Novi Citroën C4 Cactus

Za brezskrbna doživetja na cesti

Citroen C4 Cactus je ultra udobna kombilimuzina, ki jo odlikujejo edinstvene in drzne značajske poteze. Prevzema zapovedi svojega avtomobilskega segmenta z vidika tehnologij in motorjev, zaradi svojega značaja in udobja pa izrazito odstopa od tekmecev. Namenjen je vsem, ki se radi podate na številna brezskrbna doživetja.

Oblika in udobje

Novi Citroën C4 Cactus v segment kompaktnih petvratnih limuzin prinaša veter svežine in izvirnosti. Ponaša se z modernim in izčiščenim dizajnom ter s posebnimi grafičnimi elementi, ki zaznamujejo njegovo edinstvenost. Zagotavlja dinamičnost in okretnost, tako v mestu kot na odprti cesti, udobje pa popelje do novih razsežnosti.

Prvi v Evropi uvaja vzmetenje s progresivnimi hidravličnimi omejevalci, ki zagotavljajo učinek leteče preproge, in premierno na svetu sedeže Advanced Comfort, ki ponujajo doslej še nevideno raven udobja pri sedenju in vožnji.

Posebnosti modela, vrste motorjev in menjalnikov

Odzivnost, pospeški, pospeševanje in užitki v vožnji so še silovitejši, zaradi lahke in učinkovite konstrukcije avtomobila ter motorjev zadnje generacije z najsodobnejšimi tehnologijami.

0
barvnih kombinacij za personalizacijo zunanjosti
0
različici motorjev – bencinski Pure Tech ali varčni dizelski BlueHDi motor
0
vrsti menjalnikov – ročni ali avtomatski

Dobro počutje in varna vožnja

Citroën C4 Cactus je opremljen s številnimi domiselnimi in funkcionalnimi odlagalnimi mesti, ki so priročno razporejeni po celotnem potniškem prostoru. Prtljažnik je nadvse prostoren zaradi svoje oglate oblike, ki olajša nakladanje kakršnihkoli predmetov.

Citroën C4 Cactus ponuja številne sisteme za pomoč pri vožnji, ki nam v vsakodnevnem življenju dajejo občutek varnosti in brezskrbnosti – nadzor mrtvega kota, samodejno zaviranje, prostoročni vstop in zagon, osvetlitev ovinka, ipd.

Napredna tehnologija

Tehnologija Mirror Screen prenese prikaz na zaslon s pametnega telefona in omogoča dostop do različnih multimedijskih vsebin. Citroën Connect Nav je povezljivi navigacijski sistem 3D, ki prikazuje vsebine v realnem času, Connect Box pa omogoča samodejni klic v sili.

Preizkusite vozilo Citroën!

Spoznajte ga v živo in se zapeljite z njim po mestu! Izberite želeni model vozila in datum testne vožnje. Poklicali vas bomo nazaj in se skupaj dogovorili o terminu, ki vam bo najbolj ustrezal.

ŽELIM SE PRIJAVITI

Ste že izbrali svoje vozilo Citroën?

Izpolnite obrazec, dopišite želeno opremo vozila in poslali vam bomo ponudbo.

KLIKNITE ZA PONUDBO!
  • Oblikujte svoje vozilo v konfiguratorju>>>

  • Številko ponudbe (konfiguracije), ki se izpiše ob koncu, vnesite v obrazec in poslali vam bomo ponudbo.

  • Konfiguracijo lahko tudi natisnete in jo prinesete s seboj ob obisku našega salona. Pripravili vam bomo natančno ponudbo.

KLIKNITE ZA PONUDBO!
  • Potrebujete dodatno vozilo za vikend?

  • Se odpravljate na poslovno pot?

  • Pričakujete večdnevne obiske ali poslovne partnerje?

Izberite svoj avto izmed vozili, ki so trenutno na zalogi, in ga najemite za en dan, za več dni ali za daljše obdobje.

Cene najema so odvisne od modela vozila in števila kilometrov, ki jih boste prevozili. Kliknite na gumb, izpolnite obrazec in poklicali vas bomo nazaj. Natančno se bomo dogovorili o razpoložljivih modelih in želenih terminih.

ŽELIM NAJETI VOZILO

Preverite še ostale modele Citroën!

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri storitvah in nakupih, ki veljajo samo za člane kluba! Zagotovite si aktualne vsebine in koristne nasvete o redni skrbi za vaš avto!

VEČ O KLUBU

Postali smo pooblaščeni prodajalec električnih vozil MG in AIWAYS.

PREVERITE PODROBNOSTI!

Peugeot je v akciji!

  • Peugeot 208 akcija | Avtoline

Peugeot 208 je v akciji!

Bodite med prvimi! Izberite Peugeot 208 z mladostno podobo in mogočno osebnostjo! V akcijski ponudbi že od 11.490 evrov!

Akcija Peugeot nadomestnih delov