Citroën C3 Aircross

Za vse plati življenja

Citroën C3 Aircross je kompaktno športno terensko vozilo. Svojo drugačnost dokazuje z edinstveno, a hkrati tudi vzdržljivo in izvirno stilsko zasnovo. Njegov stil je robusten in hkrati zaščitniški. Namenjen je vsem, ki se želite dobro znajti v mestu in radi zapeljete na vse vrste cest. Zadovolji vse plati vašega življenja.

Oblika in udobje

Citroën C3 Aircross naznanja svojo drugačnost znotraj razreda športnih terenskih vozi. Poglede priteguje z mogočno, izvirno in sodobno postavo. Ponaša se z mišičastimi linijami in inovativno držo. Odlikuje ga prostorna notranjost, nadstandardno udobje s petimi sedeži ter omogoča visok položaj za vožnjo.

Posebnosti modela, vrste motorjev in menjalnikov

Citroën C3 Aircross odlikuje privzdignjeno podvozje, velika kolesa in sistem za izboljšano vlečno moč. Pogonsko moč prednjih koles prilagaja danemu terenu, ponuja vsestransko vožnjo in ohrani hitrost tudi med spustom po strmih klancih.

0
kombinacij barv karoserije in strehe
0
različici motorjev – bencinski Pure Tech ali varčni dizelski BlueHDi motor
0
vrsti menjalnikov – ročni ali avtomatski

Dobro počutje in varna vožnja

Citroën C3 Aircross vsebuje sistem Advanced Comfort, ki ublaži vse nepravilnosti cestišča in poskrbi za udobje med vožnjo.

C3 Aircross vsebuje številne uporabne intuitivne tehnologije, ki z enostavnim upravljanjem zagotavljajo varnost in suverenost v vožnji – kamera za pomoč pri vzvratni vožnji, sistem za nadzor mrtvega kota, opozorilnik nenamerne menjave voznega pasu, sistem za prepoznavanje prometnih znakov, varnostno zaviranje, samodejni preklop luči ipd.

Napredna tehnologija

Prosojni zaslon za prikaz podatkov o vožnji nudi bistvene informacije za vožnjo brez odmika pogleda s cestišča. Navigacijski sistem posreduje vse, za vožnjo pomembne informacije, v realnem času.

Citroën C3 Aircross ponuja intuitivne možnosti za povezavo z mobilnim telefonom. Tehnologija Miror Screen poveže vozilo s pametnim telefonom, do aplikacij na telefonu dostopate preko zaslona na dotik. Svoj pametni telefon lahko napolnite brezžično.

Preizkusite vozilo Citroën!

Spoznajte ga v živo in se zapeljite z njim po mestu! Izberite želeni model vozila in datum testne vožnje. Poklicali vas bomo nazaj in se skupaj dogovorili o terminu, ki vam bo najbolj ustrezal.

ŽELIM SE PRIJAVITI

Ste že izbrali svoje vozilo Citroën?

Izpolnite obrazec, dopišite želeno opremo vozila in poslali vam bomo ponudbo.

KLIKNITE ZA PONUDBO!
  • Oblikujte svoje vozilo v konfiguratorju>>>

  • Številko ponudbe (konfiguracije), ki se izpiše ob koncu, vnesite v obrazec in poslali vam bomo ponudbo.

  • Konfiguracijo lahko tudi natisnete in jo prinesete s seboj ob obisku našega salona. Pripravili vam bomo natančno ponudbo.

KLIKNITE ZA PONUDBO!
  • Potrebujete dodatno vozilo za vikend?

  • Se odpravljate na poslovno pot?

  • Pričakujete večdnevne obiske ali poslovne partnerje?

Izberite svoj avto izmed vozili, ki so trenutno na zalogi, in ga najemite za en dan, za več dni ali za daljše obdobje.

Cene najema so odvisne od modela vozila in števila kilometrov, ki jih boste prevozili. Kliknite na gumb, izpolnite obrazec in poklicali vas bomo nazaj. Natančno se bomo dogovorili o razpoložljivih modelih in želenih terminih.

ŽELIM NAJETI VOZILO

Preverite še ostale modele Citroën!

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri storitvah in nakupih, ki veljajo samo za člane kluba! Zagotovite si aktualne vsebine in koristne nasvete o redni skrbi za vaš avto!

VEČ O KLUBU

Postali smo pooblaščeni prodajalec električnih vozil MG in AIWAYS.

PREVERITE PODROBNOSTI!

Peugeot je v akciji!

  • Peugeot 208 akcija | Avtoline

Peugeot 208 je v akciji!

Bodite med prvimi! Izberite Peugeot 208 z mladostno podobo in mogočno osebnostjo! V akcijski ponudbi že od 11.490 evrov!

Akcija Peugeot nadomestnih delov