Citroën Jumper

Za delo pod najboljšimi pogoji

Citroën Jumper je vaš sodelavec, vaš partner in ogledalo vašega podjetja. Odlikujejo ga značilna arhitekturna zgradba, ergonomske oblike, varnost in varčna uporaba. Namenjen je prevozu do 9 oseb, je izjemno zanesljiv in vzdržljiv, s čimer zagotavlja brezskrbno uporabo in enostavno vsakodnevno vožnjo. Zagotavlja vam zanesljivost, ki jo potrebujete pri svojem delu.

Oblika in udobje

Pri Citroenu Jumper nemudoma opazite njegov prestop v novo generacijo. Predstavlja slog sodobnega časa. Izraža dinamičnost in robustnost, predvsem po zaslugi novih žarometov, pokrova motornega prostora z izbočenimi linijami ter zaščitnega odbijača.

Posebnosti modela, vrste motorjev in menjalnikov

Novi Citroën Jumper in njegova izpeljanka kombi skupaj tvorita raznoliko paleto različic, za izvedenko kombi pa sta na voljo dve dolžini in dve višini.

Odlikuje ga profesionalna kakovost, saj sta poraba goriva in emisij CO2 med najnižjimi v tej kategoriji. Stop&Start sistem omogoča še nižjo porabo goriva med mestno vožnjo. Servisni interval novega Jumperja kombi je med najbolj ugodnimi v tej kategoriji: 48.000 km ali 2 leti.

Motor

Varčni dizelski BlueHDi

Menjalnik

Ročni

Dobro počutje in varna vožnja

Citroën Jumper je premierno v svoji kategoriji opremljen z novim 5-palčnim barvnim zaslonom na dotik, ki lahko vključuje tudi funkcije navigacijskega sistema in kamere za pomoč pri vzvratni vožnji

Ponuja številne tehnologije za varno vožnjo – sistem za elektronski nadzor pogona, sistem za speljevanje v klanec, funkcija za prilagodljivi nadzor obremenitve, programsko nastavljiv tempomat, ipd.

Napredna tehnologija

Novi Citroën Jumper daje prednost intuitivni povezljivosti prek uporabnih tehnologij. Ponuja pribor za prostoročno telefoniranje Bluetooth® in priključek USB že od osnovne izvedenke avdio sistema dalje.

Preizkusite vozilo Citroën!

Spoznajte ga v živo in se zapeljite z njim po mestu! Izberite želeni model vozila in datum testne vožnje. Poklicali vas bomo nazaj in se skupaj dogovorili o terminu, ki vam bo najbolj ustrezal.

ŽELIM SE PRIJAVITI

Ste že izbrali svoje vozilo Citroën?

Izpolnite obrazec, dopišite želeno opremo vozila in poslali vam bomo ponudbo.

KLIKNITE ZA PONUDBO!
  • Oblikujte svoje vozilo v konfiguratorju>>>

  • Številko ponudbe (konfiguracije), ki se izpiše ob koncu, vnesite v obrazec in poslali vam bomo ponudbo.

  • Konfiguracijo lahko tudi natisnete in jo prinesete s seboj ob obisku našega salona. Pripravili vam bomo natančno ponudbo.

KLIKNITE ZA PONUDBO!
  • Potrebujete dodatno vozilo za vikend?

  • Se odpravljate na poslovno pot?

  • Pričakujete večdnevne obiske ali poslovne partnerje?

Izberite svoj avto izmed vozili, ki so trenutno na zalogi, in ga najemite za en dan, za več dni ali za daljše obdobje.

Cene najema so odvisne od modela vozila in števila kilometrov, ki jih boste prevozili. Kliknite na gumb, izpolnite obrazec in poklicali vas bomo nazaj. Natančno se bomo dogovorili o razpoložljivih modelih in želenih terminih.

ŽELIM NAJETI VOZILO

Preverite še ostale modele Citroën!

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri storitvah in nakupih, ki veljajo samo za člane kluba! Zagotovite si aktualne vsebine in koristne nasvete o redni skrbi za vaš avto!

VEČ O KLUBU

Postali smo pooblaščeni prodajalec električnih vozil MG in AIWAYS.

PREVERITE PODROBNOSTI!

Peugeot je v akciji!

  • Peugeot 208 akcija | Avtoline

Peugeot 208 je v akciji!

Bodite med prvimi! Izberite Peugeot 208 z mladostno podobo in mogočno osebnostjo! V akcijski ponudbi že od 11.490 evrov!

Akcija Peugeot nadomestnih delov