zagotavlja oblazinjenje, ki vsem potnikom omogoča, da se bodo dobro počutili. Tu so uporabna in domiselna, pametno razporejena odlagalna mesta, tudi nad glavo. Modutop je notranji strešni prtljažnik, tako da lahko s seboj odpeljete vse, kar želite!

Sistem za samodejno zaviranje omogoča preprečiti trčenje pri nizki hitrosti, kamera za pomoč pri vzvratni vožnji s prikazom na zaslonu pa zagotavlja varno vzvratno vožnja in parkiranje.

Napredna tehnologija

Tehnologija Mirror Screen s 7 palčnim zaslonom na dotik omogoča uporabo aplikacij pametnega telefona. Nudi tudi navigacijo med vožnjo, upošteva razmere med vožnjo, nudi razširjene medijske funkcije in povezavo s pametnim telefonom. Vozite lahko povsem sproščeni.

Preizkusite vozilo Citroën!

Spoznajte ga v živo in se zapeljite z njim po mestu! Izberite želeni model vozila in datum testne vožnje. Poklicali vas bomo nazaj in se skupaj dogovorili o terminu, ki vam bo najbolj ustrezal.

ŽELIM SE PRIJAVITI

Ste že izbrali svoje vozilo Citroën?

Izpolnite obrazec, dopišite želeno opremo vozila in poslali vam bomo ponudbo.

KLIKNITE ZA PONUDBO!
  • Oblikujte svoje vozilo v konfiguratorju>>>

  • Številko ponudbe (konfiguracije), ki se izpiše ob koncu, vnesite v obrazec in poslali vam bomo ponudbo.

  • Konfiguracijo lahko tudi natisnete in jo prinesete s seboj ob obisku našega salona. Pripravili vam bomo natančno ponudbo.

KLIKNITE ZA PONUDBO!
  • Potrebujete dodatno vozilo za vikend?

  • Se odpravljate na poslovno pot?

  • Pričakujete večdnevne obiske ali poslovne partnerje?

Izberite svoj avto izmed vozili, ki so trenutno na zalogi, in ga najemite za en dan, za več dni ali za daljše obdobje.

Cene najema so odvisne od modela vozila in števila kilometrov, ki jih boste prevozili. Kliknite na gumb, izpolnite obrazec in poklicali vas bomo nazaj. Natančno se bomo dogovorili o razpoložljivih modelih in želenih terminih.

ŽELIM NAJETI VOZILO

Prihaja Novi Citroen Berlingo!

Še bolj inovativen in drzen dizajn, še več modularnosti in praktičnosti!

V prodaji od oktobra 2018!

PREBERITE VEČ O NOVEM BERLINGU

Preverite še ostale modele Citroën!

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri storitvah in nakupih, ki veljajo samo za člane kluba! Zagotovite si aktualne vsebine in koristne nasvete o redni skrbi za vaš avto!

VEČ O KLUBU

Postali smo pooblaščeni prodajalec električnih vozil MG in AIWAYS.

PREVERITE PODROBNOSTI!

Peugeot je v akciji!

  • Peugeot 208 akcija | Avtoline

Peugeot 208 je v akciji!

Bodite med prvimi! Izberite Peugeot 208 z mladostno podobo in mogočno osebnostjo! V akcijski ponudbi že od 11.490 evrov!

Akcija Peugeot nadomestnih delov