Citroën Berlingo Multispace

Legendarno vozilo za prosti čas

Citroën Berlingo Multispace je Citroenov model s tradicijo, zato vsakdo prepozna njegovo značilno obliko. Je moderen, enostaven za bivanje in udoben, da se boste z njim odpravili na številna potovanja. Je vaš idealen partner za prostočasne dejavnosti ali delovne obveznosti.

Oblika in udobje

Citroën Berlingo Multispace se ponaša z značilno obliko karoserije simpatičnega videza, ki je postala priznana v svetu avtomobilizma. Novo generacijo odlikujejo še bolj izrazit dizajn, prepoznavna in harmonično oblika, udobna notranjost, številni asistenčni sistemi ter pametne tehnologije.

Posebnosti modela, vrste motorjev in menjalnikov

Citroën Berlingo Multispace je na voljo v štirih izvedenkah, ki jih nemudoma prepoznamo – z nivoji opreme LIVE, FEEL, SHINE, XTR.

Po zaslugi sistema pseudo-McPherson je krmiljenje novega Berlinga izjemno natančno, vožnja pa zelo udobna. Grip Control je napreden sistem, ki izboljša njegovo vlečno moč v različnih razmerah.

0
različici motorjev – bencinski Pure Tech ali varčni dizelski BlueHDi motor
0
vrsti menjalnikov – ročni ali avtomatski

Dobro počutje in varna vožnja

Novo udobje v Berlingu zagotavlja oblazinjenje, ki vsem potnikom omogoča, da se bodo dobro počutili. Tu so uporabna in domiselna, pametno razporejena odlagalna mesta, tudi nad glavo. Modutop je notranji strešni prtljažnik, tako da lahko s seboj odpeljete vse, kar želite!

Sistem za samodejno zaviranje omogoča preprečiti trčenje pri nizki hitrosti, kamera za pomoč pri vzvratni vožnji s prikazom na zaslonu pa zagotavlja varno vzvratno vožnja in parkiranje.

Napredna tehnologija

Tehnologija Mirror Screen s 7 palčnim zaslonom na dotik omogoča uporabo aplikacij pametnega telefona. Nudi tudi navigacijo med vožnjo, upošteva razmere med vožnjo, nudi razširjene medijske funkcije in povezavo s pametnim telefonom. Vozite lahko povsem sproščeni.

Prihaja Novi Citroen Berlingo!

Še bolj inovativen in drzen dizajn, še več modularnosti in praktičnosti!

V prodaji od oktobra 2018!

Preverite še ostale modele Citroën!

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri storitvah in nakupih, ki veljajo samo za člane kluba! Zagotovite si aktualne vsebine in koristne nasvete o redni skrbi za vaš avto!

Postali smo pooblaščeni prodajalec električnih vozil MG in AIWAYS.

Peugeot je v akciji!

  • Dobrodošel Peugeot! | otvoritvena kampanja Avtoline

Dobrodošel Peugeot!

Dobrodošli v salonu in na servisu Peugeot v Krškem! Izkoristite ugodnosti, ki smo jih pripravili ob otvoritvi!

Akcija Peugeot nadomestnih delov