Novi Citroën C4 Cactus

Za brezskrbna doživetja na cesti

Citroen C4 Cactus je ultra udobna kombilimuzina, ki jo odlikujejo edinstvene in drzne značajske poteze. Prevzema zapovedi svojega avtomobilskega segmenta z vidika tehnologij in motorjev, zaradi svojega značaja in udobja pa izrazito odstopa od tekmecev. Namenjen je vsem, ki se radi podate na številna brezskrbna doživetja.

Oblika in udobje

Novi Citroën C4 Cactus v segment kompaktnih petvratnih limuzin prinaša veter svežine in izvirnosti. Ponaša se z modernim in izčiščenim dizajnom ter s posebnimi grafičnimi elementi, ki zaznamujejo njegovo edinstvenost. Zagotavlja dinamičnost in okretnost, tako v mestu kot na odprti cesti, udobje pa popelje do novih razsežnosti.

Prvi v Evropi uvaja vzmetenje s progresivnimi hidravličnimi omejevalci, ki zagotavljajo učinek leteče preproge, in premierno na svetu sedeže Advanced Comfort, ki ponujajo doslej še nevideno raven udobja pri sedenju in vožnji.

Posebnosti modela, vrste motorjev in menjalnikov

Odzivnost, pospeški, pospeševanje in užitki v vožnji so še silovitejši, zaradi lahke in učinkovite konstrukcije avtomobila ter motorjev zadnje generacije z najsodobnejšimi tehnologijami.

0
barvnih kombinacij za personalizacijo zunanjosti
0
različici motorjev – bencinski Pure Tech ali varčni dizelski BlueHDi motor
0
vrsti menjalnikov – ročni ali avtomatski

Dobro počutje in varna vožnja

Citroën C4 Cactus je opremljen s številnimi domiselnimi in funkcionalnimi odlagalnimi mesti, ki so priročno razporejeni po celotnem potniškem prostoru. Prtljažnik je nadvse prostoren zaradi svoje oglate oblike, ki olajša nakladanje kakršnihkoli predmetov.

Citroën C4 Cactus ponuja številne sisteme za pomoč pri vožnji, ki nam v vsakodnevnem življenju dajejo občutek varnosti in brezskrbnosti – nadzor mrtvega kota, samodejno zaviranje, prostoročni vstop in zagon, osvetlitev ovinka, ipd.

Napredna tehnologija

Tehnologija Mirror Screen prenese prikaz na zaslon s pametnega telefona in omogoča dostop do različnih multimedijskih vsebin. Citroën Connect Nav je povezljivi navigacijski sistem 3D, ki prikazuje vsebine v realnem času, Connect Box pa omogoča samodejni klic v sili.

Preverite še ostale modele Citroën!

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri storitvah in nakupih, ki veljajo samo za člane kluba! Zagotovite si aktualne vsebine in koristne nasvete o redni skrbi za vaš avto!

Postali smo pooblaščeni prodajalec električnih vozil MG in AIWAYS.

Peugeot je v akciji!

  • Dobrodošel Peugeot! | otvoritvena kampanja Avtoline

Dobrodošel Peugeot!

Dobrodošli v salonu in na servisu Peugeot v Krškem! Izkoristite ugodnosti, ki smo jih pripravili ob otvoritvi!

Akcija Peugeot nadomestnih delov