Novi Citroën C3

Svež in drzen

Novi Citroën C3 je trendovski pop model, izrazen, edinstven in prepoznaven. Njegova drža je mogočna in energična. Navdušuje vse, ki imate svoj stil, in vas vabi, da si ga oblikujete čisto po svojem okusu.

Oblika in udobje

Novi Citroën C3 odlikuje optimističen trendovski dizajn. Poživijo ga barviti dekorativni vstavki, grafični elementi ter zaščite Airbump®. Je okreten in priročen, s petimi vrati in petimi sedeži pa tudi zelo praktičen. Ko sedete vanj, vas prevzame z intenzivnimi občutki udobja.

Posebnosti modela, vrste motorjev in menjalnikov

Novi Citroën C3 je edinstven, predstavlja pa tudi novo, posebno serijo Citroën C3 Elle, ki je pravi odraz življenjskega sloga. To je elegantna, mestna serija, ustvarjena posebej za ženske, ki izpolnjuje pričakovanja današnjih aktivnih žensk.

0
kombinacij barv karoserije in strehe
0
različici motorjev – bencinski Pure Tech ali varčni dizelski BlueHDi motor
0
vrsti menjalnikov – ročni ali avtomatski

Dobro počutje in varna vožnja

Novi Citroën C3 ponuja številna odlagalna mesta, ki so zasnovana zelo funkcionalno. Posebej domiselno je sredinsko odlagalno mesto, s katerim se je v prednjem delu vozila sprostil maksimalno razpoložljiv prostor za vse, kar potrebujete s seboj.

Kamera za pomoč pri vzvratni vožnji, sistem za nadzor mrtvega kota, opozorilnik nenamerne menjave voznega pasu so elementi, ki skrbijo za vašo varnost na cesti.

Napredna tehnologija

Novi Citroën C3 ponuja tehnologije, ki gredo v korak s časom. Premierno svetu predstavlja povezljivo kamero ConnectedCAM Citroën™ z visoko ločljivostjo, ki posname vaša doživetja med vožnjo.

Tehnologija Miror Screen omogoča vzpostavitev povezave s pametnim telefonom in prikaz zaslona na sredinskem zaslonu. Izboljšan prikaz zemljevidov ponuja boljše vodenje do vašega cilja in omogoča prikaz številnih stavb in znamenitosti v treh dimenzijah.

Preverite še ostale modele Citroën!

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri storitvah in nakupih, ki veljajo samo za člane kluba! Zagotovite si aktualne vsebine in koristne nasvete o redni skrbi za vaš avto!

Postali smo pooblaščeni prodajalec električnih vozil MG in AIWAYS.

Peugeot je v akciji!

  • Dobrodošel Peugeot! | otvoritvena kampanja Avtoline

Dobrodošel Peugeot!

Dobrodošli v salonu in na servisu Peugeot v Krškem! Izkoristite ugodnosti, ki smo jih pripravili ob otvoritvi!

Akcija Peugeot nadomestnih delov