Citroën Jumper

Za delo pod najboljšimi pogoji

Citroën Jumper je vaš sodelavec, vaš partner in ogledalo vašega podjetja. Odlikujejo ga značilna arhitekturna zgradba, ergonomske oblike, varnost in varčna uporaba. Namenjen je prevozu do 9 oseb, je izjemno zanesljiv in vzdržljiv, s čimer zagotavlja brezskrbno uporabo in enostavno vsakodnevno vožnjo. Zagotavlja vam zanesljivost, ki jo potrebujete pri svojem delu.

Oblika in udobje

Pri Citroenu Jumper nemudoma opazite njegov prestop v novo generacijo. Predstavlja slog sodobnega časa. Izraža dinamičnost in robustnost, predvsem po zaslugi novih žarometov, pokrova motornega prostora z izbočenimi linijami ter zaščitnega odbijača.

Posebnosti modela, vrste motorjev in menjalnikov

Novi Citroën Jumper in njegova izpeljanka kombi skupaj tvorita raznoliko paleto različic, za izvedenko kombi pa sta na voljo dve dolžini in dve višini.

Odlikuje ga profesionalna kakovost, saj sta poraba goriva in emisij CO2 med najnižjimi v tej kategoriji. Stop&Start sistem omogoča še nižjo porabo goriva med mestno vožnjo. Servisni interval novega Jumperja kombi je med najbolj ugodnimi v tej kategoriji: 48.000 km ali 2 leti.

Motor

Varčni dizelski BlueHDi

Menjalnik

Ročni

Dobro počutje in varna vožnja

Citroën Jumper je premierno v svoji kategoriji opremljen z novim 5-palčnim barvnim zaslonom na dotik, ki lahko vključuje tudi funkcije navigacijskega sistema in kamere za pomoč pri vzvratni vožnji

Ponuja številne tehnologije za varno vožnjo – sistem za elektronski nadzor pogona, sistem za speljevanje v klanec, funkcija za prilagodljivi nadzor obremenitve, programsko nastavljiv tempomat, ipd.

Napredna tehnologija

Novi Citroën Jumper daje prednost intuitivni povezljivosti prek uporabnih tehnologij. Ponuja pribor za prostoročno telefoniranje Bluetooth® in priključek USB že od osnovne izvedenke avdio sistema dalje.

Preverite še ostale modele Citroën!

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri storitvah in nakupih, ki veljajo samo za člane kluba! Zagotovite si aktualne vsebine in koristne nasvete o redni skrbi za vaš avto!

Postali smo pooblaščeni prodajalec električnih vozil MG in AIWAYS.

Peugeot je v akciji!

  • Dobrodošel Peugeot! | otvoritvena kampanja Avtoline

Dobrodošel Peugeot!

Dobrodošli v salonu in na servisu Peugeot v Krškem! Izkoristite ugodnosti, ki smo jih pripravili ob otvoritvi!

Akcija Peugeot nadomestnih delov