Citroën SpaceTourer

Nared za soočanje z vsemi izzivi

Sanjarite o pustolovščini s celotno družino? Z vozilom Citroën SpaceTourer so vam odprte vse opcije! V svetu, kjer je prevoz več oseb z avtomobilom prava rešitev, s svojim močnim značajem poenostavi vaše življenje. Dolge poti in popotovanja ali pa kratki izleti postanejo trenutek sprostitve in prijetnega vzdušja. V koraku s časom ter z robustnim in elegantnim stilom vas vabi tudi na službene poti.

Oblika in udobje

Z izčiščenim in neagresivnim dizajnom zbuja spoštovanje zaradi velike mere varnosti in vzdržljivosti. Prostorna notranjost je zamišljena v duhu potovanj, kjer ima vsak potnik na razpolago vrhunsko raven končne obdelave. Vertikalno razporejene LED dnevne luči dajejo SpaceTourerju videz pravega pustolovca. Sedeži so prekriti z mehkimi in toplimi materiali, ki zagotavljajo udobno sedenje na visoki ravni. Notranjost je zelo modularna, s čimer pridobite optimalno prostornino prtljažnika.

Posebnosti modela, vrste motorjev in menjalnikov

Citroën SpaceTourer je na voljo v treh dolžinah (4,60, 4,95 ali 5,30 m), med katerimi je celo kompaktna izvedenka, ki omogoča prevoz do 9 oseb. S konfiguracijo števila sedežev in izbiro opreme «à la carte» pridobite vozilo po svoji meri.

Izjemno modularna izvedenka Business omogoča, da svoje vozilo prilagodite svoji dejavnosti, tako da ustreza vašim potrebam in zahtevam vaših strank. Motorji omogočajo tudi nižje stroške uporabe, saj je predpisan servisni interval 40.000 km ali 2 leti.

0
elegantnih barv karoserije, ki poudarijo njegov videz
0
različici motorjev – bencinski Pure Tech ali varčni dizelski BlueHDi motor
0
vrsti menjalnikov – ročni ali avtomatski

Dobro počutje in varna vožnja

Citroën SpaceTourer nudi s svojimi odlagalnimi mesti (do 74 litrov) dovolj prostora za čisto vse. Stranska drsna vrata se lahko odpirajo prostoročno s potegom noge pod robom zadnjega odbijača.

Citroën Spacetourer ponuja tehnologije za varno vožnjo – prilagodljiv tempomat, nadzor mrtvega kota, prepoznavanje prometnih znakov in sistem Active Safety Brake, ki preprečuje trčenje.

Napredna tehnologija

Citroën Connect Nav je nov 3D navigacijski sistem, ki deluje na dotik in je povezan v realnem času. Priskrbi podatke o prometu v realnem času, lokacij bencinskih črpalk in parkirišč ter nudi iskanje lokalnih interesnih točk.

Želite poslušati glasbo s svojega pametnega telefona? S sistemom Mirror Screen je to povsem enostavno in intuitivno! Vaše združljive aplikacije se bodo prikazale na 7-palčnem zaslonu na dotik. Projekcijski prikazovalnik projicira na prosojen barvni zaslon v vašem vidnem polju bistvene informacije za vožnjo. Tako ste lahko povsem osredotočeni na cestišče.

Preverite še ostale modele Citroën!

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri storitvah in nakupih, ki veljajo samo za člane kluba! Zagotovite si aktualne vsebine in koristne nasvete o redni skrbi za vaš avto!

Postali smo pooblaščeni prodajalec električnih vozil MG in AIWAYS.

Peugeot je v akciji!

  • Dobrodošel Peugeot! | otvoritvena kampanja Avtoline

Dobrodošel Peugeot!

Dobrodošli v salonu in na servisu Peugeot v Krškem! Izkoristite ugodnosti, ki smo jih pripravili ob otvoritvi!

Akcija Peugeot nadomestnih delov